بله به شدت بخورد میشه ، حساب های بانکی مسدود میشه و شما رو دعوت می کنند جهت پاره ای توضیحات
نمایش نسخه قابل چاپ
بله به شدت بخورد میشه ، حساب های بانکی مسدود میشه و شما رو دعوت می کنند جهت پاره ای توضیحات
تایید میشه دوست بنده هم دیروز دادگاه (بازپرسی) بود با قرار وصیقه فعلا آزاد شده تا زمان دادگاه اصلی
پاره ای از توضیحات خوب اومدی :-p
مشتری من گفتش از بنده تعهد گرفتن اما سو پیشینه نشد واسش و دفعه بعدی میشه
و هیچی دیگه
من همینطور که پیگیری میکردم منطقه به منطقه فرق میکنه بستگی داره کجا باشه کدوم شهر و اطلاعات کارمندان جرایم اینترنتی اونحا در چه حد باشه بعضی از شهرستان ها کلان شهرها دقیقا همین چیزی که دوستمون گفت ازشون خواستن ( تمامی اطلاعات و رمز عبور و معرفی) اما شهرستان های کوچیکتر هم باز به نوع خودشون مختلف بوده
الان شایعه پراکنی میکنین ها؟ به کار کسی کار ندارند اگر اینطوری دوستای من همشون اینکارن میگرفتن اصلان من چیز پی ان میفروشم همین الان برین بگسن ببینم چی میشه هیچی
وقتی تو کشوری گوگل هم مسدود میشه استفاده از این سرویس ها طبیعی هست . ( لقمه رو برعکس میل میکنیم )
تایید /نقل قول:
به من لطف کردن محترمانه زنگ زدن گفتند بیا فلان جا ما رفتیم چون می دونستم اگه نرم بیشتر دردسر میشه . سپس مارو بردن توی یه اتاق و رو به دیوار نشستیم برگه جلوم گذاشتن که رمز ایمیل هام و آدرسشون . آدرس ورورد به هاست و یوزر و پسورد تمامی سایت هام . آیپی سرور مجازی ها و ورورد به روتشون . اینکه از چه سیستمی برای ارائه اکانت به مشتری استفاده می کردم و ... . اینکه سرشناس ترین افرای که در این زمینه میشناسم . تمامی افرادی که ازشون وی پی اس گرفتم شماره ایمیل به همراه آدرس اگه دارم
شماره تلفن کل خانواده به همراه چند تا دوست و همسایه و ...
کلا سمته کاری که توش ریسکه و ممکنه با آبروی آدم بازی بشه نرو (حتی 1 درصد) .آبروی آدم ذره ذره جم میشه ولی با کوچیک ترین اشتباه همش میره
شما رو هم میگیرن دوست عزیز !
در ضمن من اتفاقا سایت شما رو یکی دو روز قبل دیدم شدیدا تو دید می زنید شایدم الان دارن پروندتونو اماده می کنن !!!
اما در کل اینو باید بگم من یه بار با یکیشون صحبت کردم گفتن استفاده از اون مشکلی نداره و فروشش مشکل داره !!!
یعنی از دید حرف این دوست سپاهیمون و پلیس فتامون اینه که : مشروب رو بخری و بخوری مشکلی نداره و غیر قانونی نیست !!1
اما اگه بفروشی غیر قانونیه !!!
به هر حال هر کی هم بخواد با یه دید درست استفاده کنه باز هم نباید از جایی بخره !! و سوال من اینه اگه نخره پس چطور استفاده کنه !! و به کارا و امور روزمرش برسه !!! به هر حال دوستان ما در فتا و سپاه نمی خوان اینها رو بشنون و ببینین و فقط اینو می بینن که قند پی ان می تونه برای سایت های سکـــسی استفاده بشه
بحث تو این مورد زیاده اما سوال اینه که ایا این از ماهواره و فروشنده اون بدتره !!! گر چه بدتر نیست اما چون چیز تازه ای هست خوب بدطبع رفتار سلیقه ای همچون بسیاری چیزای دیگه که در جامعه ما سلیقه ای هست توی اون هم وجود داره
بنا به ماده 25 می تونن رفتار کنن یعنی 500 ومن تا 2 میلیون جریمه یا 3 ماه تا یه سال زندان و یا هر دو و نه بیشتر , مگر اینکه وقتی که سیستم و دم تشکلیلات یکی رو می برن برای برسی توی سیستم عاملش چیزای دیگه هم پیدا کنن که به پروندش اضافه بشه !!!
و عین ویدئو که یک زمان سایشو با تیر می زندن اینم شده مثل اون و فعلا که دارن عین کشورهای کمونیستی همه چیزو محدود و محدود و محدودتر می کنن !!! یه روز گوگل روز بعد کل نت !!
کاری هم ندارن که یکی برای امور داشنگاهی و تحقیقاتی و اینها از کجا باید وصل بشه به جایی که ایران رو تحریم کرده !!!
موفق باشید :)
اگه این چیز فروش ها نباشند کلا فروش سرور مجازی تو ایران 1/4 میشه ;)