پاسخ : انتقال سایت ار هاست اشتراکی بر سرور مجازی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alone
خب ببینید من اینو با خاطر این میگم که برای امنیت بیشتر باشه.چون 2 3 بار سایتم هک شد و دوستان گفتم مشکل از هاست هست.بهتره بری روی سرور.واسه همین اینو میگم.
اینی هم که شما میگی تو سی پنل اینکارو کنم.اره اینو میدونم.ولی وقتی که با wamp or iis تو سرور بخوام اینکارو انجام بدم.تو سرور که همچین گزینه ای نیست.!!
عزیز اگر برای این مورد میخواید سرور تهیه کنید سخت در اشتباه هستید
اون دوستان برای امنیت بیشتر شما گفتن
ببینید یک هاستینگ خوب و با تجربه امنیت مثل هاستین سیپنلش را بالا برده و کانفیگ امنیتی هزینه کرده و یا خودش انجام داده حالا شما میرید روی این سرور
فرض از طریق سایت شما نتونن هک کنن میرن یه هاست میخرن و از ان راه میشه ناگهان و هک میکنن کل سرور را مخصوصا سایت شما را
شما که برید رو یه سرور جداگانه دیگه راه دومی وجود ندارد اما توجه کنید باید کانفیگ امنیتی هم انجام بدید و این که کانفیگ سرور بلد باشید تا بتوانید در مواقع لذوم عکسالعمل نشان دهید و ...
بهتر هست روی یک هاستینگ سیپنل خوب قرار بگیرید ... (برید رو سرور با تجربه ی فعلی شما بدتر میشه وضعتون)
اها.خب چون اونا میگفتن شاید روی هاستی که من هستم شل و چیزی تو این مایه ها هست که این اتفاق میافته.یعنی شما پیشنهاد میکنید من هاست رو عوض کنم و برم تو یه هاست دیگه که امنتره؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alone
اها.خب چون اونا میگفتن شاید روی هاستی که من هستم شل و چیزی تو این مایه ها هست که این اتفاق میافته.یعنی شما پیشنهاد میکنید من هاست رو عوض کنم و برم تو یه هاست دیگه که امنتره؟؟
بله
درضمن ممکن هست شل در فایلهای سایت شما باید حتما باید اسکن هم شود هرچند که اگر آپلود سنتر آزاکس باشه به عنوان شل شناخته نمیشه و میمونه و باید سایتتون برسی بشه و باید جایی هم باشید که بکاب روزانه بگیرند که مشکل به وجود آمد سریع جایگذین شود
امن ترین هاستینگ ها هم بالاخره هک میشن چون اسکریپتی که شما سایتت ساخته شده باگ داره به هر حال بهترین کار اینه که همش بکاب داشته باشید
اها باشه.پس میرم دنبال یه هاستینگ امن.فکر نکنم شل از فایلها باشه.چون من از نسخه قدیم وردپرس استفاده میکردم.که هک شدم.الان نسخه جدید رو دانلود کردم همه فایلها رو پاک کردم و از اول شروع کردم سایت رو 0 کردم.ولی بازم هک شدم.ولی فکر کنم همون بهتره که هاست امن پیدا کنم.بازم ممنون دوست عزیز خیلی راهنمایی های مفیدی داشتید یک دنیا تشکر.^_^