پاسخ : افزایش سرعت Remote Desktop بوسیله Remote Desktop Manager به همراه فیلم آموزشی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hack2hacker
سرعت کانک شدنش چطوره؟
ماله خود ویندوز بعضی وقتا 20-30 ثانیه طول میکشه صفحه لوگین رو بیاره
اگه واقعا بهتره دانلود کنم :دی
دانلود کنید :63:
پاسخ : افزایش سرعت Remote Desktop بوسیله Remote Desktop Manager به همراه فیلم آموزشی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
danitfk
دانلود کنید :63:
داش لطفا این فیلم اموزشیش را یکجا اپ کن. یا بگید از کجا کیفیت تصویر را پایین بیارم هرچی میگردم نیست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Download
داش لطفا این فیلم اموزشیش را یکجا اپ کن. یا بگید از کجا کیفیت تصویر را پایین بیارم هرچی میگردم نیست
سلام بفرمایید.
http://weltservers.us/test/snapshot.JPG
لینک دانلود فیلم
سلام دوست من، اخه اين چه لينك گذاشتنيه براي اين فيلم اموزشي؟؟ لينكتون خرابه لطفا توي يه سايت و سرور معتبر اپلود كنيد
سلام
شرمندم ولی لینک دانلودتون خرابه
لینک دانلود مشکل دارد
لطفا تصحیح کنید
من استفاده کردم تغییری در سرعت نداشت!!!!
سرعت وسل شدن به ریمورت به Average Ping Time شما بستگی داره اگر تایم شما به سرور میانگین زیر 250 میلی ثانیه باشه عاقدتا مشکلی نخواهید داشت برای ریموت
اما تایم بالای این مقدار با کندی مواجه خواهد بود
دوستان من در محیط سرور خیلی کند هست اصلا نمی شه فیلم چیزی دید مثل این می مونه کارت گرافیک نصب نباشه مشکل از اینترنت هست یا سرور؟ راهی دارد؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farhod
دوستان من در محیط سرور خیلی کند هست اصلا نمی شه فیلم چیزی دید مثل این می مونه کارت گرافیک نصب نباشه مشکل از اینترنت هست یا سرور؟ راهی دارد؟
شوخی بود؟