پاسخ : پرداخت آنلاین صادرات و کشاورزی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mortezaaalam
سلام
بانک تجارت که اصلا دور و برش نرید
بانک صادرات فوقشم گرفتیم کسی اسکریپ Whmcs دارد؟
بانک اقتصاد نوین کسی گرفته؟
بانک پارسیان که سفته چک ضامنت و ... می خواهد که نری بگیری بهتره :D
کسی از سامان هم درگاه دارد؟
من صادرات دارم + اینکه رو whmcs استفاده میکنم .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehdisr
کسی هست که درگاه بانک پارسیان اون کار کنه که سرور خارج از ایران داشته باشه ؟
پارسیان وب سرورش با هاستهای خارج از ایران مشکل داره . عجیبه که برای هاستهای خارج از ایران یه وب سرور جدید ایجاد کردن اما وب سرور جدید هم نمیتونه هاستهای خارج از ایرانو ببینه .
پ . ن : اگه تحریم نبودیم کی از این درگاههای در پیت استفاده میکرد آخه . یا پول تو حساب نمیاد ، یا قطعه . تازه گرفتنشونم هزار جور دنگ و فنگ داره .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Ahmad110
خیلی عجیبه
به من اصلا گیر ندادن . من ثبت نام کردم . فرداش خودشون زنگ زدن و همش هم تاکید میکردن مدارک رو براشون پست کنم . درگاه هم بعد ارسال مدارک بعد 15 روز بهم دادن .
این اتفاق در چه تاریخی افتاده ؟
اوایل که تازه راه افتاده بود خودشون به موبایلم زنگ زدن گفتن بیا درگاه رو بگیر ! من گفتم باشه مشخصات رو بفرستید به ایمیلم برای پیاده سازی برنامه اش و فرم درخواست رو ... ایمیل هم کردن من پیگیری نکردم :دی
یکسال بعد که من رفتم درگاه رو بگیرم دیگه به حقیقی نمیدادن ...
دوستان که درگاه پارسیان دارن و مشکل داره درگاهشون لطفا آدرس سایت هاشون رو بهم بدن
اینا پشتیبانیشون اصلا قبول نمی کنه که درگاه مشکل داره متآسفانه سیستم ما هم سما هست و وقتی درگاه از کار می افته سایتم از کار می افته ( بنازم به برنامه نویس ایرانی که رو سفیدمون می کنن )
حال ساپورتشون قبول نمی کنه قرار شد چند تا از همکاران رو بهشون معرفی کنم که همین مشکل رو دارن برن ببینن می تونن فاکتور رو پرداخت کنن یا نه !
ممنون می شم دوستان همکاری کنن ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
asrhosting
سلام .
دوستان میخوام از بانک های کشاورزی و صادرات درگاه بگیرم .
میخواستم دوستان نظرشون رو در مورد درگاه بانک صادرات ( قطعی . تصویه و ... ) و همین طور در مورد درگاه کشاورزی بدن .
ممنون
مگه قحطی گیت وی اومده که از این 2تا بانک میخواین بگیرین؟
از ملت - سامان-پارسیان بگیرین همشون خوبن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ParsWebIT
مگه قحطی گیت وی اومده که از این 2تا بانک میخواین بگیرین؟
از ملت - سامان-پارسیان بگیرین همشون خوبن
از ملت دارم برا هاست داخل ایرانم ولی ملت برا هاست خارج ایرانم مشکل داره . سامان شرکتی نیستم نمی تونم بگیرم و پارسیان هم الان دو هفته اس مشکل داره .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
asrhosting
دوستان که درگاه پارسیان دارن و مشکل داره درگاهشون لطفا آدرس سایت هاشون رو بهم بدن
اینا پشتیبانیشون اصلا قبول نمی کنه که درگاه مشکل داره متآسفانه سیستم ما هم سما هست و وقتی درگاه از کار می افته سایتم از کار می افته ( بنازم به برنامه نویس ایرانی که رو سفیدمون می کنن )
حال ساپورتشون قبول نمی کنه قرار شد چند تا از همکاران رو بهشون معرفی کنم که همین مشکل رو دارن برن ببینن می تونن فاکتور رو پرداخت کنن یا نه !
ممنون می شم دوستان همکاری کنن ...
من صحبت کردم . خودشون قبول دارن که مشکل داره . اونم مشکل بیان کردم دوست عزیز که برای ssl هست . همون https .
الان پورت های مخابراتی به شدت کنترل میشه و تاثیر داشته بر پروتکل ssl .
نمیشه همه رو تقصیر بانک انداخت . چون یه نوع *****ینگ هست .
ما باید به دنبال دوستانی باشیم که الان داره درگاه اونها داره کار میکنه .
ببنیم هاست اونها در کجا هست . چون خودم در سرورهای ایران دارم و درگاه داره بدون مشکل کار میکنه .
دوست عزیز کسی و پیدا کن که درگاه داشته باشه و سرور اون خارج از ایران باشه .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehdisr
من صحبت کردم . خودشون قبول دارن که مشکل داره . اونم مشکل بیان کردم دوست عزیز که برای ssl هست . همون https .
الان پورت های مخابراتی به شدت کنترل میشه و تاثیر داشته بر پروتکل ssl .
نمیشه همه رو تقصیر بانک انداخت . چون یه نوع *****ینگ هست .
ما باید به دنبال دوستانی باشیم که الان داره درگاه اونها داره کار میکنه .
ببنیم هاست اونها در کجا هست . چون خودم در سرورهای ایران دارم و درگاه داره بدون مشکل کار میکنه .
دوست عزیز کسی و پیدا کن که درگاه داشته باشه و سرور اون خارج از ایران باشه .
الان هر هر کی رو دیدم دچار مشکل هست . ( به غیر یکی از دوستان که سرورش آلمان بود )
بانک اصلا قبول نمیکنه که مشکل ندارن و می گین مشکلی باشه از سروره شماس نه مخابرات یا ما !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ali2k
این اتفاق در چه تاریخی افتاده ؟
اوایل که تازه راه افتاده بود خودشون به موبایلم زنگ زدن گفتن بیا درگاه رو بگیر ! من گفتم باشه مشخصات رو بفرستید به ایمیلم برای پیاده سازی برنامه اش و فرم درخواست رو ... ایمیل هم کردن من پیگیری نکردم :دی
یکسال بعد که من رفتم درگاه رو بگیرم دیگه به حقیقی نمیدادن ...
آره ، همون اوایل گرفتم . البته من با صادرات خیلی کار میکنم چون نزدیک مغازمه ، همه کارای فیزیکیم با اون بانکه .
پ . ن : یه دختره هر روز زنگ میزد از ایران کیش ، منم مجبور شدم این مدارکو آماده کنم ، چون واقعا واسم سخت بود مدارک رو ببرم دادگستری برابر اصل کنم . :d
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
asrhosting
الان هر هر کی رو دیدم دچار مشکل هست . ( به غیر یکی از دوستان که سرورش آلمان بود )
بانک اصلا قبول نمیکنه که مشکل ندارن و می گین مشکلی باشه از سروره شماس نه مخابرات یا ما !
پارسیان مشکل داره . سرور ما هم آلمانه و نمیتونه وب سرور پارسیانو ببینه .
کلا بین بانکها از همه بهتر پاسارگاده . واقعا بی نقص هستش درگاش + اینکه پنل مجزا برا تراگنشها میده که حتی اگه تو کال بک مشکلی پیش بیاد از اونجا میتونی تراکنش رو ببینی که موفق بوده یا ناموفق .
به آی پی هم حساس نیست .