دستت درد نکنه خیلی خوب توضیح دادید درست شد
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام من از ورژن squid_radius_auth-1.10 استفاده می کنم لطفا این ورژن رو آدرس wget شو بده نصب کنم ببینم چطور جواب می ده
این مشکل با سرعت هارد و رم لینوکس رابطه مستقیم داره یعنی اینو با تجریه کاری دارم میگم رم رو روی 2 گیگ بذارید و لیمیت شده نباشه و از هارد پر سرعت استفاده کنید به هیچ عنوان به مشکل بر نمیخورید یکی از یوزر های پر مصرف من همین مشکل رو داشت با همین مشخصاتی که گفتم الان روزانه بالای 500 نفر ان داره بدون اینکه حتی یک یوزر هم انلاین بمونه :53:
ما هم دقیقا به همین تجربه شما رسیدیم و با قرار دادن سرورها روی سرورهایی با هاردهای پر سرعت و اختصاص رم مناسب مشکلمون حل شد . هرچه تعداد آنلاینها بالاتر باشه میزان رم مورد نیاز نیز بیشتر می شود و باید رم بیشتری بهش اختصاص داد.
پاک کردن مرتب لاگها و به صورت اتوماتیک مثلا هر 5 دقیقه یکبار یا هر 10 دقیقه یکبار خیلی موثر و مفید هستش
و هم چنین چک کردن انلاینها رو هم تغییر ندید و همون 60 و 2 یا 60 و 1 خوبه .
من اگه اعلام بخوام لوگو پاک کنم
دستی پیکار باید کنم
از طریق ssh وارد سرور بشید و دستورات زیر رو بزنید
cd /var/log/IBSng
این محل ذخیره سازی لاگهای IBSng هستش
du -sh
دستور بالا حجم اشغال شده توسط لاگها رو بهتون نشون میده
دستور بالا هم این مسیر رو کامل خالی میکنهکد:rm -rf /var/log/IBSng/*
حالا می تونی دوباره دستور قبلی رو بزنی ببینی فضا خالی شده
توی خود سرور هم میشه کانفیگ کرد که به صورت دوره ای این لاگها رو پاک کنه ولی اگه دیدی پاک نکرده روش دستی به این صورت هستش که توضیح دادم
دوستان منم ی آی بی اس دارم که روی Squid اکانتینگ کانفیگ شده .. یوزر ک میسازم کار میده .. اما تو آنلاین های آی بی اس نشون داده نمیشه ... حتی یوزر رو که پاک میکنم بازم اکانت فعال هست ... چی کار باید کنم ؟ آنلاینمم کمه که بگیم از رم باشه که نیست
یوزر وصل هم که باشه آفلاین نشون میده
سلام
دوستان من همین مشکل آنلاین گیر کردن یوزرهارو دارم.از آموزش پست 1 هم استفاده کردم ولی مشکل حل نشد.کسی هست کمکم کنه؟؟ممنونم میشم