پاسخ : برای اولین بار رم 48 گیگ سیپو 24 کور پورت 1گیگ فضا 100 گیگ -مجانی-معرفی سرویس magicvps.com
اقا اول اینکه سلام
دوم اینکه برای ما هم تست بدید
سوم اینکه این 48 گیگ و 24 کور سی پی یو شیر هست دیگه ؟
چهارم اینکه ایشون کاملا تایید می شوند
پاسخ : برای اولین بار رم 48 گیگ سیپو 24 کور پورت 1گیگ فضا 100 گیگ -مجانی-معرفی سرویس magicvps.com
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
scary-x2
قصد جسارت نداشتم . و اعتبارتون هم زیر سوال نرفته
فقط خواستم دلیل ارزون بودنش رو بدونم . چون اولین باره با همچین قیمتی سرور با این مشخصات میبینم
اگه امکانش هست یک تست هم به بنده بدید
با 50 گیگ فضا ارسال شد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vatandl.net
اقا یه توضیح کاملتر میدی؟!
من خوندم گیج شدم شما ها رو نمیدونم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vatandl.net
برای اولین بار رم 48 گیگ سیپو 24 کور پورت 1گیگ فضا 100 گیگ -40 تومن ؟
این یعنی چی ؟
سرور اختصاصی هست با 48 گیگ رم که میشه 40 تومن :|؟
سرور اختصاصی هست که منابع بین کاربران شیر شده هست و کاربر به این مقدار رم و سیپیو دسترسی داره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MagicVps.Com
ا
برای اولین بار رم 48 گیگ سیپو 24 کور پورت 1گیگ فضا 100 گیگ -40 تومن فقط همچنین با توجه به نیاز کاربر میتواند هاردهای 100- 200 -300 و 500 گیگ موقع انتخاب سرویس خود سفارش دهند البته بعداز اتمام تستها و شروع سرویس پولی
سلام لطفا یه تست هم برا من ارسال کنید
اگه تمدید کنم میزان هارد انتخابیه ؟؟؟
هزینه اش فرق میکنه برای هارد؟؟؟
درضمن چه میزان رم و سی پی یو قابل استفاده است؟؟؟
یه تست هم به ما بدین لطفا
می شه بفرمایید روی این سرور چه تعداد کاربر هاست می کنید ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vatandl.net
اقا یه توضیح کاملتر میدی؟!
من خوندم گیج شدم شما ها رو نمیدونم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vatandl.net
برای اولین بار رم 48 گیگ سیپو 24 کور پورت 1گیگ فضا 100 گیگ -40 تومن ؟
این یعنی چی ؟
سرور اختصاصی هست با 48 گیگ رم که میشه 40 تومن :|؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vp_server
اگه امکانش هست یک تست برای بنده ارسال کنید
50 گیگ ارسال شد
و یک مورد دیگه
با تکمیل شدن ظرفیت سرور فکر نکنم فرقی واسه کاربر داشته باشه
چون هم پورت هم cpu و ... بین کاربرا share هست
حالا شما به 30 نفر وی پی اس بدید در نهایت به هر کدوم 1 گیگ رم و میزان مشخصی cpu میرسه که فرق انچنانی با سرویس هایی که بقیه همکاران و خودمون میدیم فرقی نداره
مثل این میمونه که من به یکی از یوزر هام یک وی پی اس با 20 گیگ رم و ... بدم و limited کنم هر سرور رو
شاید هم من دارم اشتباه میکنم!!
دوستان اگه میبینید حرفم درسته تایید کنید
ممنون میشم در این مورد توضیحاتی بدید تا قضیه شفاف تر بشه
اصلا اونجوری فکر نمی کنم
چون الان اگه سرور به دست من برسه می تونم هر 48 گیگ رو استفاده بکنم
و به شما نرسه چون وقت پردازش , پردازش اختصاصی هست , به هیچ وجه از پردازش کاسته نمی شه
نقل قول:
اینکه شما فکر میکنید برای اولین بار این کار رو انجام میدید عجیب هست , البته شاید منظورتون از نظر تجاری هست که این هم اشتباه هست..
زیاد عجول هستید عزیز جان من نوشتم
نقل قول:
این سرویس تا این لحضه در ایران توسط هیچ گروه سایت فروم شرکت و کلا هرگونه سیستمی که در ارتباط با هاستینگ سرورمجازی و یا اختصاصی بوده ارایه نشده
magicvps.com مجیک وی پی اس مفتخرهست که برای اولین بار این سرویس را در اختیار ایرانیان عزیز قرار دهد (توسط سایتهای خارجی این سرویس ارایه میشود )
با دقت بخونید من گفتم خارجیها این سوریس ارایه میدن همچینین من گفتم اولین بار توسط ما توی سایتها و گروها و شرکتهای ایرانی اگر همچین نمونه یکی از خدمات دهنگان داره ارایه میدهد لطفا لینک بدین که ما هم مطلع باشم
نقل قول:
اینکه شما فکر میکنید برای اولین بار این کار رو انجام میدید عجیب هست , البته شاید منظورتون از نظر تجاری هست که این هم اشتباه هست...
با مجازی ساز VMWare ESX اینکار جالب به نظر نمیرسه
بازهم عجول بودین گفتم برای تست و رفع مشکلات هست ولی بعدا روی سرور اصلی ویندوز ریخته میشود پستهای قبلی خوب با دقت مطالعه کنید
از نظر تجارری هم من نوشتم اول تاپیک که توسط خارجیهعا این سوریس فورخته میشود