پاسخ : نصب esxi 5 در Hetzner
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
razavihost
کسی از راهی که نون در میاره نمیاد آموزش ریاگان بده.
در هر حالت موفق باشین
جناب موسوی از لحاظ تجربه تایید میشن.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
porya_spy
عنوان تاپیک هست
نقل قول:
نصب esxi 5 در Hetzner
دوست عزیز مال هتزنر قضیه اش فرق میکنه بعداز نصب یکسر ی تنظمیات داره که مشکل دوستان سر تنظیمات و بعدش راه اندازی روتر و تنظمیاتش جهت نت دار کردن ویپیاسها در این مجازی ساز
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sina_mech
از اساتید انجمن اگر کسی باشه که لطف کنه و آموزش بده واقعاً ممنون میشم :) اگر براتون مقدور بود پ.خ بذارید، مرسی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
razavihost
اموزش رایگان میخوهاید یا با هزینه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sina_mech
با شما که رو مسنجر صحبت کردیم دوست عزیز :) منظورم دقیقاً آموزش رایگان هست. منظورم آموزشی بود که اینجا قرار بگیره هم به درد من بخوره و هم به درد بقیه دوستانی که از هتزنر سرور میگیرن. خیلی دیگه از دوستان هستن که حاضر بودن و هستن اطلاعات و تجربه خودشون رو با بقیه به اشتراک بذارن. این انجمن هم به همت همین دوستان رشد کرده و به اینجا رسیده :)
شما که دسترسی به سررو هتزنر دارید از این تاپیک استفاده کنید و چککندی هم خودتون یاد میگرید هم اینکه بعد بوصتر یک اموزش توی انجمن یمتونید بزارید برای بقیه طبق این اموزش پیش برید هرجاشهم گیر کردن سوال کندی دوستان کمک میکنند به نتیجه میرسید بعدش میتونید یه اموزش برای بقیه بزارید
آموزش ساخت روتر با میکروتیک
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MagicVps.Com
عنوان تاپیک هست
دوست عزیز مال هتزنر قضیه اش فرق میکنه بعداز نصب یکسر ی تنظمیات داره که مشکل دوستان سر تنظیمات و بعدش راه اندازی روتر و تنظمیاتش جهت نت دار کردن ویپیاسها در این مجازی ساز
مجیک جان خوب دیتا سنتر اصلی جناب موسوی هم hetzner پس 100% در این کار وارده و اطلاعات کافی داره درسته ؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ahmadreza1372
مجیک جان خوب دیتا سنتر اصلی جناب موسوی هم hetzner پس 100% در این کار وارده و اطلاعات کافی داره درسته ؟؟
بله عزیز ولی گفتن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
razavihost
کسی از راهی که نون در میاره نمیاد آموزش ریاگان بده.
در هر حالت موفق باشین
استارتر تاپکی هم نظرشون اینه مجانی باشه این اموزش و بقیه قضیایا
نقل قول:
منظورم دقیقاً آموزش رایگان هست. منظورم آموزشی بود که اینجا قرار بگیره هم به درد من بخوره و هم به درد بقیه دوستانی که از هتزنر سرور میگیرن. خیلی دیگه از دوستان هستن که حاضر بودن و هستن اطلاعات و تجربه خودشون رو با بقیه به اشتراک بذارن. این انجمن هم به همت همین دوستان رشد کرده و به اینجا رسیده
در کل من داشتم جناب موسوی از نظر تجربه تایید می کردم قصد جسارت نبود ;)