پاسخ : نمايندگي نامحدود هاست با cpanel مفت
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
delta
من که آخر نفهمیدم نامحدود یعنی چی! اگر قراره چیزی برای دانلود روش نره نامحدود میخواهیم چیکار! 1 گیگ هم بگیری میشه 50 تا سایت 50 مگابایتی راه بندازید که سیستم هم روش نصب میشه. دیگه نامحدود چیه روش اسم میزارید! در ضمن کیه حالا 50 تا سایت بفروشه.:109:
آقا اين همه هاست نامحدود تو ايران و دنيا هست كه همشون هم نگيم به جرعت ميشه گفت 98% اجازه راه اندازي سايت دانلود و سايتهاي اشتراك ويديو و نظير اين ها رو نميدن .
پلني هست ارائه كرديم.
هر كس پسنديد خريد ميكنه.
نميشه گفت كه نامحدود يعني فقط دانلود.
شايد يكي بخواد خيالش از همه نظر از بايت پهناي باند و ... راحت باشه.
شايد يكي يك طرحي داشته باشه كه به ذهن هيچ كدوم از ما نرسه.
داشتن تنوع پلن اشكالي داره؟
نقل قول:
شايد يكي بخواد خيالش از همه نظر از بايت پهناي باند و ... راحت باشه.
فكر مي كنم از اين لحاظ هم خيال مشتري راحت نبايد باشه چرا كه شما كه سايت دانلود رو مجوز نميدي به همون علت استفاده ي زياد از پهناي باند رو هم به هر روشي قطعا مجاز نخواهي دونست.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Greight
فكر مي كنم از اين لحاظ هم خيال مشتري راحت نبايد باشه چرا كه شما كه سايت دانلود رو مجوز نميدي به همون علت استفاده ي زياد از پهناي باند رو هم به هر روشي قطعا مجاز نخواهي دونست.
آقا شما افتادي تو دنده لج .
من هرچي هم بگم قانع نميشين.
شما موقع خريد هاست حالا از هر شركت و يا شخصي كه باشه. يك سري قوانين و مقررات رو قبول ميكني .
تا زماني كه شما بر طبق اين قوانين عمل بكنيد و كاري خلاف قوانين انجام نديد. اين شركت موظف هست به شما خدماتش رو ارائه بده .
حالا اگر كسي طبق قوانين عمل بكنه مشكلي پيش نخواهد اومد.
به نظر شما پهناي باند زياد فقط براي leech بدرد ميخوره و دانلود.
كه هر دو تو بيشتر سرورها غير قانوني بوده و اجازه فعاليت نميدن.
آقا ما بگيم اين پلن رو ديگه نداريم . مشكل حل ميشه !
نقل قول:
آقا شما افتادي تو دنده لج .
دوست محترم اين چه حرفيه ؟!
يك بحث منطقي هستش. شما به عنوان يك سرويس دهنده طاقتت همينه ؟! شما اگر به كارت ايمان داري بايد كاربرت رو قانع كني نه اينكه اينطور صحبت كني. بنده و دوستان هيچ حرف بي منطقي نزديم. اينجا هم محل تبليغ رايگان شما نيست. اينجا فروم وب هاستينگ تاك هست و هدفش هم همينه كه هر سرويسي كاملا بررسي و بحث بشه تا كاربر بتونه بهترين انتخاب رو داشته باشه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
irsme
شما موقع خريد هاست حالا از هر شركت و يا شخصي كه باشه. يك سري قوانين و مقررات رو قبول ميكني .
تا زماني كه شما بر طبق اين قوانين عمل بكنيد و كاري خلاف قوانين انجام نديد. اين شركت موظف هست به شما خدماتش رو ارائه بده .
آقا ميشه بگيد اين قوانين و مقررات شما کجا نوشته شده ؟
ميخوام بخونم و طبق اون عمل کنم!
من يک سايت نمايش تبليغات تو بقييه مجموعه سايت هامون دارم.
حدودا روزی 100 هزار نمايش تبليغ با openx رو نمايش ميديم.
شما حاظری ميزبانی تعداد نامحدود از اين سايت رو انجام بدي ؟
اگر بله که من يک ايده خوب دارم :-* يه پلن از شما ميگيرم ايدم رو خيلي کم خرج اجرا مي کنم.
کجا ميتونم اين قوانين رو بخونم ؟
با تشکر
علی اميری
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Greight
دوست محترم اين چه حرفيه ؟!
يك بحث منطقي هستش. شما به عنوان يك سرويس دهنده طاقتت همينه ؟! شما اگر به كارت ايمان داري بايد كاربرت رو قانع كني نه اينكه اينطور صحبت كني. بنده و دوستان هيچ حرف بي منطقي نزديم. اينجا هم محل تبليغ رايگان شما نيست. اينجا فروم وب هاستينگ تاك هست و هدفش هم همينه كه هر سرويسي كاملا بررسي و بحث بشه تا كاربر بتونه بهترين انتخاب رو داشته باشه.
آقا قصد جسارت نداشتم.
شوخي بود.;):):53:
فقط شكلت نتونستم بزارم تا مشخص بشه كه شوخي هست. (ديشب اينتر نت شهر ما سرعتش خيلي كم شده بود در حد 0.3kb براي من كه adsl 512 دارم)
اگر ناراحت شديد من عذر ميخوام.
هدف از wht رو هم ميدونم چي هست.
يك پيشنهاد براي مديران فروم هم دارم كه به نظرم ميتونه كاربرد wht رو بيشتر هم بكنه.
در مورد بحث هم البته اگر ناراحت نميشيد من فكر ميكنم اين تاپيكي كه من ايجاد كردم در بخشي هست كه سرويس دهنده ها رو معرفي ميكنه. برسي سرويس دهنده موقعي انجام ميشه كه كاربري بياد و يك تاپيك بزنه و بپرسه فلان سرويس دهنده خوب هست يا بد. بعد بقيه ميان نظراتشون رو ميدن بعدش اگر مسئولين اون سرويس دهنده هم اگر جوابي يا حرفي داشتند اعلام ميكنن. بعد نتيجه گيري با خود كاربر هست.
البته اين نظر من هست.
من فكر ميكنم روال كار wht اين باشه.
به هر حال لطفا دوستان به دل نگيرن.
از هر كسي هم كه ناراحت شده من همينجا عذر ميخوام:53:
نه دوست عزيز چرا ناراحت داريم صحبت مي كنيم. در مورد اينترنت هم كه بله ديگه ...
در هر صورت همونطور كه گفتم تبليغات بين پستها و بالا و پايين فروم هست و بقيه ي قسمتها براي همينه كه با هم بحث كنيم ببينيم كدوم سرويس بهتره.
پيروز باشي:53:
سلام
دوستان من اطلاعات کافی در مورد این بحث ها ندارم... فقط می تونم بگم
نا محدود = محدود نا آشکار!
همین... چه قانونی باشه و چه غیر قانونی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
aghaee
سلام
دوستان من اطلاعات کافی در مورد این بحث ها ندارم... فقط می تونم بگم
نا محدود = محدود نا آشکار!
همین... چه قانونی باشه و چه غیر قانونی
حتما شما از جايي كه خريداري كرديد قوانين رو صريح و واضح به شما ارائه نكردن.
همونطور كه در پست هاي قبلي هم ذكر كردم.
ما فقط محدود به قوانين خودمون هستيم.
حالا فرقي نداره كه كاربر محدود خريداري بكنه يا نامحدود . بايد قوانين رعايت بشه.:113: