هاستینگ (میزبانی وب)گروه لاگین وی پی اس بلاخره run شد
دوستان در مورد قیمتها پیشنهادی دارند بگن؟ ( هم برای ما بصرفه با شه که وقت میزاریم و تعرفعه ی سالینه هست هم برای یوز که فشار نیاد برای خرید هاست میزبانی وب):56:
نمایش نسخه قابل چاپ
هاستینگ (میزبانی وب)گروه لاگین وی پی اس بلاخره run شد
دوستان در مورد قیمتها پیشنهادی دارند بگن؟ ( هم برای ما بصرفه با شه که وقت میزاریم و تعرفعه ی سالینه هست هم برای یوز که فشار نیاد برای خرید هاست میزبانی وب):56:
این تاپیک چه ربطی داشت به معرفی شما دوست من.بهتر بود یه تاپیک میزدی . !
تجربه تاثیر زیادی داده
این سایت ها چند سالی هست که دارن کار میکنند و شناخته شده اند
با اینکه اکثرا قیمتاشون بالاتره ولی بازم به دلیل شناختشون ملت واشون سرودست میشکونند
البته یک نکترو بگم همه اینا یک طرف موضوع برند و مزایاش یک طرف
از حرفهای شما میشه اینطور برداشت کرد که این شرکت کیفیت و قیمت جالبی ندارند و بنا به سابقه ای که دارند و یا وابسته بودن به یک نهاد دولتی و یا تبلیغات گسترده کاربران زیادی دارند
خب حالا ما میام یک شرکتی که اکثر سایت های بزرگ رو پشتیبانی می کنه رو تجزیه تحلیل می کنیم
خب این طور که پیداس هاست دی ال پشتیبانی خوبی میده و سروهایی که دارند کیفیت خوبی داره و قیمت رو هم که نمی دونم چطوریه
خب این هاست دی ال چطور به اینجا رسید ؟
قدیمی بودن ؟
نهاد دولتی ؟
پشتیبانی خوب ؟
کیفیت بالا ؟
قیمت مناسب نسبت به کاری که انجام میدن ؟
و...
البته بعضی می گن موفقیت هاست دی ال به خاطر سایت های موزیکی که روش بودن هست
خب بازم بلاخره یک برتری داشته که سایت های موزیک روی این هاستینگ اومدن
و در آخر موفقیت یک شرکت هاستینگ در چه موقعی می بینید ؟ و یا چه ویژگی های باید داشته باشه که اون شرکت از نظر شما موفق بحساب بیاد
هاست دی ال جزو شرکت هایی که لیست نمودین بود؟منظور شرکت هایی که مشتری زیاد دارن مثل 4 5 هزار وب سایت
مارکتینگ و بازاریابیشون در مقایسه با لیستی که فرمودید قوی نیست .بیشتر بچه داخل نت مثل دوستانی
که در انجمن ها فعالند و یا سایت پربازدید دارن اشنا هستند.منظور اینکه بازهم برندشدن و بازرایابی حرف اول میزنه .با اینکه هاست دی ال طبق نظر دوستان از لحاظ کیفیت خوب هست ولی باز هم جز پر مشتری ها نیست
یک واقعیتی که هست خیلی سخت میشه مدیری را پیدا کرد که هم متخصص از لحاظ فنی باشه و هم کانال زن و ارتباط برقرار کن قوی .بهمین خاطر چندتا متخصص جمع بشن یک هاستینگ بزنن باز در امد زایی بالا نداره .ادم وقتی درگیر جزئیات فنی میشه و حفظ استاندار بالای سرور کمتر رو بخش دیگه ( تبلیغات ، ارتباط ) میتونه زوم کنه و دقیقا بلعکس .اینجوری بگم ترکیب یک متخصص بازاریابی با یک ادم فنی کلید کاره .
خب آره من اون لیست رو اگه توجه کنید بعدا اضافه کردم و از داخل گوگل پیدا کردم ، اون فقط اضافه کردم که یک پیش زمینه باشه ، اگه پست های قبلی گفته شد با خیلی از کارا دیگه میشه تعداد دامنه رو بالا برد (البته نمیدونم تا چه حد این حرف میتونه صحیح باشه)
بازم میگم هدفم اینه در آخر یه این نتیجه برسم که یک شرکت هاستینگ موفق چه ویژگی هایی می تونه داشته باشه
فقط هاست دی ال
بهترین سرورها رو در اختیار داره
بهترین سایت ها رو داره سرویس میده
قوی ترین و امن ترین و پر سرعت ترین سرورها رو داره ارائه میده
ابَر سرور 80 هستهای :67: فوق العاده است