پاسخ : دردي ناگوار براي whmcs
سيستم هاشون يكي am4ss هست و ديگري Almnzm هست
من هم به زودي استفاده مي كنم
در مورد اون باگ هم بايد بگم كه من اونو مشكلش را حل كردم
مي تونيد از روبينا سرور جزئيات را بپرسيد
براي كساني هم كه لينك كار مي كنه بايد بگم از كساني بايد بپرسند كه اون لينك را ديدند
آقا من به شخصه از شما بابت این که این مشکل را حال کردید ممنونم اجرتون با امام زمان باشه
ممنون به خاطر اطلاع رسانی دوست عزیز :x
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
habiballahafg
آقا من به شخصه از شما بابت این که این مشکل را حال کردید ممنونم اجرتون با امام زمان باشه
منم ممنونم ولي بعضي ها نمي دونم به چه علت دارن جبهه مي گيرن
ببین دوست عزیز
اینکه شما فرد خوبی هستید شکی در اون نیس و اینکه دوس ندارید با اون باگ از کسی سو استفاده کنید هم واقعا خوب و پسندیدس
فقط یه چیزی ناجور الان داره ذهنمو مشغول میکنه و اونم اینه که :
الان شما نه قصد دارید باگ رو به کسی یاد بدید ،، نه patch برای اون دارید ، نه توانیی برای fix کردنش دارید پس دیگه چرا اومدید مطرحش کردید ؟؟؟
شما که پیدا کردی بی صرو صدا یا گزارش بده که مسئولاش اوکی کنن باگو یا اینکه بزن دهنه ملتو باش صاف کن که گویا شما گزینه ی 1 رو انتخاب کردید
حالا شما با این تاپیک فقط ذهن خیلی ها رو منحرف کردید که برن دنبالش بگردنو یه دهنی از ملت صاف کنن :)
شما که ایقدر خوبی اینقدر مهربونی و اینقدر به فکر امنیت و آبروی دیگران حتی اعراب هستید دیگه تاپیک زدنتون واسه چی بود ؟؟؟؟؟o:-)
فقط گفتید یه پسوورد بزارید که اونم اگه خودتون که کاشف باگید (:دی) اگه کاری نداشته باشید بقیه هم اطلاعی ندارنو کاری هم ندارند ;)
salam dooste aziz
haminke ishoon raftan va be site sazande gozaresh dadan khodesh kheylie
hamin ke naraftan bahash dahane melato ... konan baz ham jaye shokr dare
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
4nonymous
ببین دوست عزیز
اینکه شما فرد خوبی هستید شکی در اون نیس و اینکه دوس ندارید با اون باگ از کسی سو استفاده کنید هم واقعا خوب و پسندیدس
فقط یه چیزی ناجور الان داره ذهنمو مشغول میکنه و اونم اینه که :
الان شما نه قصد دارید باگ رو به کسی یاد بدید ،، نه patch برای اون دارید ، نه توانیی برای fix کردنش دارید پس دیگه چرا اومدید مطرحش کردید ؟؟؟
شما که پیدا کردی بی صرو صدا یا گزارش بده که مسئولاش اوکی کنن باگو یا اینکه بزن دهنه ملتو باش صاف کن که گویا شما گزینه ی 1 رو انتخاب کردید
حالا شما با این تاپیک فقط ذهن خیلی ها رو منحرف کردید که برن دنبالش بگردنو یه دهنی از ملت صاف کنن :)
شما که ایقدر خوبی اینقدر مهربونی و اینقدر به فکر امنیت و آبروی دیگران حتی اعراب هستید دیگه تاپیک زدنتون واسه چی بود ؟؟؟؟؟o:-)
فقط گفتید یه پسوورد بزارید که اونم اگه خودتون که کاشف باگید (:دی) اگه کاری نداشته باشید بقیه هم اطلاعی ندارنو کاری هم ندارند ;)
خیلی هم کار خوبی کردند. همینکه یک ترس ایجاد کردند که استفاده کنندگان از whmcs روی پوشه مدیریت رمز بگذارند خوبه.
1 فایل پیوست
قبلا نسخه كامل را گذاشتم ولي متاسفانه من را بن كردن چون گفتن نال هست
حالا توي پوشه ادمين اينا را جايگزين كنيد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shivahost
خیلی هم کار خوبی کردند. همینکه یک ترس ایجاد کردند که استفاده کنندگان از whmcs روی پوشه مدیریت رمز بگذارند خوبه.
شيوا هاست ترس نبود از اين ترس يا باگ چيزي نصيب من نمي شه فقط خواستم بچه ها داغون نشن
نگفتم چیزی نصیبتون میشه، گفتم کار خوبی کردید که دوستان را از روی ترس هم شده تشویق به گذاشتن رمز کردید.