دقیقا حرفی که کوهی دوستتون میزد.
آرزوی موفقیت میکنم براتون
نمایش نسخه قابل چاپ
سینا جان از من ناراحتی ؟
کوهی دوست من بود ؟ کی تا حالا ؟ چون می خواست سرور براش بگیرم دوستش بودم ؟
اینجا جای این بحث نیست اگر هیزم تری فروختم بگو تمام دوستانی که سرور دارن از اگر بدی دیدن بگن در این انجمن به کسی بدی کردم بگید ؟
از شما این توقع نداشتم
نه من کی باشم که ناراحت باشم .
به این اعتقاد ندارم که با اینکار مشتری های ما کم میشه.برعکس این هفته نزدیک به 12 تا سرور انتقالی داشتیم جدا از این که سفارش جدید هم بوده.
روزی دست خداست که میرسونه دست بنده خدا نیست که برسه یا آجر بشه.
من بیشتر منظورم اینه که از سود خودت کم نکن خوده مشتری میاد.
الان عملا این داری وقت رو واسه هیچی میزاری.
کوهی هم شهریتون بود و اون زمان گفتین که دوستین با هم .اگه اینظوری نیست من عذر میخوام.
در کل یه نکته واسه ایرانی جماعت نباید اینطور مایه بزاری.
پست من که یک روز حواله من دیر رسید ببین.همشون شاخ شده بودن و جز تحدید کاری نمیکردن.
ولی قبلش هیچ کوتاهی نشده بود اصلا اون رو بکل فراموش کرده بودن.
به جز چندتا دوست که از پشت ما در امدن . حتی کمک نقدی هم کردن.
اما عده اکثر همه به خون من تشنه بودن.
در کل طوری فروش داشته باش که اگه خدایه نکرده چیزی شد بتونی از سودت جبران کنی الان در کل یه 25 رو یه سرور میکشی بعد یورو به قیمت روز و اسکناس میدی.
الان این ماه من رو هر سرور نزدیک 30 تا 55 تومن از جیب گذاشتم که پرداخت بشه چون یورو بد جوری گرون شد.همیشه که یورویه ارزون نیست.
اومدی نتونستی موقع پرداخت این فردو پیدا کنی مجبور بش با بازار آزاد بزنی اون وقت با 25 تومن در هر سرور جبران میشه؟
بحث این نیست که دیگران دارن 19 % رو به جیب میزنن.برعکس این 19 % همون چیزی هست که برای شوک ارز یه جبران هست اما داری این امتیازو واسه پرداخت هات سوز میکنی.
دیگه چیزی نیمیگم که باز فکر نکنی که من دارم میسوزم از این کار.
ممنون دل میسوزونی حق هم داری فقط انتضار نداشتم با کوهی مقایسه کنی منو
بله در جریان همه پست هات هستم
برای پرداخت هم حق داری هر چیزی امکان داره پیش بیاد و ....
الان دوستی اعلام کرد چقدر ماهیانه هزینه کرده اما چیزی بدست نیاورده ...
خدا من مشکل بزرگی دارم ؟!!!!!!!!!!!!! دست نگه دار . مشکل من خدای بزرگی دارم اکثرا این طوری بودم
بازهم ممنون بابت همه چیز سینا جان هم کمکهات هم ...
اینکارتون اشتباه بزرگی هست.
عذر میخوام ولی خودتون رو نوکر دیگران نکنید. شما برای تایمی که میزارید و ابیوز هارو دریافت می کنید و طرف حساب دیتاسنتر هستید و ... باید ارزش قائل بشید.
اگه یکی با این سروری که توی پنل شماست یه کاری و یا یه بلایی سرش بیاره شما طرف حساب دیتاسنتر هستید و پاسخگو باید باشید.
مشتری هم اگه به فکر خودش هست میتونه بره مستقیم با دیتاسنتر کار کنه.
ضمنا همه که مثل شما 19% vat رو نمیدن.
شما عملا تخفیفی از دیتاسنتر نگرفتید و چون اطلاعات پنل شما از خارج از اروپا و در آسیا هست به همین جهت 19% مالیات رو دریافت نمی کنند.
ما بخیل نیستیم ولی شما مطمئن باش که به همین منوال پیش بری یک لغزش باعث از بین رفتن کل اعتبارتون میشه.
همه ما با این وضعیت بد اقتصادی که پیش اومده فقط داریم تحمل می کنیم.
موفق باشی.
سلام آقای حسینی ( اگه اشتباه نکنم )
ممنون میشم یه لحظه بیاید یاهو یه کمک ازتون میخواستم
با تشکر
سلام
ممنون جناب سعادت میدونم کارم غیر معقول هست و تایمم ارزشش بیشتر هست .. گفتم اینکارو فقط برای اینکه مشتری بهش فشار نیاد دارم انجامم میدم وگرنه کی از پول بدش میاد در این وضع اقتصادی
برای مشکل هم اگر اتفاق بیفته میدونم جمع کردنش سخته و مشکل سختی هام بخاتر رضایت مشتری هست ... واقیعتش فکر پول و سود انچنانی نیستم
سلام من در یاهو انلاین هستم همیشه پی ام دهید لطفا
مشتری روش فشار نمیاد .کسی که کارش این باشه خودش هوای خودشو داره و به تناسب افزایش هزینه رویه سرویس هاش داره.تا در این شرایط بد از پس خودش بر بیاد
شما به این توجه کن که یکی هست داره وفت و آیندشون میزاره که یه لقمه در بیاره با این که شما نه به فکر خودتی نه به فکر کار دیگرانی باید بره همون غاز چرونی قبلشو بکنه!
شما اگه به پولش احتیاج نداری از مشتریک همون پول رو بگیر تا نون دیگران آجر نشه و چون کلا احتیاج نداشتی ماهانه بده به بهزیستی.
کاری که بعضی وقتا که پول اضافه میاریم ماهانه این کارو میکنم.
شما وقتی به وقته خودت احترام نزاری دیگران هم احترام نمیزارن.
این یه اصل روان شناسی هست که احترام به خودت بزار اول ، بعد از دیگران انتظار احترام داشته باش.
سلام
اینطور که من قیمت هاتون رو دیدم شما عملا هیچ سودی نمیگیرید و بلکه شاید ضرر هم باشه.
همه دوست دارن ارزون بدن تا مشتری رو جذب کنن ولی وقتی که شما هزینه معقول دریافت می کنید این خودش برای شما یه دلگرمی برای ادامه کار ایجاد میکنه.
من حرف اصلیم اینه که شمایی که داری ذحمت میکشی قدر لحظه لحظه زندگیت رو بدون و برای اون ارزش قائل شو.
خداشاهده این حرفام اصلا از روی حسادت و یا عوض کردن ذهنیت شما نیست فقط میخوام بگم که گذشته بعضی ها برای همه باید درس عبرت باشه.
موفق باشی.
سلام
بری خرید سرور قیمت
قیمت یورو 4600 تومان
و پوند 5900 تومان
با تشکر