پاسخ : سرور مجازی فقط ۷۵۰۰ تومان با کلی امکانات جانبی برای اولین بار - امگاهاست
آفرشون هست یا نمیشه سفارش داد ؟ چرا سایتشون باز نمیشه ؟؟؟
با سلام
جواب اکثر سوالات شما توی تاپیک زیر داده شده:
http://www.webhostingtalk.ir/f118/59908/
اما مواردی که در مورد این تاپیک لازم می دونم عرض کنم:
همکار نسبتا محترم جناب payahost
نگرانی شما رو از بابت قیمت ها درک می کنم اما اگر دقت کنید این قیمت ها واسه ماه اول هست و قبل از گرونی دلار. ما حساب کتاب در حدی بلد هستیم که ضرر نکنیم وگرنه تو این ۴ سال باید جمع می کردیم.
اگر نگران سن بنده هستید باید بگم ۲۳ سال سن دارم و فکر کنم از شما بزرگترم
چیزی که مهمه سن نیست. تخصصه که مطمئنم ۹۹ درصد افرادی که توی این انجمن فعال هستند تخصصش رو ندارند. سیستمی که ما باهاش مجازی سازی رو انجام می دیم به قدری پیچیده هست که واسه مطالعه اون حداقل ۱ سال زمان نیاز دارید!
از کاربران Clark و DaryaHost هم بابت حمایتشون تشکر می کنم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
astro.alireza
با سلام
نگرانی شما رو از بابت قیمت ها درک می کنم اما اگر دقت کنید این قیمت ها واسه ماه اول هست و قبل از گرونی دلار. ما حساب کتاب در حدی بلد هستیم که ضرر نکنیم وگرنه تو این ۴ سال باید جمع می کردیم.
چیزی که مهمه سن نیست.
تخصصه که مطمئنم ۹۹ درصد افرادی که توی این انجمن فعال هستند تخصصش رو ندارند. سیستمی که ما باهاش مجازی سازی رو انجام می دیم به قدری پیچیده هست که واسه مطالعه اون حداقل ۱ سال زمان نیاز دارید!
خیلی به خودتون اطمینان دارید و بارها دیدم که با همچین کلماتی به تخصص دیگر همکاران توهین کردین.
البته با توجه به سن و سالتون که پایینه مهم نیست چون در این سن اکثرا به خودشون مغرور میشن!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
astro.alireza
با سلام
چیزی که مهمه سن نیست. تخصصه که مطمئنم ۹۹ درصد افرادی که توی این انجمن فعال هستند تخصصش رو ندارند. سیستمی که ما باهاش مجازی سازی رو انجام می دیم به قدری پیچیده هست که واسه مطالعه اون حداقل ۱ سال زمان نیاز دارید!
شما که انقدر از مجازی سازی و سرور سررشته داری... چرا داری VPS هفت هزار تومنی میفروشی...بیا بفرستمت جایی حداقل کمتر کار کن و بیشتر پول بگیر. ;)
پ . ن. اول برو یاد بگیر که سرور میگیری چک کن کانفیگ و تنظیمات رو (Raid Controller) بعد بیا با دانش نداشتت دانش دیگران رو اندازه بگیر ! :)
نقل قول:
تخصصه که مطمئنم ۹۹ درصد افرادی که توی این انجمن فعال هستند تخصصش رو ندارند
یا علی
کوه اعتماد به نفسیا البته کاذبش خوب نیست
موفق باشی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
astro.alireza
واقعا جای تحسین داره ، ارائه سرور مجازی به قیمت 2.4 دلار کار هر کسی نیست و تخصص و سیستم خاصی میخواد
موفق باشید
نقل قول:
اینجور صحبت کردن حکایت از خامی و ناپختگی تجاری داره ودلیلش هم سن پایین می باشد.اولین شرط یک مدیر هاستینگ قبل از تخصص تدبیر، ادب و متانت هست .
با سپاس
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
HyperServer
شما که انقدر از مجازی سازی و سرور سررشته داری... چرا داری VPS هفت هزار تومنی میفروشی...بیا بفرستمت جایی حداقل کمتر کار کن و بیشتر پول بگیر. ;)
پ . ن. اول برو یاد بگیر که سرور میگیری چک کن کانفیگ و تنظیمات رو (Raid Controller) بعد بیا با دانش نداشتت دانش دیگران رو اندازه بگیر ! :)
در مورد پیشنهاد اول شما ممنونم اما شما اگر به خودتون زحمت می دادید و روی لینک ها کلیک می کردید می دیدید که اصلا چنین چیزی واسه فروش وجود نداره. این تاپیک خیلی خیلی قدیمی شده دوست عزیز!!!
مورد دوم رو هم که خود دیتاسنتر و کلی آدم با ادعا توش مونده بودن دست آخر هم خودم حلش کردم. شما که خیلی ادعاتون می شه اگر ممکنه وضعیت رید کنتلر h700 رو از توی کنسول vmware برام استخراج کنید تا من به شاگردی شما افتخار کنم!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AvalinHost
خیلی به خودتون اطمینان دارید و بارها دیدم که با همچین کلماتی به تخصص دیگر همکاران توهین کردین.
البته با توجه به سن و سالتون که پایینه مهم نیست چون در این سن اکثرا به خودشون مغرور میشن!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Ashkankamangar.ir
یا علی
کوه اعتماد به نفسیا البته کاذبش خوب نیست
موفق باشی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m3hdi
واقعا جای تحسین داره ، ارائه سرور مجازی به قیمت 2.4 دلار کار هر کسی نیست و تخصص و سیستم خاصی میخواد
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saman19-6
اینجور صحبت کردن حکایت از خامی و ناپختگی تجاری داره ودلیلش هم سن پایین می باشد.اولین شرط یک مدیر هاستینگ قبل از تخصص تدبیر، ادب و متانت هست .
با سپاس
دوستان عزیز شما چرا اینقدر ناراحت شدید؟؟؟ من اسمی از شما بردم که اینجوری بر خورده بهتون؟ گفتم فقط یک درصد فروشندگان این فروم تخصص لازم رو دارند که اکثر شماها جزو افراد با صلاحیت هستید. واقعا برای خودم متاسف شدم که خیلی وقت ها به دوستی با شما اعتماد و تکیه می کردم.
این آفر هم خیلی وقته اعتبارش رو از دست داده و منقضی شده
انتظار من از افرادی مثل شما حمایت بود! یعنی واقعا جزو ۹۹ درصد حساب کردید خودتون رو؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
astro.alireza
در مورد پیشنهاد اول شما ممنونم اما شما اگر به خودتون زحمت می دادید و روی لینک ها کلیک می کردید می دیدید که اصلا چنین چیزی واسه فروش وجود نداره. این تاپیک خیلی خیلی قدیمی شده دوست عزیز!!!
مورد دوم رو هم که خود دیتاسنتر و کلی آدم با ادعا توش مونده بودن دست آخر هم خودم حلش کردم. شما که خیلی ادعاتون می شه اگر ممکنه وضعیت رید کنتلر h700 رو از توی کنسول vmware برام استخراج کنید تا من به شاگردی شما افتخار کنم!
دوستان عزیز شما چرا اینقدر ناراحت شدید؟؟؟ من اسمی از شما بردم که اینجوری بر خورده بهتون؟ گفتم فقط یک درصد فروشندگان این فروم تخصص لازم رو دارند که اکثر شماها جزو افراد با صلاحیت هستید. واقعا برای خودم متاسف شدم که خیلی وقت ها به دوستی با شما اعتماد و تکیه می کردم.
این آفر هم خیلی وقته اعتبارش رو از دست داده و منقضی شده
انتظار من از افرادی مثل شما حمایت بود! یعنی واقعا جزو ۹۹ درصد حساب کردید خودتون رو؟
99% خیلیه عزیزم، یعنی از 100 نفر فقط یکنفر سوادشو داره. و این نوع ادبیات صحبت کردن با اینکه شخص خاصی رو هدف قرار نمیده ولی به همه توهین میکنه. یک مثال ساده برای روشن شدن این امر اینه که مثلا شما میگین سرورهاتون 99% آپتایم داره و این رو همه جا ذکر میکنید و بهش افتخار میکنید چون پیش خودتون میگین که 99% همون 100% هست پس مشکلی نیست!!!
شما اینجا تشریف اوردین بیزنس کنید یا حاشیه و انجمن ببرید زیر سئوال ؟ پیشنهاد من اینکه سرتون بندازین پایین وکارتون انجام بدین وارد حاشیه بشین از اصل هدف عقب می مونید.
با تشکر