کد تخفیف 8 درصدی برای 8 نفر به مناسبت تولد هشتمین اختر تابناک ولایت
کد تخفیف : emamreza
فروش به صورت ویژه همچنان ادامه دارد
نمایش نسخه قابل چاپ
کد تخفیف 8 درصدی برای 8 نفر به مناسبت تولد هشتمین اختر تابناک ولایت
کد تخفیف : emamreza
فروش به صورت ویژه همچنان ادامه دارد
سلام.چرا جواب من رو ندادید؟
سوالم این بود:
کد:
با سلام.من الان میخوام پلن یک رو بخرم.میخوام بدونم میتونم با این پلن یک سایت دانلود سنتر مثل آسان دانلود یا پی سی دانلود بزنم؟در ضمن نوشتین هر 10 گیگ فضای اضافه 2 هزار تومن . من اگه فضام تموم بشه میتونم فضا بخرم؟مثلا 20 گیگ؟
در ضمن اینا دیتابیس هم دارن؟
چون من میخوام رو هاستم وردپرس نصب کنم،آدرس و یوزر و پس دیتابیس رو میخواد.
ممنون اگه جواب بدید.
مطمئنا اطلاعاتی که دادید در مورد سرور Kimsufi 24 GB هست
اعلام کردید ارتقاء پورت به 1 گیگابیت !!!!
لطفا آیپی بدید برای تست با تشکر
یغنی یکی پیدا نمیشه که جواب بده:لطفا آقا salar74_aجواب بده:
با سلام.من الان میخوام پلن یک رو بخرم.میخوام بدونم میتونم با این پلن یک سایت دانلود سنتر مثل آسان دانلود یا پی سی دانلود بزنم؟در ضمن نوشتین هر 10 گیگ فضای اضافه 2 هزار تومن . من اگه فضام تموم بشه میتونم فضا بخرم؟مثلا 20 گیگ؟در ضمن اینا دیتابیس هم دارن؟چون من میخوام رو هاستم وردپرس نصب کنم،آدرس و یوزر و پس دیتابیس رو میخواد.
ممنون اگه جواب بدید.
با سلام
در پیام خصوصی خدمتتون عرض شد
همیشه گفتیم برای پیگیری سریع کارهاتون یا هر پرسشی لطفا در پرتال پشتیبانی سایت اقدام کنید که سریع انجام بشه
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
به پست #9 مراجعه کنید ای پی هم معلوم هست توشنقل قول:
اعلام کردید ارتقاء پورت به 1 گیگابیت !!!!
یا علی
بله پورتش 1 هست
شما می تونید از طریق پرداخت اضافه پورت رو به 1 ارتقاء بدید واقعا ؟!
شنیده بودم شانسی بعضی اوقات پورت 1 میفته ولی اینکه بشه ارتقاء داد رو خیر
به هر حال جالب بود برام پورت تایید میشه 1 هست
ممنون
بله همینطور هست منظور از ارتقا هم نه اینکه هزینه ی اضافی دادیم و پورت رو ارتقا دادیمنقل قول:
شنیده بودم شانسی بعضی اوقات پورت 1 میفته ولی اینکه بشه ارتقاء داد رو خیر
شانسمون خوب بوده:دی ولی بهرحال پورت 1 هست چون سرور اولی که داشتیم پورت 100 بود یکی دیگه خریداری کردیم 1 شد
از نظر کیفی هم خیلی خوش حال میشیم یک سرور از ما خریداری کنید و نظرتون رو اینجا بذارید
یا علی
بله میتونین استفاده کنید برای اپلودسنتر. بله قابل ارتقاء هست. من هم جزو پرسنل جنرال هاست هستم برای خرید لطفا با ایدی بنده در ارتباط باشین با تشکر nader120 ایدی بنده هست و |ژنرال هاست|هاستینگ وارز|هاست وارز|سرور مجازی|میزبانی وب سایت ما هست
دوستانی که وی پی اس خوب میخواهند از الان سفارش دهید . قیمت ها مقطوع هست سرعت و کیفیت هم که خوب هست.
برای خرید به سایت |ژنرال هاست|هاستینگ وارز|هاست وارز|سرور مجازی|میزبانی وب مراجعه کنید و یا با ایدی : nader120 ارتباط برقرار کنید با تشکر از شما
هارد 2 ترابایتی ssd داریم؟؟؟