پاسخ : اینترنت بانک و درگاه پرداخت کدام بانک بهتره؟
این جزء قوانین بانک هست
شما زمانی که نت بانک فعال میکنید اگر قوانینش را مطالعه کنید و الکی امضا نکنید نوشته که کارمزد های داخلی 25 تومان کارمزد داره
مثل بانک صادرات نیست که شب بخوابیم صبح بلند شیم واسه همه چیز کارمزد بزاره - از تلفن بان تا حتی ورود به نت بانک
در کل ما و خیلی از افراد دیگه مشکلی نداریم و جالبی اینجاست که همه تراکنش های ما ستل شده و اون دسته ای که ستل نشده دستی ستل کردیم
و مورد اخر مواردی که قبل از اینکه مشکل اسکریپت حل بشه توسط ایمیل بهمون میدادند و مواردی که باقی مانده بود در یک فایل اکسل درخواست کریدم و ارسال کردند
من مشکلی ندیدم تا کنون و خدماتشون راضی هستم ( مثل خیلی از همکاران
منتظر اطلاع رسانی شما هستیم
بدرود
پس با این حساب خیلی ا میگن ملت خوبه وتوصیه میکنند به پرداخت سریعتر میده....مگر به پرداخت با خود بانک ملت در ارتباط نیست ؟ یعنی هم میشه از رطیق بانک درگاه گرفت و هم میشه از به پرداخت اقدام کرد؟...اگر به پرداخت مشکل داره پس از طریق بانک اقدام کنیم چی؟ آخرش ما نفهمیدیم که بانک و به پرداخت درگاهاشون فرق داره یا نه :دی
مورد دوم اینکه برای whmcs باید ماجولشو خرید ؟ اسکریپتش منظورمه...قیمتش چندده ؟
از به پرداخت
هم رایگان هست
هم میتوانید خرید کنید
نقل قول:
شما زمانی که نت بانک فعال میکنید اگر قوانینش را مطالعه کنید و الکی امضا نکنید نوشته که کارمزد های داخلی 25 تومان کارمزد داره
شما احساس ميکنيد در چه مقامی قرار داريد که اين اظهار نظر رو ميکنيد ؟
والا تو قوانينی که ما و خيلی های ديگه که الان با به پرداخت مشکا دارن امضا کردن ننوشته بود که اين شرکت حق داره کلاه برداری کنه و تراکنش ها رو تسويه حساب نکنه.
همچنين ننوشته بود آقای نوری و پنجه شاهی از اين مجموعه حق دارن به خاطر پيگيری تراکنش هایی که هاپولی شده هر فحشی که بلدن بدن.
شما اگر از کارمندای اين مجموعه هستيد بگيد تا من جزئيات تراکنش ها رو بهتون بگم و در مورد تک تکش در همين تاپيک توضيح بديد که چرا هاپولی شده.
اگر هم از اين مجموعه نيستيد لطفا بی دليل به دفاع از شرکت به پرداخت مشکل دار نکنيد.
منتظرم اگر مايل هستيد و از کارکنان اين مجموعه هستيد در ملاء عام به حل مشکل اقدام کنيم ؟
ببخشید کجاش نوشته بود که "اين شرکت حق داره کلاه برداری کنه و تراکنش ها رو تسويه حساب نکنه."
اینو دیگه ندیده بودم توی قوانین "آقای نوری و پنجه شاهی از اين مجموعه حق دارن به خاطر پيگيری تراکنش هایی که هاپولی شده هر فحشی که بلدن بدن."
=))
جریان این ستل دستی پرداختا چیه؟ اینکه پول به حساب مشتری برگشت میخوره.این که خیلی بده.
مورد دیگه اینکه از طریق بانک اقدام کنیم چی؟ درگاه رو از خود بانک بگیریم
و دیگه اینکه چه بانکی به افراد حقیقی درگاه میده؟
جالب بود حرفتون
سعی کن دوست عزیز درست صحبت کنید ( عرض کردم این بانک اینطور خدمات اراءه میده ) شما اگر برای 25 تومان ناراحت هستید که از قبل بوده و داخل کاتالوگ یا موارد دیگه هم ذکر شده استفاده نکن عزیز جان ( دعوا که نداریم
بهتر از بانک صادرات که بدون اطلاع قبلی یه دفعه واسه ورود به نت بانک هم کارمزد میزاره
من بی احترامی تاکنون ندیدم
از کارمندان این شرکت هم نیستم
چیزی که اثبات شده هست و به چشم دیدم را عرض میکنم
شما هنوز نمیدونید که بانک ملت ربطی به به پرداخت نداره که بخواد در قوانینش از به پرداخت یا مدیران آن اسم ببره
شما تشریف ببرید بانک
قوانین هم لازم نیست مطالعه کنید کاتالوگ نت بانک را بگیرید و با دقت مطالعه کنید به پاسخ سوالتون میرسید
بدرود
نقل قول:
جریان این ستل دستی پرداختا چیه؟ اینکه پول به حساب مشتری برگشت میخوره.این که خیلی بده.
بعضی از اين تراکنش ها تو حساب فروشنده نميان و از حساب مشتری هم کم ميشن. شما بايد هر تراکنش رو چک کنيد و تا ببينيد نيمده با اين شرکت تماس بگيريد.
صف انتظار اين شرکت هم از شماره 20 به بالا شروع ميشه که ميتونيد الان تست کنيد: 27312731
يعنی اگر روزی 100 تا تراکنش داريد بايد تقريبا روزی 2 ساعت فقط صرف چک کردن تک تک اين تراکنش ها کنيد و قطعا تعداد زيادی از اونها با اين مشکل مواجه شدن.
از اين بدتر زمانی هستش که منکر وجود تراکنش ميشن. به دلايلی که بالاتر گفتم بعضی وقت ها تراکنش به حساب مبدا برگشت ميخوره.
مشتری سرويسش رو تحويل گرفته رفته و تازه پول هم به حسابش برگشته.
اگر دقت کنيد خيلی از فروشگاه های معتبر که تراکنش های بالایی دارن از کارت خوان به پرداخت استفاده نميکنن به خاطر همين مشکلاتش.
تو سايت های پر تراکنش هم اگر دقت کنيد همينطور هستش و مثلا مبين نت که از اين درگاه استفاده ميکنه هم 24 ساعت بعد از تراکنش تاييد ميکنه.
سوال اينجاست که هم درگاه آنلاين هستش هم آنلاين پول مياد تو حسابشون پس چرا 24 ساعت تاخير برای تاييد ؟
مطمئن باشيد اونایی که تراکنش های بالایی دارن از اين درگاه و شرکت به پرداخت سابقه خوبی نديدن که حاضر نيستن باهاش کار کنند.
نقل قول:
سعی کن دوست عزیز درست صحبت کنید ( عرض کردم این بانک اینطور خدمات اراءه میده ) شما اگر برای 25 تومان ناراحت هستید که از قبل بوده و داخل کاتالوگ یا موارد دیگه هم ذکر شده استفاده نکن عزیز جان ( دعوا که نداریم
من نگفتم ناراحت هستم. لطفا حرف رو عوض نکنيد :">
من گفتم بانکی که برای انتقال داخلی خودش 25 تومان کارمزد ميگيره چطور ممکنه برای درگاه پرداخت خودش که همه بانک ها کارمزد ميگرن چيزی نگيره و تسويه آنی بده ؟
در مورد بانک صادرات هم که ديگه بدتر از بانک ملت. بحث ما الان در مورد شرکت به پرداخت بانک ملت هستش.
بنده نه در قوانين بانک ملت و نه در قوانين به پرداخت (زمانی که درگاه رو گرفتيم) نديدم که اين دوستان حق دارن تراکنش ها رو تسويه نکنند.
در مورد به پرداخت هم بايد بگم از شرکت های زير مجموعه بانک هستش و اين مواردی که داره انجام ميده باعث خراب شدن وجهه بانک ملت ميشه در نهايت:
نقل قول:
از شركتهای زير مجموعه بانك ملت می باشد. اين شركت در سال 1384 با هدف فعاليت در حوزه خدمات پرداخت الكترونيكی تاسيس گرديد و به استناد مجوز شماره 3574/ه بانك مركزی جمهوری اسلامی ايران به عنوان(PSP (Payment Service Provider بانك ملت مشغول فعاليت می باشد. اين شركت علاوه بر ارائه خدمات پرداخت به توسعه و پشتیبانی نرم افزارهای تخصصی در حوزه خدمات پرداخت نيز اشتغال دارد.
بله دقیقا
هیچ وقت در قوانین این را نمینویسه (عجب !!!)
مگر قوانین را برای افراد کارکنان انجا و اسم و فامیل انها مینویسن !!
قوانین کلی برای سیستم کاری هست - حالا هرچی میخواد باشه !
25 کارمزد را نوشته داخل کاتالوگ و میگیره - برای تسویه تراکنش ها از اول هزینه نبوده - هم اکنون هم هزینه ای کسر نمیکنه ( چیز کاملا طبیعی هست ) اگر قوانین را یکدفعه تغییر بدن بدون اطلاع قبلی یه چیزی - ولی حتی اگر بعد از مدتی با اطلاع رسانی هم کارمزد بزارن مشکلی نداره
تراکنشی که تسویه نشه حتما مشکلی داشته یا دستی باید ستل بشه یا برگشت میشه
تراکنش هم لازم نیست به من بدید - چون کاری نمیتونم براتون بکنم - اگر واقعا مطمءن هستید که مشکل از انها هست تراکنش ها را به وکیل شرکت بدید که چند وقت پیش در موردش صحبت کردید تا ایشون پیگیر بشن - بلاخره وکیل هستند و 100٪ مشکل را حل میکنن
نتیجه را هم اعلام کنید