فرانسه دلنشين تره در گرفتن همه جور ويزا كمكت ميكنه فرانسوي ها با شعور تر از آلماني ها در برخورد با خارجي ها و... اگر قصد ادامه تحيل هم داري فرانسه از لحاظ بهتره در دنيا هم گستردگيش بيشتره
نمایش نسخه قابل چاپ
فرانسه دلنشين تره در گرفتن همه جور ويزا كمكت ميكنه فرانسوي ها با شعور تر از آلماني ها در برخورد با خارجي ها و... اگر قصد ادامه تحيل هم داري فرانسه از لحاظ بهتره در دنيا هم گستردگيش بيشتره
نکته در ادامه گفته هام : کانادا هم درصد نسبتا کمی فرانسه زبان داره
توی ایران مرکز آموزشی هست که روش آموزش به صورتی باشه که در محل اجبارا به طور مثال انگلیسی یا آلمانی یا ... رو به صورت روزانه 15~16 ساعت صحبت کنیم یعنی در محیط قرار بگیریم ؟
من بیشتر با آلمانی موافقم ، چون هم راحتتر هست به نظر من ، هم اینکه می گید ترکی استانبولی بلد هستید کلی کلمه مشترک دارند این دو زبان (از اون جایی که ترکیه ای ها آلمانی ها رو خیلی دوست دارن) اگر هم دقت کرده باشید کلی کالای آلمانی در بازار ایران هست و اگر لازم شده می تونید مانوآل های اون ها رو خودتون بخونید .
خواهشا دوستان هم دعوا نکنند چون زبانه دیگه اول این بعد اون ، چه فرقی می کنه ؟!
آلماني ها تركيه اي هارو آدم حساب نميكنند و از مخالفان اصلي پيوستن تركيه به اتحاديه اروپا هستند و كلا بدشون مياد عجيب
مونترال كه كلا فرانسس تي مدارس و دانشگاه! زبان رسميشون هست حتي رييس سازمان ملل هم بايد زبان فرانسه رو كاملا بلد باشه ! كلا تو دنيا سرتره
برای همین از واژه "نسبتا" استفاده کردم(چیزی حدود 7 ملیون توی کانادا فرانسه صحبت می کنند)نقل قول:
نکته در ادامه گفته هام : کانادا هم درصد نسبتا کمی فرانسه زبان داره
و کسی که زبان انگلیسی رو بدونه مشکلی برای زندگی و ارتباط برقرار کردن نباید داشته باشه
اینها نظر شخصی من بوده من دو معیار رو مدنظر گرفتم
یکی اینکه کدام یک سطح بیشتری از مردم را پوشش میده
و اینکه آیا مردم آن کشورهایی که پوشش میده ارزش ارتباط برقرار کردن را دارند(وگرنه به قول دوستمون زبان چینی هم خوبه)
امم سوئدیه
دوستم آلمانی
کمی فرانسوی خوندم و دیدم خیلی راحته
اومدم آلمانی بخونم خیلی سخت بود
امم اومد ایران
با شوهر امم با همدیگه سوئدی حرف میزدن میدیدم هم سوئدیه و هم فرانسوی
شاید براتئن عجیب باشه ولی زبون انگلیسی از رو فرانسوی ساخته شده
یعنی اول فرانسه بوده بعد انگلیسی
انگلیسی زبان ناپلئون مثلا برعکس بوده و به فرانسوی شبیه بوده
ge ne parley pa france :D
آلمانی صخته
مونث مذکر داره