من هم با این نظر موافقم.
E5-2620 پردازنده بورس تری هست و میشه گفت فشار قیمتیش که به دلیل تازگی تکنولوژی هست افتاده و سقوط مرسومش رو انجام داده.
نمایش نسخه قابل چاپ
فکر میکنم شما دارید از اونور پشت بام پرت میشید.
1- وی پی اس های شما چقدر منابع نیاز دارند؟
2- نوع کار-مصرف شما چی هست؟
اگر برای مصرف مشابه بقیه افراد این انجمن نیاز به سرور دارید، این سرور زیاد هم هست.
در مورد این جمله هم بنده با همکارمون موافق هستمنقل قول:
هر چقدر تعداد سرور بیشتر میشه هزینه نگهداری هم بیشتر میشه
افزایش هزینه در حد چند ده دلار خواهد بود
در حالی که شما چند هزار دلار بیشتر مجبورید خرج کنید !
همچنین یک کار دیگه ای هم که قابل انجام هست برای صرفه جویی در یونیت، استفاده از سرورهای twin و microcloud ها هست (که البته این سرورها جای بحث دارند و برای هر کاری مناسب نیستند)
برای مثال :
4 سرور در 2 یونیت : Supermicro | Products | SuperServers | 2U | 2027TR-H70RF+
2 سرور در 2 یونیت : Supermicro | Products | SuperServers | 2U | 6027TR-D71RF+
توضیحات بیشتر : Super Micro Computer, Inc. - Twin Evolution
میکروکلود : Supermicro | Products | Super MicroCloud Solutions
اگر برای سرورهای مجازی عادی باشه، بله
هر هارد دیسک میتونه براحتی 10 سرور مجازی رو جواب بده
ضمن اینکه داخل کیس این سرور میتونید از دو هارد 2.5 اینچ هم استفاده کنید
(هارد های دور بالای 2.5 اینچ یا هارد های ssd میتونن نصب بشن و یک کانفیگ عالی رو برای سرور تشکیل بدن)
ضمن اینکه از هارد های 1 ترابایتی 10.000 دور وسترن دیجیتال هم میشه استفاده کرد که هزینه رو 500 دلار بالاتر میبره (روی 4 هارد) اما ارزشش رو داره از نظر بنده
موفق باشید
دوست من منظورم این نیست که حرف شمارو قبول ندارم، ممکنه همین سروری که دوستمون پیشنهاد میدن بگیرم
ولی میخوام از هر جهت بررسی کنم تا در آینده مشکلی پیش نیاد
اگخ 10 تا وی پی اس هم باشه با e5-4650l به هر کدومشون 2.5Ghz میرسه حالا ممکنه تعداد وی پی اس ها پیشتر هم بشه
یعنی 10 نفر پیدا نمیشن که به این امکانات نیاز داشته باشن؟!؟!؟!
سروری که بنده پیشنهاد دادم، 12 هسته اختصاصی داره
معمولا میشه بصورت 1 به 4 تا حدود 1 به 6 از هسته ها استفاده کرد بصورت اشتراکی (یعنی 48 تا 72 هسته اختصاصی برای سرورهای مجازی)
چون هیچ وقت پیش نمیاد سرورهای مجازی همگی بصورت 100 درصد از توان پردازشی استفاده کنند پس مشکلی پیش نمیاد
ضمن اینکه ما برای یکی از مشتریان خودمون دقیقا همین کانفیگ رو خریداری کردیم که درحال استفاده هستند و خیلی هم راضی هستند
بستگی به چند چیز دارهنقل قول:
با این کار کارایی هر کدوم پایین نمیاد؟ یا مشکل داغ شدن بیش از حد؟
مخصوصن اون microcloud
اول اینکه در کانفیگ این سرورها سعی میشه از قطعات کم مصرف استفاده بشه
مثلا E3-1200 v2 که فقط 69 وات توان مصرفی دارند یا هارد های جدید وسترن که 6-7 وات هستند
دوم اینکه خود کیس ها دارای فن های قدرتمند هستند که بخوبی از پس خنک کردن سیستم ها بر میاد
سوم اینکه دیتاسنترهای خوب، سیستم های خنک کننده ی قوی هم دارند که همیشه دمای رک ها رو پایین نگه میدارند
مشکل دیگری جز گرما برای این سرورها بوجود نخواهد آمد که با توضیحات بالا فکر کنم جای نگرانی نباشه
اگر بهترین بازدهی رو میخواید، استفاده از همون هارد های 1 ترابایت 10.000 دور پیشنهاد میشه (هارد 1 ترابایت 15000 دور نداریم ...)نقل قول:
حالا به نسبت بقیه سرور های مجازی میخوام کمی قویتر باشه مخصوصا هارد و پهنای باند که به نسبت بیشتر کم میارن و کارایی کل vps ها میاد پایین
4 تا 1 ترا 1000 یا 1500 دور خوبه. میخواستم یه 500 یا 1ترا هم ssd بندازم واسه دیتابیساشون ولی قیمتها خیلی سرسام آوره!!!
هارد های SSD معمولی هم که با میانگین قیمت 1 دلار بر گیگابایت هستند.
ولی هارد های حرفه ای هم که قیمت بالاتری دارند ( 2 تا 5 دلار بر گیگابایت)
سری 830 سامسونگ، و سری 520 و 710 اینتل پیشنهاد میشن (سری 710 حرفه ای هست)
Intel® SSD 520 Series
Intel® SSD 710 Series
کانفیگ های دیگری هم میشه انجام داد
مثل استفاده از هارد های 10 هزار دور در raid 10 با یک raid controller حرفه ای که اگر اشتباه نکنم Adaptec MaxIQ هست اسمش
باضافه هارد SSD Enterprise با حجم 32 یا 64 گیگابایت به عنوان کش که سرعت واقعا بالایی رو به وجود میاره (البته هزینه ها هم طبیعتا بالا میره)