پاسخ : خواهشن کمک کنید خیلی حیلی واجبه.اشکال در نصبwhmcs
دوست من
من هم قبلا این مشکل رو داشتم البته پنلم قبلا دایرکت ادمین بود و از custombuild 1.2 استفاده کردم
و این مشکل رو داشتم از اینجا پرسیدم کسی جواب نداد و از انجمن دایرکت ادمین پرسیدم گفتندکه
این نسخه از custombuild هنوز در مرحله ازمایش هست و به احتمال زیاد اشکال وجود داره شما از نسخه 1.1 استفاده کنید
من هم همین کار رو کردم و دوباره دایرکت ادمین رو نصب کردم و مشکل به طور کامل حل شد
اگر هم Cpanel دارید باید به CGI تغییر بدید دسترسی PHP رو.
ولی در مورد بقیه پنل ها اطلاعی ندارم و فکر نکنم که بتونید روی این پنل هم به صورت دستی نصب کنید
امیدوارم راهنماییتون کرده باشم
با تشکر
البته بعد از نصب Ioncube دوباره مراحل نصب رو از اول باید انجام بدید!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saeedxxx
مشکل در اینجاست که Ioncube نصب نیست.. اون رو نصب کنید مشکل حل میشه. اگر خواستید مشخصات سرور رو برام پ.خ کنید براتون نصب میکنم ;)
اگر IONcube نصب نبود که همون توی اول کار می موند
سلام میشه برام مراحل نصب رو برام بزارید..واقعا برادری میکنید.مرسی.دلیلشم بگین.که چرا باید اون نصب باشه.میخوام یاد بگیرم بزرگوار دلاور
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hpnn.wm
دوست من
من هم قبلا این مشکل رو داشتم البته پنلم قبلا دایرکت ادمین بود و از custombuild 1.2 استفاده کردم
و این مشکل رو داشتم از اینجا پرسیدم کسی جواب نداد و از انجمن دایرکت ادمین پرسیدم گفتندکه
این نسخه از custombuild هنوز در مرحله ازمایش هست و به احتمال زیاد اشکال وجود داره ما از نسخه 1.1 استفاده کنید
من هم همین کار رو کردم و دوباره دایرکت ادمین رو نصب کردم و مشکل به طور کامل حل شد
اگر هم Cpanel دارید باید به CGI تغییر بدید دسترسی PHP رو.
ولی در مورد بقیه پنل ها اطلاعی ندارم و فکر نکنم که بتونید روی این پنل هم به صورت دستی نصب کنید
امیدوارم راهنماییتون کرده باشم
با تشکر
من مشکلم دقیقا همین بود و کارم هم فقط دایرکت ادمین هست. فکر نمیکنم نیازی به نصب دوباره باشه.. در هر صورت امیدوارم مشکل دوستمون حل بشه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hpnn.wm
اگر IONcube نصب نبود که همون توی اول کار می موند
دوست من توی خروجی که برامون گذاشتن مشخصه که نصب نیست!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kambizmabdi
سلام میشه برام مراحل نصب رو برام بزارید..واقعا برادری میکنید.مرسی.دلیلشم بگین.که چرا باید اون نصب باشه.میخوام یاد بگیرم بزرگوار دلاور
دوست من باید سرور مجازیتون رو ریلود بکنید
بعد از ریلود کردن مشخصات سرور رو به من بفرستید تا همه چیز رو به طور کامل کانفیگ بکنم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saeedxxx
دوست من توی خروجی که برامون گذاشتن مشخصه که نصب نیست!
اخه توی Step1 در هنگام نصب می نویسه که عملیات ناکام مونده و باید Ioncube و نصب کنید
و کار به مرحله اخر نمی رسه من خودم با البرت (یکی از مدیران انجمن دایرکت ادمین) صحبت کردم و راه حل رو ایشون این طوری که گفتم بیان کردند
مراحل نصب به این صورت هست: (به ترتیب دستورات رو در ssh وارد کنید)
کد:
cd /usr/local/directadmin/custombuild
حالا مقدار ioncube=no رو به ioncube=yes تغییر بدید و فایل رو ذخیره کنید.
بعدش:
بعد از اون مراحل نصب رو از صفر شروع کنید.. امیدوارم مشکلتون حل بشه.. البته از طریق همون کد php -v تست کنید که ioncube حتما نصب شده باشه.
من تا اینجا تجربم بود.. شاید فرمایش دوستمون درست باشه و اگر درست نشد باید ریلود کنید!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kambizmabdi
دلیلش اینه که whmcs فایلهاشو با ioncube کد کرده و خوب طبیعتا برای خونده شدن اونها نیاز به ioncube loader داره ;)