پاسخ : خاطرات الكامپ 2009 با حضور نمايندگان wht
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tasnimsg
از نکات قابل توجه مدل گوشی بچه ها بود!
من و وحید و وبرنگ G900 داشتیم! تازه گوشی همه رو ندیدیم، احتمالا تعداد بیشتری g900 داشتند!
HTC Diamond 2 من کشک بود این وسط ؟ :d
زیاد با هم نبودیم ولی خوش گذشت خداییش.
من هنوز یکی از بچه ها پیشمه :d علی حاجیانی. 1 ساعت دیگه باید بریم فرودگاه I-)
برنامه بعدی: با علی آماده ایم 10 بهمن بریم یه جایی چیز چرخ :d فکر کنم وحید هم مثه ما پایه همیشگی باشه :)) 3-4 نفر دیگه جور بشن بسه :d
پ.ن: بچه هایی که اعلام هماهنگی کرده بودن و شمارشونو داده بوده به همشون زنگ زدم ولی 2-3 نفری مثه اینکه جواب ندادن. اگه قصور از بنده بوده ازتون معذرت میخوام :)
واعا از دست اقای فخاری ناراحت هستم . من و یکی از همکاران شرکت ساعت 11 رسیدم نمایشگاه و نزدیک 10 تا دعوتنامه از شرکت های همکار داشتیم خلاصه تا بریم دونه دونه پیش اینها و محصولات جدید رو ببنیم و با هم صحبت کنیم شدش ساعت 2 و شروع کردم به این دوست عزیزمون زنگ زدن ولی متاسفانه ایرانسل رو نمیتونستم بگیرم . واقعا ناراحت ککنده هستش من نمیدونم چطوری امکان داره دوستان با این همه .... یه خط ایرانسل داشته باشن هم برای کار و هم استفاده شخصی واقعا یه خط 2500 تومنی میتونه جواب کار رو بده و ...
متاسفانه ساعت 4 تونستم با ایشون ارتباط برقرار کنم و باهاشون صحبت کنم ولی مثل اینکه همه رفته بودن و ... ولی حرف شدش دوست داشتم با بچه های فروم اشنا بشم و باهاشون صحبت کنم واقعا ببینم این افرادی که پشت این شرکت های فروش هاست هستند کی هستند و ....
انشالله سال بعد دوستان رو دعوت میکنم بیان از غرفه این شرکت بازدید کنند و ....امسال به دلایلی امکان گرفتن غرفه وجود نداشت ولی بطور حتم سال اینده غرفه گرفته میشود . ....
حالا اگه عکس ها رو بزارید و با اساتید اشنا بشیم خیلی خوب میشه .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
akbar123sat
واعا از دست اقای فخاری ناراحت هستم . من و یکی از همکاران شرکت ساعت 11 رسیدم نمایشگاه و نزدیک 10 تا دعوتنامه از شرکت های همکار داشتیم خلاصه تا بریم دونه دونه پیش اینها و محصولات جدید رو ببنیم و با هم صحبت کنیم شدش ساعت 2 و شروع کردم به این دوست عزیزمون زنگ زدن ولی متاسفانه ایرانسل رو نمیتونستم بگیرم . واقعا ناراحت ککنده هستش من نمیدونم چطوری امکان داره دوستان با این همه .... یه خط ایرانسل داشته باشن هم برای کار و هم استفاده شخصی واقعا یه خط 2500 تومنی میتونه جواب کار رو بده و ...
متاسفانه ساعت 4 تونستم با ایشون ارتباط برقرار کنم و باهاشون صحبت کنم ولی مثل اینکه همه رفته بودن و ... ولی حرف شدش دوست داشتم با بچه های فروم اشنا بشم و باهاشون صحبت کنم واقعا ببینم این افرادی که پشت این شرکت های فروش هاست هستند کی هستند و ....
انشالله سال بعد دوستان رو دعوت میکنم بیان از غرفه این شرکت بازدید کنند و ....امسال به دلایلی امکان گرفتن غرفه وجود نداشت ولی بطور حتم سال اینده غرفه گرفته میشود . ....
حالا اگه کس ها رو بزارید و با اساتید اشنا بشیم خیلی خوب میشه .
چرا من خوب ؟! :-s
بابا من بهت گفتم شمارتو بده. شمارتو ندادی گفتی خودم تماس میگیرم. گفتم چشم.
از ساعت 11 که رسیدم نمایشگاه یه ریز به بچه ها زنگ میزدم تا ساعت 4 که شما تماس گرفتی و از شانس بدم همون موقع شارژ گوشیم تموم شد.
این همه آدم فقط شماره ی منو داشتی ؟ :-s
پ.ن: فخرایی هستم :d
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
1eng.ir
htc diamond 2 من کشک بود این وسط ؟ :d
زیاد با هم نبودیم ولی خوش گذشت خداییش.
من هنوز یکی از بچه ها پیشمه :d علی حاجیانی. 1 ساعت دیگه باید بریم فرودگاه i-)
برنامه بعدی: با علی آماده ایم 10 بهمن بریم یه جایی چیز چرخ :d فکر کنم وحید هم مثه ما پایه همیشگی باشه :)) 3-4 نفر دیگه جور بشن بسه :d
پ.ن: بچه هایی که اعلام هماهنگی کرده بودن و شمارشونو داده بوده به همشون زنگ زدم ولی 2-3 نفری مثه اینکه جواب ندادن. اگه قصور از بنده بوده ازتون معذرت میخوام :)
موافقم! خوش گذشت!
در مورد عدم زنگ زدن، به من زنگ نزدین! منم تا 11:20 منتظر تماس شما بودم! بعد خواستم خودم زنگ بزنم دیدم شماره ندارم! دیگه زنگ زدم یکی از بچهها پای نت یه شماره پیدا کنه بهم بده! اونم شماره وحید رو بهم داد، البته خوشبختانه بعد از شونصد بار زنگ زدن، بالاخره پیداشون کردم! اونم جلوی غرفه نیکان هاست!
پ.ن.
1- فکر کنم یه ساعتی جلوی غرفه نیکان بودیم! کلا کار و کاسبی شون رو با مشکل مواجه کردیم! به قول معروف توقف بیجا مانع کسب است!
2- نتیجه آموزشی! هر وقت دسته جمعی یه جا قرار میزارین، شماره چند نفر از جمع رو تو گوشی تون داشته باشین!
3- جای ارجلو کاملا خالی بود، حیف شد ندیدمش!
4- برای دفعات بعد فکر کنم اگه از قبل یه جا رو اعلام کنید خیلی بهتره(البته این دفعه فکر کنم دلائل خاصی داشت!!)!
من معمولا شماره موبایلم رو به کسی نمیدم چون یه چیز شخصی هستش و دوست ندارم هیچ موقع درگیر کار بشه
ولی قرار بودش با شما هماهنگ کنم و احساس میکنم میتونستی گوشیت رو شب قبل بزاری شارز تا تموم نشه البته مسله مهمی نیست . مهم اینه که امروز برای ما خوب بودش و تونستیم چند قرار داد مهم با شرکت های همکار ببندیم و محصولات جدید رو خریداری کنیم .
ولی دوست داشتم این اقای شاهری هم میومد چن یه تصفیه حساب شخصی با هم داریم . فقط میخواستم بهشون بگم که 50 هزار تومن برای ما هیچی هستش که ایشون فکر میکنن پول زیادی هستش ولی نشد که بشه :70:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
akbar123sat
حالا اگه عکس ها رو بزارید و با اساتید اشنا بشیم خیلی خوب میشه .
حالا بازخوبه شمارشو به شما داد.ما رو که اصلا پیچوند:65:
جالبه . من نظر خاصی درباره عکس ندارم ولی احساس میکنم اگه یک مقدار کلاس کاری رعایت میشد .
چه جالب هستش قیافه ها نشان دهنده این هستش که دوستان همه از یک رده سنی هستند و به این شغل فعالیت دارند .
ممنونم از اقا وحدی که عکس رو گذاشتن حالا خودشون بگن تو عکس کدوم هستند تا ببنیم ادمین فروم کی هستش
خیلی ار بچه ها نبودند این موقع
العان داشتیم تعداد رو کم میکردیم واسه جل شدن رو ممد فخی برا ناهار :d