پاسخ : درگاه بانک ملت و اجباری شدن نماد اعتماد الکترونیکی؟؟!!
بتره از خودشون بپرسید
مطمئنا اطلاعات دقیق تری میدند
سایتش مشکل داره!!!
This is a marker file generated by the precompilation tool, and should not be deleted!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ertebat7
دوستان عزیز
فروش هاست و دومین جزو کدوم کلاس باید انتخاب بشه؟
در قسمت انتخاب نوع کالا و خدمات اصلی هاستینگ و میزبانی وب نداره
از کلاس خدمات فناوری اطلاعات استفاده کنین به من هم همینو گقتن
من یه مشکل بزرگ دارم
الان رفتم ثبت کنم سایت رو گفت این دامنه قبلا ثبت شده یادم اومد قبلا یعنی حدودا 1 سال پیش ثبتش کرده بودم
رفتم فراموشی رمز زدم و وارد شدم دیدم که به صورت فرد حقیقی ثبتش کردم
جای ویرایش و حذف هم نداره
الانم نمیتونم دوباره ثبت کنم
تلفنشونو جواب نمیدند ایمیل هم بارها فرستادم جواب نمیدند از طریق نظراتم پیغام دادم باز جواب نمیدند
دوستان چه راهی به ذهنتون میرسه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Ashkankamangar.ir
من یه مشکل بزرگ دارم
الان رفتم ثبت کنم سایت رو گفت این دامنه قبلا ثبت شده یادم اومد قبلا یعنی حدودا 1 سال پیش ثبتش کرده بودم
رفتم فراموشی رمز زدم و وارد شدم دیدم که به صورت فرد حقیقی ثبتش کردم
جای ویرایش و حذف هم نداره
الانم نمیتونم دوباره ثبت کنم
تلفنشونو جواب نمیدند ایمیل هم بارها فرستادم جواب نمیدند از طریق نظراتم پیغام دادم باز جواب نمیدند
دوستان چه راهی به ذهنتون میرسه؟
مجبورید باهاشون تماس بگیرید و اطلاعات رو ویرایش کنید.
چون لوگو نماد اعتماد فقط در سایتی که تعریف شده نمایش داده میشه.
با عرض سلام و احترام
ضمن تماس تلفنی برقرار شده با شرکت بهپرداخت ملت به شماره:
021-27312058
دریافت نماد اعتمادالکترونیکی ایرانیان برای تمامی پدیرنده هایی که از درگاه بانک ملت استفاده می کنند تا پایان مهر ماه اجباری هست(همه چه جدیدالورود ها چه ترم آخری ها! همگی!)
برای دریافت نماد اعتماد الکترونیکی هم ضمن مراجعه به سایت ای نماد به آدرس:
نماد اعتماد الكترونيكي فروشگاه هاي اينترنتي
برای درخواست نماد اعتماد اقدام بفرمایید. چون قریب به اتفاق دوستان فاقد شرکت هستند(که البته ثبتش به عنوان مسئولیت محدود ساده هست و نیازی هم به تشکیل اساسنامه نداره و فقط وجود 5 نفر 2 نفر ثابت و 3 نفر عضو علی البدل هیئت مدیره کفایت می کنه)
به هر حال دوستان فاقد شرکت برای درخواست نماد شخص حقیقی رو انتخاب بفرمایید نیازی به هیچ مدرک قاونی و جواز خاصی نیست. براحتی تعلق می گیره البته بند گواهینامه اس اس ال ظاهراً اجباری هست اما با وزارت صنعت و معدن تجارت واحد مربوطه یعنی شماره 021-8692 که تماس بگیرید می تونید این بند رو باهاشون کنار بیاین!
ابتدا نماد موقت تعلق می گیره و پس از بررسی کامل اطلاعات و صحت اونها نماد اعتباری به شما تعلق خواهد گرفت.
امیدوارم نماد دوستان زودتر بهشون برسه!
سلام
اين كار فقط و فقط جهت كنترل بازار و گرفتن ماليات و ماليات ارزش افزوده هست .
شركت ها كه ميدادن ، اينجوري اشخاص رو هم مد نظر قرار دادن.
و مطمئنا هدف اطمينان سازي اولويت اول براشون نيست.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
parsdrive
با عرض سلام و احترام
ضمن تماس تلفنی برقرار شده با شرکت بهپرداخت ملت به شماره:
021-27312058
دریافت نماد اعتمادالکترونیکی ایرانیان برای تمامی پدیرنده هایی که از درگاه بانک ملت استفاده می کنند تا پایان مهر ماه اجباری هست(همه چه جدیدالورود ها چه ترم آخری ها! همگی!)
برای دریافت نماد اعتماد الکترونیکی هم ضمن مراجعه به سایت ای نماد به آدرس:
نماد اعتماد الكترونيكي فروشگاه هاي اينترنتي
برای درخواست نماد اعتماد اقدام بفرمایید. چون قریب به اتفاق دوستان فاقد شرکت هستند(که البته ثبتش به عنوان مسئولیت محدود ساده هست و نیازی هم به تشکیل اساسنامه نداره و فقط وجود 5 نفر 2 نفر ثابت و 3 نفر عضو علی البدل هیئت مدیره کفایت می کنه)
به هر حال دوستان فاقد شرکت برای درخواست نماد شخص حقیقی رو انتخاب بفرمایید نیازی به هیچ مدرک قاونی و جواز خاصی نیست. براحتی تعلق می گیره البته بند گواهینامه اس اس ال ظاهراً اجباری هست اما با وزارت صنعت و معدن تجارت واحد مربوطه یعنی شماره 021-8692 که تماس بگیرید می تونید این بند رو باهاشون کنار بیاین!
ابتدا نماد موقت تعلق می گیره و پس از بررسی کامل اطلاعات و صحت اونها نماد اعتباری به شما تعلق خواهد گرفت.
امیدوارم نماد دوستان زودتر بهشون برسه!
شما بر چه اساسی میگین که نیاز به اساسنامه نداره؟؟!!!
مسئولیت محدود تقریبا فرقی با سهامی خاص نداره و شما برای شروع میتونید بامسئولیت محدود ثبت کنید و در آینده به سهامی خاص تبدیل کنید.
برای ثبت شرکت هم حدود 1 ماه زمان بر هست البته بستگی به ثبت اسناد شهرتون داره!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AvalinHost
شما بر چه اساسی میگین که نیاز به اساسنامه نداره؟؟!!!
مسئولیت محدود تقریبا فرقی با سهامی خاص نداره و شما برای شروع میتونید بامسئولیت محدود ثبت کنید و در آینده به سهامی خاص تبدیل کنید.
برای ثبت شرکت هم حدود 1 ماه زمان بر هست البته بستگی به ثبت اسناد شهرتون داره!
بر این اساس که ما در رشت ثبت کردیم و شما در لاهیجان! ما ثبت کردیم و اساسنامه هم ندادیم و 1 ماه که چه عرض کنم در مدت 3 روز مدارک تکمیل و شماره ثبت صادر شد. برای سرعت باید هزینه کرد! راندمان کاری ادارات بی اسکناس به پیش نمیره!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
parsdrive
بر این اساس که ما در رشت ثبت کردیم و شما در لاهیجان! ما ثبت کردیم و اساسنامه هم ندادیم و 1 ماه که چه عرض کنم در مدت 3 روز مدارک تکمیل و شماره ثبت صادر شد. برای سرعت باید هزینه کرد! راندمان کاری ادارات بی اسکناس به پیش نمیره!
عجب! قوانین اونجا فرق میکنه با کل کشور؟
میشه نام و شماره ثبت شرکتتون رو برام پیغام خصوصی کنید؟ چو با استعلام متوجه میشم کی ثبت شده و چقدر زمان برده!
و نکته بعدی اینکه این هم مدارک مورد نیاز برای ثبت شرکت با مسئولیت محدود:
مدارک مورد نیاز برای ثبت شرکت با مسئولیت محدود
فکر کنم شما جای دیگه رفتین شرکت ثبت کردین!!!