پاسخ : خبر خوب...دلار 1000 تومنی در راه است...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
scary-x2
بله . به بنده پیام دادن ایشون
گفتند که اندازه سن بنده سرور دارند و مدیر چند تا سایت بزرگ هستند از جمله
روت دات آی آر
که وقتی گفتم ثابت کنند . گفتن که وقت چت کردن ندارم و خداحافظ
طبق تحقیقاتی کردم به این نتیجه رسیدم که مدیر سایت گوگل هم هستند
واقعا شخصیت بزرگی هستند . باریکلا
واقعا همچین شخصیت هایی تو ایران کم پیدا میشن . اینا استعداد دارند . امکانات ندارند
بله تایید میشه :
لینک زیر بدون شرح :-|
http://www.webhostingtalk.ir/f118/57921/
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
datnet_teh
اره جیگر بیا چت روم خودمو معرفی کنم اما بهت قول می دوم کمتر از تو پول سرور نمی دوم
بیا چت اگه نمی شناسی منو بشناس
اینم بگم من بیشتر و بهتر از تو خوش تر و ریلکس تر و آزاد ترم و شاید عقایدی که من دارم تو نصفشو نداشته باشی و شاید اگه بگم بگی این دین و ایمون نداره ...
اما اینو بگم که خیلی از هموطنان نسل کنونی خودم که بویی از غیرت و عزت نفس ندارن, دو آتشه ترم و دلم برای وطفنم بیشتر از این جماعت می سوزه
ای دی تون رو ارسال کنید
پ.ن : این که همیشه تاپیک های این انجمن به بی راهه می ره یه مسئله عادیه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
datnet_teh
شما خودتونو ناراحت نکنید
به کرات دیدیم و خواهیم دید که بحثی انجام شده ولی یک عده با هم هماهنگ هستن که یکی دیگه رو خراب کنن ! این خاصیت جامعه ای هست که تو اون زندگی میکنیم
یک زمان یادمه این انجمن ( که البته این نو نهال ها هنوز اینجا نبودن ) خسته شده بود از اینکه پست های اسپم افراد مختلف رو حذف کنه !
در هر حال نکته سنجی به جایی بود شب خوش :)
در این انجمن به تکرار دیده شده که افرادی هستند که حرف زیاد می زنند البته بی ادبی نشه مثلا 12000 یورو ;)
تو این انجمن همه من و خوب می شناسند گرامی و می دونند که بی دلیل حرفی نمی زنم شمام
البته نو نهال بودنی که شما می گی مسلما به سن نیست به عقل و میزان ادب همون طور که باکره نبودن نشانه فاحشگی نیست
البته بنده فکر می کنم افرادی که نمی توانند خودشون رو ثابت کنند بحث رو کلا عوض می کنند به سمت دیگر مثل همون قضیه 12000 یورو
تا آب از آسیاب بیوفته و همه چی به فراموشی سپرده بشه
خیلی ازتون ممنون می شم پست بنده رو پاسخ ندهید و بذارید اگر دوستان راجعبه عنوان تاپیک نظری دارد ادامه بدهند
تشکر از شما دوست گرامی
اصلا این ها هم بگن دلار 1000 شده باید دونست هرچی توی بازار هست رشد صعودی خودش رو طی می کنه و میره بالا. تحت هیچ شرایطی دلار 2600 امروز به زیر 2000 برنخواهد گشت که بر نخواهد گشت! سود ملیارد تومانی خواص و ضرر ملیارد تومانی ملت!
خواب دلار هزارتومانی رو هم نمی بینید دیگه!
سلام.
ساعت 7 صبح باید بیام ببینم یک نفر نوشته "جنگ جنگ تا پیروزی" ... صبحم به خیر شد!
اگر میخواید در بحث های یک انجمن تخصصی شرکت کنید، پیشنهاد میدم از شعار دادن یا یکه تازی یا توهین و استفاده از الفاظ خیابانی اکیداً خودداری کنید، این بار تنها پست های شما پاک شد و دفعه بعد حساب کاربری شما به صورت دائم بن میشه!
.... پتو ....!
با تشکر.
سلام
ولی من یه نظر دیگه دارم فارغ از بیانات گهربار این دوست فهمیده!!
من فکر می کنم اگر با سیستمی مخالف هستید باید از اشتباهاتش خوشحال بشید نه از تصمیمات درستش، هرچند که بدونید مقطعیه!
میدونم کنار اومدن با وضعیتی که هر روز بدتر میشه و قابل پیش بینی هم نیست سخته، اما در بازه دراز مدت به حذف پایه ای تر منجر خواهد شد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alef1
سلام
ولی من یه نظر دیگه دارم فارغ از بیانات گهربار این دوست فهمیده!!
من فکر می کنم اگر با سیستمی مخالف هستید باید از اشتباهاتش خوشحال بشید نه از تصمیمات درستش، هرچند که بدونید مقطعیه!
میدونم کنار اومدن با وضعیتی که هر روز بدتر میشه و قابل پیش بینی هم نیست سخته، اما در بازه دراز مدت به حذف پایه ای تر منجر خواهد شد.
شما دیدت خیلی خوش بینانست! مطمئن باشید برای ملتی که دنبال مرغ مثل نخورده ها عمل میکنه این مسائل گرونی و... به هیچ وجه برای انجام کارهایی پایه ای اونا رو تحریک نمیکنه 100 سال هم اگر طول بکشه
مدیران ارشد الان فهمیدن یک راه زهرآلود رو جلو رفتن (جام زهر!) اما مطوئن باشید غرب 100 سال هم تحریم ها رو بر نمیداره. ایران موضع قدرت نیست الان و این غربه که بالادسته. میگه تعلیق کن، ببند و فلان کن تا یکاری باست بکنیم.
تو کامنتا نظر خوبی دیدم :
نقل قول:
خوب اگه قرار بود تعلیق کنیم چرا تولید کردیم که به تحریم برسه و بعد بخواییم در ازای رفع تحریم ، تعلیق کنیم ، آیا این همه هزینه ارزششو داشت ؟ بهتر این نیست اگه راهی رو شروع کرده ایم تا آخرش بریم؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sajiran
شما دیدت خیلی خوش بینانست! مطمئن باشید برای ملتی که دنبال مرغ مثل نخورده ها عمل میکنه این مسائل گرونی و... به هیچ وجه برای انجام کارهایی پایه ای اونا رو تحریک نمیکنه 100 سال هم اگر طول بکشه
مدیران ارشد الان فهمیدن یک راه زهرآلود رو جلو رفتن (جام زهرالود!) اما مطوئن باشید غرب 100 سال هم تحریم ها رو بر نمیداره. ایران موضع قدرت نیست الان و این غربه که بالادسته. میگه تعلیق کن، ببند و فلان کن تا یکاری باست بکنیم.
تو کامنتا نظر خوبی دیدم :
بله خب اینم یک طرف قضیه هست اما بهرحال روی هم جمع میشه و به نظر من یک جا خودشو نشون میده
این بهتر شدن مقطعی شرایط، اون نشون دادن رو به تاخیر میندازه
کسی از آینده خبر نداره ولی باید بهش امیدوار بود
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
P30Tools
خواب دلار هزارتومانی رو هم نمی بینید دیگه!
اضافه می کنم: خواب دلار دو هزار تومانی رو هم نمی بینید دیگه!