پاسخ : فروش سرور های مجازی شزکت آنلاین سروراز کانادا با پورت 1گیگ + تخفیف ماه اول +اشانتیون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
aminmo
مجید جان، الان از افراتون چیزی مونده؟ تا کی سرور جدید آماده می شه؟
سرور جدید تا 1 یا 2 روز دیگر آماده خواهد شد
پاسخ : فروش سرور های مجازی شزکت آنلاین سروراز کانادا با پورت 1گیگ + تخفیف ماه اول +اشانتیون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mjraul
سلام.سرور از دسترس خارج شده.چرااااااااااااااااااا ااااااااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
حتی خود سایت onlineservers.in هم از دسترس خارج شده.کسی نیست پاسخگو باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟>:P>:P
دوست عزیز سایت ما با دو دامنه داره کار میکنه
www.onlineservers.in
این کار نکرد این یکی حتما کار میکنه:
Online Servers - صفحه اصلی پورتال
این تاپیک محل پشتیبانی نیست عزیز تیکت کنید بررسی کنند همکاران عزیزمان
اگه این ها هم در دسترس نبود میتونید ایمیل بزنید:
majid.isaloo68@gmail.com
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
adamak
با سلام
با توجه به نرخ ارز هنوز این سرویس ها با این قیمت ارائه میشه ؟؟؟
نرخ ارز روی قیمت های ما تاثیر زیادی ندارد و این که فعلا ارائه نمیدیم سرور مجازی چون ظرفیت تکمیل هست سفارش دادیم سرور جدید تا چند روز آینده آفر هامون رو شروع به تحویل میکنیم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
reza_biham
سلام من vps جدید میخوام خریداری کنم در حال حاظر سرور ها یی که دارم با ccporoxy کار میکنم مقداری به نظر خودم با لطف دوستان پورت هایی که میگن واقعی نیست و افت سرعت روی یوزرهام دارم تو فکرم از لینوکس ibsng استفاده کنم ولی تا حالا اصلا کار باحاش نکردم و اطلاعاتی ندارم
1.ایا سرعت یوزرهام رو کم نمیکنه ؟
2.کسی میتونه در صورت خرید کاملا اموزش بده؟
3.نرم افزار بهتری هست که با حاش کار کنم؟
4.کدوم نرم فزار رو پیشنهاد میدید؟
شما برای این کار با آی دی من در تماس باشید
ایجاد این بحث در انجمن غیر قانونی میباشد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kala110manager
سلام دوستان
قصد دارم یه vps یا سرور مجازی بگیرم ولی هیچ اطلاعی در این باره ندارم
میشه کمی راهنمایی کنید.مثلا از کجا بگیرم؟کدوم سرویس دهنده خوبه؟
یکی میگه از رادکام بگیر ، یکی میگه از طوبی سرور
حالا موندم چیکار کنم
دوست عزیز برای مشاوره بیشتر با آی دی من در تماس باشید تا زمانی که آنلاین هستم با هم صحبت کنیم
فروش دوباره آغاز گردید
هم اکنون میتوانید سفارشات خود را ارسال نمایید و تحویل بگیرید
سلام
دوست داشتم از شما بگیرم ولی گفتین فعلا ندارم
حالا آفر هایی که الان موجوده را میشه لیست کنین
با تشکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kala110manager
سلام
دوست داشتم از شما بگیرم ولی گفتین فعلا ندارم
حالا آفر هایی که الان موجوده را میشه لیست کنین
با تشکر
مشکلی ندارد عزیزم انشا الله با هم در آینده کار میکنیم
همکاران هم انشا الله سرویس خوبی میدن خدمتتون
آقا مجید
هیچ کدوم از آدرسهای سایت باز نمی شه
لطفا بررسی کنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
aminmo
آقا مجید
هیچ کدوم از آدرسهای سایت باز نمی شه
لطفا بررسی کنید
Online Servers - صفحه اصلی پورتال
بدون مشکل باز میشه