منم ۵-۶سالی هست که ریسلر هستم. اگه میشه جایی دامینها را انتقال داد خواهشاً معرفی کنید.
نمایش نسخه قابل چاپ
منم ۵-۶سالی هست که ریسلر هستم. اگه میشه جایی دامینها را انتقال داد خواهشاً معرفی کنید.
بچه ها میهن هاست برای انتقال دامین یکبار آی دی onlinenic.com شو به من داد.
id=249610
ممکنه به دردتون بخوره، من توی onlinenic یک اکانت باز کردم و براشون توضیح دادم و این آی دی رو هم دادم.
امیدوارم مشکلمون حل بشه.
چه هزینه هایی رو دوباره باید بدیم. اونم چند برابر.
اینم پاسخ onlinenic
------------------------
Dear M...
Thank you for contacting OnlineNIC!
Please kindly note that we have forwarded your request directly to our partner who is managing these domain names. And hope you will get their resolution in 1 working days. However, if they fail to respond to your request, you may contact us again for the further assistance.
Should you have any other questions, please feel free to contact us.
Special Offering:
1. SSL starts at $18/year only!
2. cPanel Reseller hosting - AS LOW AS $4.96/Mo!
Regards,
Ally Deborah
OnlineNIC Customer Support
....
امیدوارم که مشکل این شرکت به زودی حل بشه، بیشتر به خاطر مشتریان و همچنین ریسلرها که پیش مشتریان خودشون نامعتبر نشن.
اما راستش الان فکر می کردم به این بازار دامنه و هاستینگ، با توجه به نوسانی که روی قیمت ارز هستش، پیدایش همچین مشکلاتی هیچ بعید نیست.
و اما روی صحبتم با مشتریان این شرکت که حتمن قبل از مراجعه به شرکت دیگر و خریداری از سرویس اونها حتمن به اعتبار اون شرکت یقین داشته باشن. در خصوص انتقال دامنه و هاست هم نگران نباشید. اگر برای دامنه کنترل پنل داشته باشید که جای نگرانی نیست. برای هاست هم همین طور راه برای بکاپ هاست بسیار است.
موفق باشید.
منم رفت ام شرکت شون ولی جمع کرده بودن و می گفتن 1 ماهی هست که کسی نمی آید
منم رفتم شرکتشون و درب شرکت قفل بود وگفتن 1 ماهی هست که کسی داخل شرکت نیست اگر کسی آدرسی یا شماره تلفنی داره بده واقعا دعا میکنم
تورابخدا چیزی پیدا کردی برام ایمیل کن عابروم دیگه رفته 1 دامین ازدست دادم parhizi_morteza@yahoo.com
تورابخدا چیزی پیدا کردی برام ایمیل کن عابروم دیگه رفته 1 دامین ازدست دادم parhizi_morteza@yahoo.com
اگر دامینتون هنوز آزاد نیست و به تازگی از دست دادینش، احتمال زیاد دست پارک سرویس هست، با onlinenic تماس بگیرید و یا یک تیکت بزنید و توضیح بدین (قبلا پاسخشون به من رو اون بالا گذاشتم). اگر نتونستین به هر شکلی دامین رو بدست بیارید تا یه مدت چکش نکنید. تا از پارک در بیاد.
پیروز باشید.