پاسخ : 50% تخفیف - فروش سرور مجازی اختصاصی - اولین هاست
شدیدا مورد تایید هستن 7 8 ماهی هست که ازشون سرویس دارم پشتیبانی عالی کیفیت عالی قیمت ها حرفه ای....
و تنها عیبشون ناپایداری قیمت ها واسه مشتریان ثابتشون هست....
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ekave
کلا کیفیت اولین هاست مثال زدنیه...
سرویسهایی که قبلا داشتم همگی عالی بودن
ولی....
آفرهایی که میدین ، چرا قیمتشون موقتیه...؟
من توی سال گذشته 3 تا سرویس داشتم که به دلیل افزایش قیمت ناچار شدم که انصراف بدم از تمدیدشون
آیا این آفر هم بعد از 2-3 ماه ، به همون شرایط دچار میشه ؟ و قیمتها افزایش خواهند داشت ؟
مثلا من از شرکت نسبتا معتبر x که 3 تا شعبه هم در 3 شهر ایران داره (اسم شرکت رو اینجا نمینویسم تا تبلیغ نشه یه وقت . اگه مایل بودین از طریق پیام خصوصی میگم) یه سرویس وی پی اس ویژه دارم ... 100 گیگ هارد با 2 گیگ رم و پهنای باند نامحدود (کیفیت هم واقعا عالیه و میشه گفت در حد اولین هاست هست)
الان حدود 1 ساله که قیمتش ثابت بوده . علیرقم تغییرات خیلی خیلی شدید نرخ ارز ، بازم همون قیمت آفر قبلی رو حفظ کردن
در واقع همه شرکتهای حرفه ای این کار رو انجام میدن . اصولا افزایش قیمت معمولا نباید روی سرویس هایی که قبلا خریداری شده تاثیر بذاره . (این حفظ قیمت برای مشتریان قبلی اصولا به عنوان یه نوع پوینت ویژه برای کسانی که زودتر سفارش دادن و همچنان سرویسشون رو تمدید میکنن باید در نظر گرفته بشه به نظر من)
یا یه نمونه دیگه :
من از شرکت معتبر eukhost.com حدود 2 سال سرویس داشتم (هاست اشتراکی)
توی مدت دو سال افزایش قیمت خیلی زیادی واسه همون سرویس توی سایتشون ثبت شده بود . ولی این افزایش قیمتها روی سفارشات جدید اعمال میشد . و من تا آخرین لحظه ای که ازشون سرویس داشتم ، همون مبلغی که دو سال پیش پرداخت کرده بودم رو برای تمدید میدادم
در حالی که هر 3 سرویسی که از شما گرفتم بعد از مدتی مشمول افزایش قیمت شدند (البته قیمتهای جدیدتون ، نسبت به کیفیتی که ارائه میدین ، هنوز هم خوبه . ولی به هر حال یه کم باعث میشه که حساب مخارج از دست من مصرف کننده خارج بشه)
در کل اگه لطفا اعلام کنین که قیمتهای این آفر تا چه زمانی ثبات خواهند داشت ، خیلی بهتر میتونیم روی دخل و خرجمون حساب کتاب کنیم و بعد برای سفارش سرویس مزاحمتون بشیم
به عنوان مثال اعلام کنین که تا 6 ماه آینده این قیمتها ثابت میمونن...
ممنون از شما
با سلام
تشکر میکنم بابت انتقاد بجاتون.
سیاست کاری ما به اینصورت هست که همیشه سود کمی روی هر سرور بکشیم و متاسفانه وضعیت بی ثبات ارزی در کشور باعث شده که به ناچار پس از هر بار تغییرات شدید ارزی اقدام به افزایش قیمت بدیم. و این افزایش قیمت هم فقط بخاطر اینه که هزینه های سرور های ما تامین بشه و بتونیم ادامه کار بدیم.
برخی از سرویس دهنده ها، البته توهین به همه نشه و فقط برخی از آنها به دلیل اینکه تغییرات ارزی باعث ضررشون نشه مجبورن روی سرور اصلی oversell کنن و با انجام اینکار بتونن مابهاالتفاوت هزینه سرور رو جبران کنن ولی چون ما از مجازی ساز xenserver استفاده می کنیم به همین دلیل به هیچ عنوان نمیتونیم oversell کنیم و به ناچار مجبوریم قیمتهامون رو مقداری افزایش بدیم.
فکر میکنم این قیمتی که الان تعیین کردیم تا حدود 6 ماه آینده ثابت باشه البته اگر قیمت ارز در همین حوالی بمونه.
موفق و موید باشید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
q8x
شدیدا مورد تایید هستن 7 8 ماهی هست که ازشون سرویس دارم پشتیبانی عالی کیفیت عالی قیمت ها حرفه ای....
و تنها عیبشون ناپایداری قیمت ها واسه مشتریان ثابتشون هست....
متشکرم.
در جواب شما دوست عزیر هم باید عرض کنم در پست قبلی پاسخ داده ام و دلیل افزایش قیمت را ذکر نمودم.
با تقدیم احترام.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
majid_4553
Pm دادم خدمتتون ;)
جواب دادم خدمتتون. ;)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AvalinHost
جواب دادم خدمتتون. ;)
سلام
سفارش ثبت شد و هزینه واریز شد. منتظر سرویس هستیم:67:
با سپاس از سرویس دهی عالی جناب سعادت
یک سرویس لینوکس چند روز پیش دریافت کردیم ، یک سرویس ویندوز نیز سفارش داده شد .
باتشکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
majid_4553
سلام
سفارش ثبت شد و هزینه واریز شد. منتظر سرویس هستیم:67:
با سلام
سرور تون فکر کنم تحویل داده شده.
موفق باشید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sanehia
با سپاس از سرویس دهی عالی جناب سعادت
یک سرویس لینوکس چند روز پیش دریافت کردیم ، یک سرویس ویندوز نیز سفارش داده شد .
باتشکر
با سلام
طبق درخواستی که دادین منتظر پرداختش هستیم تا سرور رو تحویلتون بدیم.
موفق باشید.
تعداد 5 عدد به کپون تخفیف اضافه شد.