دوست عزیز اینجا کسی هزینه رو نمیگه همه میگن نمیشه
میشه !!
چون میخاد از سایتای خارجی کپی کنه همچین چیزی تو سایتای خارجی نیست که بیاد به من بده 80 تا 100 تومن میگن نمیشه.
چه جور امارگیر هم گفتن نمیشه ولی دادیم برنامه نویسی کردن شد!!
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام لطفا امکانات نیازی شما و سقف و کف قرار و زمان تحویل رو بگین تا با طراح شرکت هماهنگ شویم
بلا نسبت دوستان و همکاران برنامه نویس (( کپی کننده افزونه و مترجم افزونه )) عکس قشنگی بود نظر شما چیه! :))
ارادتمند : مسلم فلاح نیت
خیلی سعی کردم جواب اینجور افراد رو ندم. اما این یکی رو باید جواب بس محکم داد که این طوری توهین نکنند به برنامه نویس ها . جناب آقای taranoome من به نوبه خودم ادعام خیلی بالاتر از این حرفاست که شما بتونی درکش کنی، شما هنوز تو وردپرس بال بال میزنی که کارهات رو راه ببری جلو ، من خود امثال وردپرس رو از بیس پیاده سازی می کنم.
از اون جا که با یک عکسی اومدی ادعای ما ها رو سنجیدی و زیر سوال بردی منم واسط چندتا عکس میزارم. حالش رو ببری. این نسخه ایرسا هست، نسخه جدیدی هم وجود داره. که خیلی فرق می کنه با این.
دوست عزیز همکار گرامی برادر گلم بهتر هست اعصابت را برا این دسته از افراد خورد نکنی ایشون دنیاشون وردپرس هست و ما در سر شوق پرواز داریم . با تشکر
دوست عزیز به من حق بده که عصبانی باشم
فقط برای اینکه به برنامه نویس بفهمونم چی میخام طراحی کردم، نیوک رو دامین نصب کردم تا بهش بگم چی میخام ولی با این همه بازم میگن من متوجه نمیشم چی میگی این دیگه زور نداره یا برعکس متوجه میشه منحرف میشه تا الان لینک جاهایی که ارسال کردم که اسم خودشون رو میزارن برنامه نویس ارسال کردم که همه یک جوری پیچوندن به نظر شما من حق ندارم اخه یک نفر به این برنامه نویسه بگه تو افزونت رو طراحی کن اخه چه کار داری سیستم وبلاگ دهی با وردپرس خوبه یا بد من بهش میگم افزونه طراحی کن میگه من سایت طراحی میکنم با این امکانات که میخای 5 تومن میگم دوست عزیز سایت نمیخام میگهبا وردپرس درست نکن اخه نمیدونم چی بگم
طراحی وب پارسا | طراحی سایت – طراحی قالب وردپرس – طراحی پوسته وردپرس - طراحی افزونه وردپرس - طراحی وب سایت
مرکز طراحی وبسایت رضا آنلاین
طراحی قالب وردپرس, پوسته وردپرس, ترجمه پوسته | ققنوس گرافیک
و خیلیا که دیگه یادم رفته
دوست گرامی بعد راه اندازی سرویس بلاگ دهیت به فکر امنیتش صد در صد باش! و حتما با وزارت ارشاد هماهنگ باش! کاش زبان سرت میشد که این چنین برنامه که شما می خواید نیازی نداره برید عکس برا ما طراحی کنید تا ما متوجه بشیم شما چی میگید بنده خدا اکثر بچه های انجمن با اکثر سی ام اس ها و کارایشون آشنایی کامل دارند دوست دارید با همون هزار تومن که خودتون عرض کردین یه ماه براتون وقت بزارم و هسته ورد پرس رو بریزم کف دستت ! کش نده حوصله بحث ندارم کارای دیگه می کنم ! احترام خودت رو نگه دار و اسم همکاران رو در انجمن به بدی یاد نکن ! با تشکر