پاسخ : آلفا مستر ریسلر ، مستر ریسلر ، ریسلر نامحدود از ماهانه 15 هزار تومان + تخفیف ویژه ماه رمضان
جناب بهرام 19 سالشه بنده هم دبیر کامپیوتر هستم و 28 سالمه فکر نکنم بچه باشیم ! - با تشکر
پاسخ : آلفا مستر ریسلر ، مستر ریسلر ، ریسلر نامحدود از ماهانه 15 هزار تومان + تخفیف ویژه ماه رمضان
دوستان شما چرا اینقد دوس دارین همدیگرو تخریب کنید؟ هرجا می رم که یکی از این تبلیغات کرده بقیه میان دنبال یه راهی می گردن که تخریبش کنن و چون به نفع همشون هست با هم همکاری می کنن!
با اینکار شخصیت خودتونو نشون میدین به بقیه .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
1online.ir
دوستان شما چرا اینقد دوس دارین همدیگرو تخریب کنید؟ هرجا می رم که یکی از این تبلیغات کرده بقیه میان دنبال یه راهی می گردن که تخریبش کنن و چون به نفع همشون هست با هم همکاری می کنن!
با اینکار شخصیت خودتونو نشون میدین به بقیه .
حتما یه چیزی هست که گفته میشه ؛ شما سنگین تری تو این بحثا شرکت نکنی ;)
من کاملا بی طرفم ولی ایشون اومده اینجا داره آفر می ده. این تاپیک ایشونه و شما که خریدار نیستی نباید پست بدی
شما هم برو آفر بده محصولاتت را بفروش.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
par30webhost
من کاملا بی طرفم ولی ایشون اومده اینجا داره آفر می ده. این تاپیک ایشونه و شما که خریدار نیستی نباید پست بدی
راجب چیزی که اطلاع ندارید صحبت نکنید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
danitfk
راجب چیزی که اطلاع ندارید صحبت نکنید.
من راجب چی اطلاع ندارم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
par30webhost
من راجب چی اطلاع ندارم.
زرین سرور : ریسلری داشت ؛ تمدید نکرد اکانتای یوزرا پرید ( Sedafa.org نمونش ؛ سهراب k2 )
babi_bahram : بی خانواده تر از اون شاید دنیا کم دیده باشه ؛ کسی که تو یاهو به اد لیستاش فحش ناموسی میده.
در ضمن سرتون تو کار خودتون باشه ؛ سایت به زور میاد بالا ;)
سلام دوستان . خسته نباشید
الان این سایت بدرد خرید میخور یا نه ؟ آیا شما تاییدش میکنید ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
medianet
سلام دوستان . خسته نباشید
الان این سایت بدرد خرید میخور یا نه ؟ آیا شما تاییدش میکنید ؟
از جایی خرید کنید که برای کاربراش ارزش قائل باشه ;)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
par30webhost
par30webhost.ir hacked. Notified by DANI TFK
Account Suspended
بهتون که گفتم ؛ دخالت نکنید سنگین ترین ;)