پاسخ : کولو در leaseweb و yesuphost
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
قزوین هاست
رم بالاتر هم دارند
شما سرور اجاره کردین؟ یا کولو کردین
هدف از کولو
با این وضع دلار اگه پول سرور رو یکجا پرداخت کنم و کولو کنم فکر میکنم به صرفه تر باشه و مورد بعدی که قصد کولو دارم برای میزبانی وب لینوک و هاست دانلود نیاز دارم
یادش بخیر یه موقع دلار 900 بود میخریدم بعد از یه مدت میفروختم میگفتم عجب سودی کردم کاشکی الانم اون دلارا موجود بود الان میلیونر بودم!
با اینکه این سوال اصلا ربطی به این تاپیک نداره ولی کسی نمونده این وضع تا کی ادامه داره؟!
ما خودمون سرور اختصاصی میدیم و یا برای کسی کولو میکنیم؛خودمون شخصا استفاده نمیکنیم تا اطلاع دقیق بدم اما مشتریامون همه بلا استثنا گفتن فقط با ما کار میکن؛من بر اساس گفته مشتریانم نظر دادم؛
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehdi.gh
سلام،
جهت کولو می توانید به این سایت مراجعه کنید:
Cheap VPS Hosting, Cheap Dedicated Servers, Cheap Virtual Server Hosting
خرید سخت افزار هم انجام می دهند.
از دوستان کسی هست که حضور فیزیکی در کانادا داشته باشه و بتونه آفر برای کولوکیشن از Yesup ارائه بده
اگر کسی رو میشناسید معرفی کنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
peyman0742
از دوستان کسی هست که حضور فیزیکی در کانادا داشته باشه و بتونه آفر برای کولوکیشن از Yesup ارائه بده
اگر کسی رو میشناسید معرفی کنید
با سلام
دوست عزیز بهتره در این دیتاسنتر اقدام به کولو کردن نکنید
چون این دیتاسنتر درسته که الان بدون هیچگونه مشکلی داره با ایرانی کار میکنه ولی هیچ تضمینی نیست که یدفه عضو نشه روند کاریشون
اضافه هم کنم هزینه تقریبی کولو در دیتاسنتر Yesup به دلیل پهنای باند گرون کشورشون زیاد صرفه اقتصادی نداره ولی بازم اگه خواستید با بنده در تماس باشید دوستانی هستند در کانادا میتونن براتون انجام بدن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
babelirani
با سلام
دوست عزیز بهتره در این دیتاسنتر اقدام به کولو کردن نکنید
چون این دیتاسنتر درسته که الان بدون هیچگونه مشکلی داره با ایرانی کار میکنه ولی هیچ تضمینی نیست که یدفه عضو نشه روند کاریشون
اضافه هم کنم هزینه تقریبی کولو در دیتاسنتر Yesup به دلیل پهنای باند گرون کشورشون زیاد صرفه اقتصادی نداره ولی بازم اگه خواستید با بنده در تماس باشید دوستانی هستند در کانادا میتونن براتون انجام بدن
هزینه کولو و پهنای باند دو مورد جدا از هم هست. هزینه کولو شاید به دلیل بودن در تورنتو گرون باشه ولی پهنای باند در شهر تورنتو از همه شهر های کانادا ارزونتر هست. دلیلش هم carrier density (تعداد کریرهای اینترنتی) در 2 هاب این شهره.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Hostpolis
هزینه کولو و پهنای باند دو مورد جدا از هم هست. هزینه کولو شاید به دلیل بودن در تورنتو گرون باشه ولی پهنای باند در شهر تورنتو از همه شهر های کانادا ارزونتر هست. دلیلش هم carrier density (تعداد کریرهای اینترنتی) در 2 هاب این شهره.
بله متاسفانه بنده اطلاعات کاملی در مورد شهر های کانادا ندارم کلی چیزی که شنده بودم گفته بودم
ممنون از اطلاعاتی که دادید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
babelirani
بله متاسفانه بنده اطلاعات کاملی در مورد شهر های کانادا ندارم کلی چیزی که شنده بودم گفته بودم
ممنون از اطلاعاتی که دادید
خواهش دارم دوست گرامی
تورنتو شهر گرونی هست هم به لحاظ زمین و هم برق. دلیل اصلی گرونتر بودن کولو در تورنتو برق هست.
در دو جای آمریکای شمالی کولو و کلا هزینه راه اندازی دیتاسنتر ارزونتر دیگر جاها هست به دلیل تهویه راحت و برق.
اولی در تکساس آمریکا و دومی در مونترآل کانادا
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Hostpolis
در دو جای آمریکای شمالی کولو و کلا هزینه راه اندازی دیتاسنتر ارزونتر دیگر جاها هست به دلیل تهویه راحت و برق.
اولی در تکساس آمریکا و دومی در مونترآل کانادا
ببخشید فقط از روی کنجکاوی می پرسم: چرا تهویه در تگزاس راحته؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dude
ببخشید فقط از روی کنجکاوی می پرسم: چرا تهویه در تگزاس راحته؟
برق ارزانتر نسبت به ایالت های دیگه و امکان تهویه با آب.
در یوتوب دیتاسنتر گوگل رو جستجو کنید.