اروپا می خوای :
leasweb
بعد
hetzener
نمایش نسخه قابل چاپ
اروپا می خوای :
leasweb
بعد
hetzener
Leaseweb پینگ تایمش از روی سرور به سمت ایران چظوره چک کردی؟
kimsufi زیر نظر کامل OVH هست ولی به دلیل این که OVH اسم خودش را خراب نکرده باشه داره این سرور ها را به نام kimsufi به فروش میده .
نمیشه گفت سرور ها اصلا به درد نمیخوره چون نصب به قیمتی که داره بعضی از دوستان میتوانند بازار کار خود را داشته باشند .
ولی برای کسی که به صورت یک سرور حرفی برای یک هاستینگ بخواهد استفاده داشته باشد . 100% تایید نمیشود .
XLHOST دیتاسنتر خود ولی نصب به قیمت از امریکا به پینگ پایین از نظر من جالب نیست دیتاسنتر های اروپا پینگ کمتر و پیداری خوبی دارن .
leasweb با سخت افزار های حرفی خود و فایروال های خوب از نظر من خوب هست برای کار حرفی .
hetzner قیمت مناسب و دیتاسنتری خوب برای هاستینگ مناسب پیشنهاد میشه .
این رو بهتره بگم که کس هایی که با کیم سوفی کار میکنن بیشترشون که مشکل دارن تازه کارن
و بیشتر مشکل از سمت خودشونه فکر میکنن خیلی ها ئیتا سنتر مسئول آموزش کامل مجازی سازی واسه اون هاست
من 3 تا سرور دارم از این دیتا سنتر مشکل که دارم رو خودم سعی میکنم حل کنم و وقتی حل میشه معلوم میشه به دیتا سنتر هیچ ربطی نداره
وقتی یک نفر میاد روی رم 24 گیگ 24 تا سرور میده با 34 گیگ رم خدا وکیلی انصاف نیست تقصیر دیتا سنتر انداخت
کمی هاردش ضعیف هست اما اونم راه حل های خودش رو داره
موفق باشید
دوست من رو این سرور اگر همون 24 گیگ رم هم بتونید بدید خیلی کار مهمی انجام دادید چه برسه به 34 گیگ .
ولی میتوانیم دیتاسنتر های نام ببریم که بیش از رم سرور هم مدیم . ولی چون از برند خوبی استفاده شده سرور هیچ مشکلی ندارد .
ولی باز هم باید به قیمت نگاه کنیم که برای خیلی از دوستان بازار خوبی شده .
من دیدم که میگم 34 گیگ هم فروخته شده
میخواین ٍابت میکنم که میشه بیشتر هم فروخت
پشتیبانی ضعیفی دارند. شما که برای هاستینگ نیاز دارید از جای دیگه بگیرید با رم پایین تر. مثلا 4گیگ از آمریکا حدودا 200 تومن پیدا میشه با 1گیگ پورت حتی. اما پهنای باند محدود هستش
من 7 ماه کیم سوفی کار کردم 2 ماه هم OVH
از لحاظ سخت افزاری فرق دارن علت ارزونی هم همینه البته باز خیلی بهتره تا هتزنر آلمان
Ping خوبی میده به ایران بله قبول دارم واسه
الان که دیگه ارزون نیست با توجه به قیمت روز ارز