ایشون پشتیبانی خوبی دارن در یاهو مسنجر همه جوره من رو پشتیبانی کردن تقریبا هم همیشه آنلاین هستن.
سرویس هایی هم که میدن منیج خوبی داره (بر خلاف افرادی که متاسفانه خیلی زیاد شدن بدون هیچ دانشی شروع به ارائه انواع سرویس میدن)
نمایش نسخه قابل چاپ
ایشون پشتیبانی خوبی دارن در یاهو مسنجر همه جوره من رو پشتیبانی کردن تقریبا هم همیشه آنلاین هستن.
سرویس هایی هم که میدن منیج خوبی داره (بر خلاف افرادی که متاسفانه خیلی زیاد شدن بدون هیچ دانشی شروع به ارائه انواع سرویس میدن)
من هم دیروز ازشون سرویس گرفتم و راضی هستم مخصوصا از پشتیبانی بسیار خوب. واقعا ممنون
ضمن تشکر از دوستان عزیز
فقط تا فردا وقت میتونین از کد های تخفیف استفاده کنین
تا الان 15 نفر از کد تخفیف استفاده کرده اند .
ضمن تشکر از همه دوستان که به ما اعتماد کردنو سرویس از ما گرفتن
دوستان عزیز آفر 30 % تخفیف به پایان رسید و 23 نفر از این تخفیف ویژه استفاده کردند .
قیمت ها به حالت قبل برگشت و همچنان فروش ادامه دارد .
در ضمن منتظر ما باشید برای شما دوستان عزیز یه سورپرایز ویژه داریم که تو همین چند روز آینده به اطلاع شما میرسانیم .
با احترام
گروه میزبانی کاکو هاست
با سلامی دوباره خدمت دوستان عزیزمون در وب هاستینگ تالک
با توجه به به روز رسانی طراحی سایت و استفاده از سیستم پیشرفته و فوق سریعمون برای کاربران عزیز که دیگه مشکل سرعت لود نداشته باشن
تصمیم گرفتیم که یه هدیه دیگه ای برای شما دوستان عزیز در نظر بگیریم .
که اونم تخفیف بر روی سرویس هامون هست که واسه خرید های جدید اعمال میشه
تخفیف به این صورت هست که از تاریخ :
13/06/91 تا 15/06/91 30% تخفیف کد تخفیف Kakohost30p
16/06/91 تا 20/06/91 20% تخفیف کد تخفیف Kakohost20p
21/06/91 تا 25/06/91 10% تخفیف کد تخفیف Kakohost10p
درود
دوستان آفر تموم شد. و متاسفانه به دلیل افزایش نرخ ارز مجبور به افزایش قیمت شدیم .
امیدواریم بزودی شاهد ثباتی هرچند تلخ در بازار ارز کشور باشیم تا بجای دغدغه های هر روزه قیمت، تمرکز خود را بر ارایه خدمات بهتر و مناسب تر معطوف سازیم.