مشکل برطرف شده.
نمایش نسخه قابل چاپ
مشکل برطرف شده.
بانک پارسیان سیاست پاسخگوییش اینه:
1- اول میگه ما مشکلی نداریم ! شما برو ادرس وب سرویس رو عوض کن به اون یکی سرور !! (حالا درگاهی که سالم بوده داشته کار میکرده چه نیازی به تغییر ادرس داره؟) اینجوری ملت رو میزارن سر کار
2- بعد شما میای میگی من با دو تا وب سرویس امتحان کردم وصل نمیشه ! میگه پورت 27635 حتما بسته است ما مشکلی نداریم ! برو سراغ پشتیبانی هاست و مجدد سرکار ...
3- بعد که شما میری چک می کنی پورت هم بازه ! ولی ارتباط برقرار نمیشه میگه خب انگار ما یه مشکلی داریم ولی تقصیر مخابراته ! به مخابرات نامه زدیم که چرا بستی و فلان ...
بله مشکل هم اکنون برطرف شده
امیدوارم دیگر شاهد این چنین مشکلات نباشیم
با سلام
من حدود یک سالی است که روی سایتم از فروشگاه 1.5.3.1 اپن کارت استفاده میکنم و درگاه پارسیان و سرمایه را دارم.
از تقریبا یک ماهه پیش درگاه پارسیان از کار افتاده است و طی تماسی که هفته پیش با آنها داشتم ، (همانطور که سایر کاربران نیز اشاره کردند ) پشتیبانی بیان نمود که IP: 212.80.25.30 بهمراه پورت 27635 را Telnet کن و ببین درست کار میکند یا خیر که من هم این موضوع را به کسیکه فروشگاه را برای من نصب کرده بود منتقل کردم ولی متاسفانه جوابی نگرفتم (پشت گوش انداخته است )
در نت داشتم دنبال این میگشتم که چگونه باید این کار را بکنم که به این تاپیک برخوردم
حالا سئوالم از دوستان این است که :
1- چگونه باید Telnet کنم؟ ( خودم باید انجام بدهم یا ticket بزنم به هاست)
2- با توجه به اینکه این پاسخ یک پاسخ کلیشه ای است ، جهت برطرف شدن مشکل باید چه کار بکنم؟
البته من در سایت درگاه بانک سرمایه را هم داشتم که متاسفانه از 15 بهمن قطع شده و به شاپرک منتقل شده است . طبق ایمیل راهنمایی که بانک فرستاده ، بظاهر باید بجز 5 پارامتر وارد شده در قسمت تنظیمات ماژول ، آدرس های بانک را هم باید تغییر بدهم که هر چی گشتم فایلی که باید این تغییرات را در آن بدهم پیدا نکردم
ممنون میشود از عزیزان اگر کسی اطلاعاتی دارد ، راهنمایی نماید.
با تشکر
خوب حل شد
پورت توسط سرور بسته بود که باز شد