پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی امریکا با 30 درصد تخفیف ماه اول (وب هاست پرشیا)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
zara2012
پشتیبانی سریع و عالی
واقعا دستتون درد نکنه
من که خیلی زحمت دادم امروز و باحوصله جواب من رو دادند
موفق باشید ---- هادی پایور
انجام وظیفه هست دوست من ....
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
DVBBaz
در این پنل یک هسته به صورت اختصاصی تعلق خواهد گرفت.
برای حداکثر میزانی در نظر گرفته نشده و چون تعداد سرور ها رو استاندارد محاسبه مب کنبم از لحاظ پهنای باند مشکلی نخواهید داشت.
اگر مقدار دقیق فرکانس رو هم بفرمایید ممنون میشم حالا در پیغام خصوصی هم پاسخ بدین مشکلی نیست.
در مورد پهنای باند چون ایکس ال پهنای باند محدود داره به همین دلیل میپرسم مثلا مصرف 2 یا 3 ترا بایت مشکلی نداره. البته ممنون میشم سرعت میانگین رو هم بگید که برای وی پی اسها پورت رو محدود کردین یا نه.
تشکر.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahdi2009
اگر مقدار دقیق فرکانس رو هم بفرمایید ممنون میشم حالا در پیغام خصوصی هم پاسخ بدین مشکلی نیست.
در مورد پهنای باند چون ایکس ال پهنای باند محدود داره به همین دلیل میپرسم مثلا مصرف 2 یا 3 ترا بایت مشکلی نداره. البته ممنون میشم سرعت میانگین رو هم بگید که برای وی پی اسها پورت رو محدود کردین یا نه.
تشکر.
پ.خ شد داداش ..
با استقبال دوستان سرور های جدیدی هم تهیه شده ...
این آفر رو از دست ندید دوستان ...
سفارش های امروز طی یک ساعت تحویل داده خواهند شد ...
سلام
از ایشون سرویس دارم.
سرعت بالا و کیفیت خیلی خوبی داره.
پشتیبانی هم بسیار عالیست!
امیدوارم موفق باشن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shdl
سلام
از ایشون سرویس دارم.
سرعت بالا و کیفیت خیلی خوبی داره.
پشتیبانی هم بسیار عالیست!
امیدوارم موفق باشن
نظر لطف شماست دوست عزیز ....
سلام می خواستم بدونم پایداری سیستم چجوری چون برای اپ لود و دانلود سایت می خوام ازش استفاده کنم و خیلی برام مهمه سرور قطعی نداشته باشه ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alibax232
سلام می خواستم بدونم پایداری سیستم چجوری چون برای اپ لود و دانلود سایت می خوام ازش استفاده کنم و خیلی برام مهمه سرور قطعی نداشته باشه ؟
این اطمینان به شما داده می شه که سروزتون پایدار خواهد بود دوست من ...
من شخصا به هیچ وجه ایشون رو توصیه نمیکنم چون خودم توی چاه بزرگی در مورد اکانتهای ایشون افتادم
از مرداد ماه به این ور هر از گاهی چندتا از سرورهای ایشون به مشکل میخورد و مرتب ایمیل جابجایی سرور می آمد ، من پیام دادم و گفت آی پی سرور شما تغییر نمیکند و این مربوط به سرور شما نیست
بعد از مدتی که مسافرت بودم و از مسافرت برگشتم دیدم که سرورم باز نمیشه ، پیام دادم گفت که سرور شما مشکل داشته و باید جابجا میشده و من هم ایمیل دادم که مشخصات سرور رو بفرستید ، کسانی که هم مشخصات ندهند سرورشون جابجا نمیشه
من سرور مجازی داشتم و هنوز از تاریخ اکانتم نگذشته بود ولی به علت مشکلات ایشون و جابجایی های مرتب سرور و بی مسئولیتی نسبت به انتقال سرورهایی که هنوز اشتراکشان تمام نشده است کل سرور و سایتهایی که روی اون داشتم پرید و الان در حال ارسال شکایت به سازمان تنظیم مقررات هستم که ببینم ایشون با کدوم مجوز بدون هیچگونه مسئولیتی و پاسخی در حال فعالیت هستند
ضمنا کلیه مکالمات ارسال شده در تیکت بین من و ایشون به صورت تصویری موجود است که اگر دوستان تمایل داشتند میتونم ارائه بدم
با سپاس
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
DVBBaz
این اطمینان به شما داده می شه که سروزتون پایدار خواهد بود دوست من ...
دوست عزیز لطفا قول الکی به کسی ندهید ، چهار ماه از شما سرور داشتم (از تیرماه) پنج بار ایمیل جابجایی و تغییر سرور برای من ارسال شد
منتظر عواقب کارتان باشید