پاسخ : آیا این درخواست پرداخت ما به التفاوت نرخ ارز صحیح است؟
اگر در این تاپیک به این نتیجه برسیم که این هزینه را پرداخت کنیم حتما انجام می دهیم. ولی هم نظر ما و هم نظر کلیه دوستان تا اینجا این بوده که حق با ماست و نباید هزینه اضافی را پرداخت کنیم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shivahost
سرویس دهنده حتما حساب ارزی دارد! حتی اگر هم نداشته باشد باید میرفت و اسکناس می خرید! اما چرا همان روز دلار را تهیه نکرده که الان ما به التفاوت بخواهد؟ ضرر این کار او را ما باید بدهیم؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
HAMi
داخل این کار اینقدر از این چیزا دیدیم که ادم به خودش هم شک میکنه!
شاید هم حرف شما درست باشه اما باز هم مشکل خودشون هست و باید توی همون تاریخ و نرخ دلار حساب رو شارج میکردند که دلار داشته باشند تا در زمان سر رسید پرداخت کنند.البته اگر سرور dedi باشه که تاریخ ها یکی هستند و باید همون روز شارج بشه.شما هر جوری که حساب کنید مشکل خریدار نیست و خود شرکت باید به فکر این مشکل میبود.خریدار بیچاره که نباید چوب اشتباه اون ها رو بخوره!
کسی که نمیتونه پرداخت ارزی داشته باشه پس نباید واسط بشه ! این هم میشه نتیجش!
بنده هم خریدار رو مقصر ندونستم
بسیاری از دوستان به طور نا آگاهانه اقدام به فروش سرور اختصاصی می کنند که مشکلات این چنین در عواقب کار هست
این حرفه شده تفریح یه سری از دوستان متاسفانه سرور اختصاصی فروختن مسئولیت های زیادی داره که از حوصله این تاپیک خارجه ، شخصی که یه آفر تو سایت دیتاسنتر میبینه و با خرید 4 سرور اسم خودش رو میذاره نماینده
این ها چیزهای جدید نیستن ، هر روز شاهدش هستیم ، امیدوارم روزی برسه که هر کسی قصد داره سروری بخره بتونه مستقیم از دیتاسنتر انجام بده تا مسئولیت همه چی به عهده خودش باشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m3hdi
بنده هم خریدار رو مقصر ندونستم
بسیاری از دوستان به طور نا آگاهانه اقدام به فروش سرور اختصاصی می کنند که مشکلات این چنین در عواقب کار هست
این حرفه شده تفریح یه سری از دوستان متاسفانه سرور اختصاصی فروختن مسئولیت های زیادی داره که از حوصله این تاپیک خارجه ، شخصی که یه آفر تو سایت دیتاسنتر میبینه و با خرید 4 سرور اسم خودش رو میذاره نماینده
این ها چیزهای جدید نیستن ، هر روز شاهدش هستیم ، امیدوارم روزی برسه که هر کسی قصد داره سروری بخره بتونه مستقیم از دیتاسنتر انجام بده تا مسئولیت همه چی به عهده خودش باشه
البته ما هم از شخص ناشناخته و تازه کار و ناوارد و بی تجربه و .... خرید نکردیم. بر عکس یکی از معتبرترین ها هست که شاید اگر نام می بردم الان نظرات خیلی از دوستان به نفع ایشان بر می گشت! هر چند پر واضح است که حق با کیست! نه؟
من یک نفرم که باید 75000 تومان بپردازم، ولی شاید ایشان 500 مشتری داشته باشند که ضرر اینکار برایشان می شود 35 میلیون تومان! اما آیا ما مشتریان این سرویس دهنده مقصریم؟ ولی از این زاویه که نگاه می کنم می بینم تحمل همچین ضرری برای ایشان خیلی سنگین است اما نباید از زیر آن شانه خالی کنند.
مهم ترین مساله شفاف سازی مسائل مالی دیتاسنتر هست
که باید خریدار توجیه بشه که وقتی فامتور رو پرداخت میکنه چه زمانی هزینه به دیتاسنتر میرسه.
اگر مثلا 2-3 روز زودتر درافت میکردند و همون روز پرداخت میکردنن مشکلی پیش نمی اومد
یا اگر به صورت کلی پرداخت میکنند باز هم در تاریخ سر رسید پرداخت به دیتاسنتر فاکتور های شما ایجاد بشه
که این مسائل پیش نیاد
مقداری شفاف سازی مشکلات رو حل میکنه
دوست عزیز من تایپک نخوندم تایپک اولتو خوندم اما بعضی از سرویس دهنده واقعا شورشو در اوردن دلار 50 تومن میکشه روش فوری کلی رو سرور میکشن والله من یکی از دوستان سرور داشتم زنگ میزدم بهشون میگفتن انقدر میشه شما انقدر بده دلار کشیده روش بعد یه ساعت زنگ میزدم اقا انقدر تایید میکنی دارم میرزم میگفت نه من این قیمت گفتم باید انقدر بریزی میدونی چقدر کشیده روش من این قیمت نمیگم میرفتم پولو تهیه کنم بیام زنگ میزدم که اقا بلخره ما چقدر واریز کنیم میگفتن اینقدر واریز کنید دلار کشیده روش جالبش اینجاس که گاهی ازدفعه های قبل هم ارزون میگفتن بعد میگفتن دلار کشیده روش خیلی دیده شده دوست عزیز این موارد خیلی دیده شده الانم میبنم بعضیا واقعا شرورش در اوردن جواب های خیلیاشونم جالبه اخه با این که دلار روش کشیده ما این ماه وی پی اسو با قیمت ماه قبل دادیم شاید این ماه بکشیم روش که حتما میکشیم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
j4b3r
که باید خریدار توجیه بشه که وقتی فامتور رو پرداخت میکنه چه زمانی هزینه به دیتاسنتر میرسه.
اگر مثلا 2-3 روز زودتر درافت میکردند و همون روز پرداخت میکردنن مشکلی پیش نمی اومد
یا اگر به صورت کلی پرداخت میکنند باز هم در تاریخ سر رسید پرداخت به دیتاسنتر فاکتور های شما ایجاد بشه
مه این مسائل پیش نیاد
اصلا به شفاف سازی مربوط نیست! هرچند الان که آمدن تاریخ سررسید سرویس های ما را با دیتاسنتر یکی کردند مشکل تقریبا حل میشه.
اما مسئله اینه که در تاریخ 18/8/2012 من باید فلان مقدار دلار که ایشان به ریال گفتند 186 هزار تومان پرداخت می کردم و کردم. ایشان باید همانروز به نرخی که برای من حساب کرده دلار تهیه می کرد و می گذاشت کنار تا امروز که زمان پرداخت هست از ضرر و سود نوسانات ارزی بی نصیب بماند. اما یا ایشان طمع کردند! یا پول من را خرج چاله دیگری کردند! یا .....! مهم نیست چه کردند! مهم اینه است که کار خود را درست انجام نداده اند و باید ضرر اشتباهشان را بپردازند! غیر از اینه!؟
شما آدرس این شرکت معتبر رو همین جا قرار بده تا دیگه از این فاکتورها برای کسی صادر نکنه !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
j4b3r
که این مسائل پیش نیاد
به هر حال ایشان طبق صورتحسابی که واسطه براشون ایجاد کرده پرداخت را انجام دادند. اگر واسطه با تاریخ پرداخت مشکل داره می تونست از خریدار بخواد که در تاریخ سررسید پرداخت رو انجام بده.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shivahost
اصلا به شفاف سازی مربوط نیست! هرچند الان که آمدن تاریخ سررسید سرویس های ما را با دیتاسنتر یکی کردند مشکل تقریبا حل میشه.
اما مسئله اینه که در تاریخ 18/8/2012 من باید فلان مقدار دلار که ایشان به ریال گفتند 186 هزار تومان پرداخت می کردم و کردم. ایشان باید همانروز به نرخی که برای من حساب کرده دلار تهیه می کرد و می گذاشت کنار تا امروز که زمان پرداخت هست از ضرر و سود نوسانات ارزی بی نصیب بماند. اما یا ایشان طمع کردند! یا پول من را خرج چاله دیگری کردند! یا .....! مهم نیست چه کردند! مهم اینه است که کار خود را درست انجام نداده اند و باید ضرر اشتباهشان را بپردازند! غیر از اینه!؟
اگر اینطور که شما یگید باشه
کار ایشون اشتباه بوده و باید به دلار تبدیل میکردند.
ولی اگر از اول زمان شما با پرداخت دیتاسنتر هماهنگ بود این مشکل پیش نمی اومد.
من اگر باشم پرداخت این فاکتور رو به هیچ عنوان قبول نیمکنم.