پاسخ : ovh یا redstation ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MagicVps.Com
خیلی ببخشید بحث سر پورت 10 گیگ بود نه پورت 1 گیگ بله همه چیز پورت نیست ولی کسی که دنبال پورت 10 گیگی هست پس حتما مهم براش پورت بوده
نکته بعدی شما که پست منو نقل قول کردین اینکه خوبه بدونید که ovh از نظر سخت افزار و اپتایم هم نمگیم بهتر هست ولی مطمنا از اون چیزی کم نداره پس بهتره تعصبی برخورد نکنید شما نماینده فورش رد استشون هستید ولی بنده نه کارم فورش سورهای ovh هست نه اینکه نمایده ovh پس بهتر هست بدون تعصب تاپیکها را دنبال کنیم و اگرمیتونیم توی این زمینه کمک کنمبه تاپیک پست بزنیم
واقعا نمیدینم اینکه پست منو نقل قول کردین چی را خواستید اثبات کنید
خیلی ببخشید کاملا در اشتباه هستید سرورهای مشخصات نرمالشون شاید کمتر باشه قمیتشون ولی سرورهای با مشخصات سخت افزاری بالا قیمشونون چندین برابر سورهای رد استشن هست دوست عزیز بطوری که با پول یک دونه از اونهاتوی رد استشن میشه 5تا سرور خرید یک نمونه فقط هزینه ستاپش هست 1723.80€ HT (SOIT 2061.66€ TTC)
https://www.ovh.com/fr/serveurs_dedi...extralarge.xml
دیگه فکرنکنم بگیدباید توانایی خرید سرور از رد استیشن باید داشته باشید با پول این خودتون بگید چندتا سرور رد استیشن میشه خرید :)):)):))
پس چطوری نظر میدین در مورد ovh از کجا میدونید که نمیشه از این سرویس هم لذت ببریم در هر صورت این صحبتها امیدارم حذف نشه
در اخر موفق باشید
بحث سر پورت دیتاسنتر بوده 100مگ یا 1 گیگ یا 10 گیگ!
پست شما رو فقط جهت لینکی که گذاشتید نقل قول کردم نمیدونستیم برداشت سو میشه! و صرفا جهت احترام به خواسته شما که اسکرین شات میخواستید.
دوست عزیز اگر میخواستیم بگیم نماینده فروش هستیم میگفتیم! و باز اینجا شما چنین برداشتی را کردید ,با اینکه گفتیم تجربه کار با OVH را نداریم. :) گفتیم حدود دوسال هست همکاری میکنیم! و اگر میخواستیم به قول شما تعصبی برخورد کنیم با مدرک صحبت نمیکردیم! برای همین پست شما که لینک دانلود توش بود رو نقل قول کردیم!
در مورد تفاوت قیمت هم سروری که دادید با همون مشخصات از لینک زیر کانیفگ کنید قیمتش رو خودتون به دست بیاورید ;)
Redstation UK - Dedicated Servers: Build your own dedicated server
اما به نظر من اینکه کدام گران و کدام ارزان است ملاک حقیقی نیست و اگر من از لفظ لذت استفاده کردم منظور این نیست که دیگران از OVH اگر بگیرند لذت نمیبرند. ملاک کاربران هستند .
از بابت توانایی پرداخت هم به دلیل گران بودن پوند اعلام کردم .
در آخر یک گلگی کوچک دارم از شما همکاره گرامی که فرمودید امید وارید این صحبت ها حذف نشود !!!!
نه رانتی وجود دارد که به وسیله آن ما بخواهیم پست شما را حذف کنیم و نه قوانین این اجازه را میدهد و نه صحبت شما تخلفت یا مطلب خاصی داشته و من فکر میکنم سوء تفاهمی بوده که در ابتدای بحث برای شما پیش آمده.
موفق باشید
سلام
ovh خیال نکنم 10 گیگ داشته باشد من ندیدم ازش اما 100درصد بدون به پای رد استیشین نمی رسد من پورت یک گیگشو داشتم که الان از او وی اچ سرور دارم پورت او وی اچ به رد استیشن نمی رسد چه برسد به پورت 10 گیگش :):53:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tehranhost
البته کلا Redstation پهنای باند بیشتری ارائه می ده و خوب قیمتشم بالاتره واسه colo
:) Good Luck
پهنای باند Ovh.com نامحدود هست!!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mortezaaalam
سلام
ovh خیال نکنم 10 گیگ داشته باشد من ندیدم ازش اما 100درصد بدون به پای رد استیشین نمی رسد من پورت یک گیگشو داشتم که الان از او وی اچ سرور دارم پورت او وی اچ به رد استیشن نمی رسد چه برسد به پورت 10 گیگش :):53:
سلام!!! میشه شما که نظر اینجوری میدین!! اسکرین شات هم قرار بدین روی هوا حرف نزنید؟؟؟
نشد ما اینجا ی بحث ببینیم ملت بدون کتک کاری نظرشون رو بدین
لطفا از تجربیاتتون از هر ۲ دیتاسنتر بگید اینکه یکی عمش با پراید از بی ام و جلو زده هیچ ربطی به بحث نداره
متاسفانه کاربرانی در مبحث به نحوی اظهارات خود را بیان می کنند که می بایست حتما اظهاراتشان سند باشد.
فروم متن باز هست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mortezaaalam
سلام
فکر مبکنم سررو شما مال کیم سوفی هست عزیزم از خود ovh نیست در زمان شما ایا سرور از رد استیشن دارید که مقایسه پورت دارید مکنید هر وقت هر زمان هر دوتا داشتید بعد میتونید قضاوت کنید من نمیگم مال ovh بهتر هست ولی ادم هم نباید فقط از شنیدهای دورو اطرافش فقط نظر بده
متاسفنه هرکی سرور از کیم سوفی گرفته میاد میگه سرور OVH دارم در صورتی که پورت 1 گیگی OVH مطنا نمگیم بیشتر هستول یکمتر هم نیتس هر کی مایل هست شرط بندی میکنم 2تا سرور با پورت 1 گیگ از هر دوتا دیتا سنتر را میگرم همزان تست سرعت میکنم اگر پورت رد بیشتر بود من هزینه هر دوتا سرورمیدم اگر هم پورت OVH بیشتر بود اونی که امده داره داره از روی هوا میگه پورت رد بهتر از OVH هست اون هزنیه 2تا سرور میده
با اینکه نه فرونشده سروهای دیتا سنتر OVH هستم نه نماینده این دیتا سنتر ولی حاضرم برای یبکار هم شده این قضیه تمام کنم که کسی روی شنیدهای اطرافیان فقط حرف نزنه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
irlogo
متاسفانه کاربرانی در مبحث به نحوی اظهارات خود را بیان می کنند که می بایست حتما اظهاراتشان سند باشد.
فروم متن باز هست
هرکاربی میتواند با سند صبحت کند و حرف خود را سند کند!
اگر برای کمک به استارتر هست که باید خدمتون عرض کنم اگر حرف با سندیت نباشد یعنی سَر در گم کردن کاربر! این تاپیک 100صفحه دیگر برود جلو یکی بیاد بگه فلانی خوبه نفر بعدی بگه نه فلانی خوبه هیچ فایده ایی جز پر کردن دیتابیس انجمن را نخواهد داشت!
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MagicVps.Com
فکر مبکنم سررو شما مال کیم سوفی هست عزیزم از خود ovh نیست در زمان شما ایا سرور از رد استیشن دارید که مقایسه پورت دارید مکنید هر وقت هر زمان هر دوتا داشتید بعد میتونید قضاوت کنید من نمیگم مال ovh بهتر هست ولی ادم هم نباید فقط از شنیدهای دورو اطرافش فقط نظر بده
متاسفنه هرکی سرور از کیم سوفی گرفته میاد میگه سرور OVH دارم در صورتی که پورت 1 گیگی OVH مطنا نمگیم بیشتر هستول یکمتر هم نیتس هر کی مایل هست شرط بندی میکنم 2تا سرور با پورت 1 گیگ از هر دوتا دیتا سنتر را میگرم همزان تست سرعت میکنم اگر پورت رد بیشتر بود من هزینه هر دوتا سرورمیدم اگر هم پورت OVH بیشتر بود اونی که امده داره داره از روی هوا میگه پورت رد بهتر از OVH هست اون هزنیه 2تا سرور میده
با اینکه نه فرونشده سروهای دیتا سنتر OVH هستم نه نماینده این دیتا سنتر ولی حاضرم برای یبکار هم شده این قضیه تمام کنم که کسی روی شنیدهای اطرافیان فقط حرف نزنه
سلام
حالا بگیم مال من از کیم سوفی است چند تا از دوستان و همکاران خودمم از او وی اچ هم داشت همین بود اما رد استیشن خیلی پورت بهتر بود و سرعتش هم بهتر بود
:)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
faranetwork
سلام!!! میشه شما که نظر اینجوری میدین!! اسکرین شات هم قرار بدین روی هوا حرف نزنید؟؟؟
الان از رد استیشن ندارم سرور اما چند ماه پیش که داشتم خیلی سرعت عالی داشت