پاسخ : Vps - پیشنهاد و کیفیت استثنایی انگلیس ، آلمان و آمریکا با تخفیف نقدی 10 تا 70 درصدی نقدی و تخفیف 50 تا 100درصدی لایسنس و ماژولها
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ParsianVPS_SR
:) موضوع ادامه پیدا کنه | چیزی رو میکنم که نباید بکنم | بدرود
بک آپ مردم و بدید | یادت اومد ؟ | ;)
عزیز من ! خدا رو شکر هنوز یک نفر از سرویسهای ما حتی وقتی که مشکل وجود داشته و تلاش کردیم رضایت رو جلب کنیم ناراضی نبوده و سرویسش رو به خاطر کیفیت انصراف نداده !!! حتی یک نفر .
حتما ادامه بدید !
البته کاسه داغ تر از آش یا ..... که میگن شمائید فکر کنم !
پاسخ : Vps - پیشنهاد و کیفیت استثنایی انگلیس ، آلمان و آمریکا با تخفیف نقدی 10 تا 70 درصدی نقدی و تخفیف 50 تا 100درصدی لایسنس و ماژولها
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ParsianVPS_SR
:) موضوع ادامه پیدا کنه | چیزی رو میکنم که نباید بکنم | بدرود
بک آپ مردم و بدید | یادت اومد ؟ | ;)
ایشون خیلی آدم درست و با شخصیتی هستند!
خدا رو شکر این سایت جای انتقاد رو هم گذاشته تا جلوی پست های بی مربوط رو بگیره
موفق باشید!
از پشتیبانی شما از رسانگار قدرانی میکنم.
فکر کنم اینگونه پست هایی که دوستان منتقد ارسال میکنند بتونه به انتخاب مشتریان در این تاپیک کمک بسزایی بکنه !
تایید میشند ایشون
من برای یکی از دوستانم سرور تهیه کردم ازشون
تا الان هم از کیفیت ، سرعت هارد و پورت و همه چیز راضی بودم
سرور المان مشکلی براش پیش اومد که تقصیر ایشون هم نبود اما ایشون زیر 24 ساعت سرویس جایگزین تحویل دادن از انگلستان
واقعا دوستانی که قصد خرید از انگلستان رو دارند ایشون رو پیشنهاد میکنم
پ.ن : فکر نمیکنم 4 تا خط قوانین اینقدر مهم باشه ، اگه قرار به گیردادن به کپی بود الان تاپیک 90% دوستان باید توش همین بحث می بود
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Cold
تایید میشند ایشون
من برای یکی از دوستانم سرور تهیه کردم ازشون
تا الان هم از کیفیت ، سرعت هارد و پورت و همه چیز راضی بودم
سرور المان مشکلی براش پیش اومد که تقصیر ایشون هم نبود اما ایشون زیر 24 ساعت سرویس جایگزین تحویل دادن از انگلستان
واقعا دوستانی که قصد خرید از انگلستان رو دارند ایشون رو پیشنهاد میکنم
پ.ن : فکر نمیکنم 4 تا خط قوانین اینقدر مهم باشه ، اگه قرار به گیردادن به کپی بود الان تاپیک 90% دوستان باید توش همین بحث می بود
از پشتیبانی و توجه نظر شما هم واقعا سپاس گذارم
همیشه باعث خوشحالی و افتخار هست که دوستان از سرویس های ما رضایت کامل دارند
موضوع قوانین هم متاسفانه همانند یه مثلی هست که یادم نمیاد دقیقا چی بود ! فقط میدونم یه مثل خیلی باحاله که در عملکرد این دوستمون 100 دردص مصداق پیدا میکنه !
حالا دوستان میتونن فراخور حال خود این مثل ها رو بگن .:67:
یکم دل بازدید کنندگان شاد بشه !
سلام اگر امکان افزایش هارد هست لطف کنید هزینه اضافی هارد 100 و 200 رو بفرمایید روی سرورهای رم 1 گیگ و همچنین هزینه افزایش رم. برخورد با فعالیت وارز (ت.و.ر.ن.ت و ...) چطور خواهد بود؟ لطف کنید پهنای باند واقعی افر رم یک گیگ رو هم بفرمایید .
تشکر.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahdi2009
سلام اگر امکان افزایش هارد هست لطف کنید هزینه اضافی هارد 100 و 200 رو بفرمایید روی سرورهای رم 1 گیگ و همچنین هزینه افزایش رم. برخورد با فعالیت وارز (ت.و.ر.ن.ت و ...) چطور خواهد بود؟ لطف کنید پهنای باند واقعی افر رم یک گیگ رو هم بفرمایید .
تشکر.
با سلام
روی سرورهای آلمان و انگلیس افزایش هارد دیسک با هزینه 40 درصد برای 2 برابر شده هارد دیسک تعریف شده است (حداکثر مقدار هارد دو برابر پلن می باشد )
افزایش رم به معنی ارتقا سرویس می باشد . و کل منابع شما به سرویس بالاتر ارتقا پیدا خواهد نمود
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
srv.rasanegar
با سلام
روی سرورهای آلمان و انگلیس افزایش هارد دیسک با هزینه 25 درصد برای 2 برابر شده هارد دیسک تعریف شده است
افزایش رم به معنی ارتقا سرویس می باشد . و کل منابع شما به سرویس بالاتر ارتقا پیدا خواهد نمود
پس ممنون میشم قیمت سرویس بالاتر رو بفرمایید چون افری وجود نداره. هارد 150 با رم 2 گیگ برای این پنل مشخصات سیپیو و تعداد هسته رو هم بفرمایید. در مورد وارز بودن یا نبودن هم یک توضیحی بدین.
تشکر.
سرویس ها قطعا وارز نیستن !
چون کلا فروش سرویس وارز ممنوعه ! و دیتا سنترهای خوب هم هیچ وقت وارز نمی شوند .
قسمت سرویس درخواستی شما :
CPU: Xeon X3470
1500Mhz of 2Core - 3600Mhz Shared
RAM: 2048MB Dedicated
HDD: 200GB nonRaid (7GB SSD+193GB SAS 7200)
# IP : 1
Port : 1Gbps
BW: 1500GB Monthly
Network UpTime : 99.99%
55هزارتومان با تخفیف 33 درصدی ماه اول تقریبا 36.5 هزار تومان می باشد
با توجه به تاریخ سفارش شما (امروز) برای ماه اول شما فقط هزینه 11 روز را پرداخت خواهید نمود و از ماه آینده بصورت کامل و 30 روزه محاسبه خواهد شد (مبنای صدور صورتحساب سیستم ما ابتدای ماه میلادی می باشد ) - تخفیف سرویس برای این ماه و ماه آینده محسابه میگردد و بعد از آن به قیمت عادی باز خواهد گشت
سلام امکان ارائه هارد بیشتر برای سرویس انگلیس با رم 1 گیگ هست؟
مبلغی اضافه میشه؟