پاسخ : سرویس مجازی با کیفیت برای وب سایت با قیمت پایین ..رم 1 گیگ - سیپیو +3000 -هارد 100 گیگ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
masoud13
وای 10 مین نبودم ببین چه جنگی شد ....:111: بابا گفتم به شعور خودتون توهین نکنید ...بله دوستان یه افر 10 هزار تومنی بهم خورد..گفتن اسمشونا نگم ...با همون مشخصات فوق ...
تا کور شود هر انکه نتواند دید...
یه زره تو رو خدا به هم احترام بزارید ...
اقا بگو من می خوام سرویس چیز پی ان رو انتقال بدم
لطف کن بگو کجاست به شدت محتاجم
پاسخ : سرویس مجازی با کیفیت برای وب سایت با قیمت پایین ..رم 1 گیگ - سیپیو +3000 -هارد 100 گیگ
ماهیانه 5000 تومان بهتون میدم با 7 سی پی یو و سی پنل رایگان
دیگه قرار نشد مسخره بکنیم فقط افری رو که دوست عزیز خریدند اینجا پیشنهاد بکنند من نیاز دارم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hpnn.wm
دیگه قرار نشد مسخره بکنیم فقط افری رو که دوست عزیز خریدند اینجا پیشنهاد بکنند من نیاز دارم
بنده به ایشون ماه اول رو دادم 10 تومن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alireza.076
بنده به ایشون ماه اول رو دادم 10 تومن
:79: نوچ نوچ نوچ ... انتقاد از بعضی ارزان فروشان؟؟؟
کلا پست زیاد چیز خوبیه مگه نه دوست عزیز راستی شما نبودی تو آفر ما می اومدید می گفتید فریاد از ارزان فروشی!!!
من از اول هم گفتم ایشون فقط داشت افزایش پست و تبلیغات خودشون به عنوان یه انسان خیرخواه واسه خریدار ها جلوه می داد
اخرش هم که خودشون استارتر تاپیک بودند خودشون از همه ارزون تر فروختند طوری که اصلا سابقه نداشته (:|