پاسخ : نظرسنجي درباره تهيه نرخنامه براي فروش وي پي اس
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
agarb98
حالا شما اگر به نتیجه رسیدید من حمایت میکنم به شخصه
aghrab98 جان من یک عضو معمولی این انجمن هستم
اینجا انجمن هست همگی باید نظر بدن من که کاره ای نیستم این یک نظرسنجی عمومی هست و به همگی مربوط میشه نه فقط واسه من و چند نفر دیگه
سﻻم . دوسال پیش این موضوع در انجمن مطرح شد خیلی از دوستان با انجمن صنفی خدمات میزبانی وب و تجارت الکترونیک موافقت کردند ولی زمان انجام کار یک نفر مدارک را ارسال کرد و البته هیچ کس هم در جلسه شرکت نکرد. یک جستجو در همین انجمن انجام بدید مطالب زیادی میبینید . هدفمند کردن خوبه ولی با برنامه ریزی و اصولی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mizbandownload
حرف شما 2 بزرگوار کاملا متین
یک سوال جالب
خود شما بزرگواران بنده و خیلی از دوستان دیگه از صبح تا ساعت 2-3 شب اینجا هستن دارن زحمت میکشن تا مشتری جمع کنن حواسشون به تیکت ها باشه که کیفیت کارشون رو بالا ببرن
یک کارگر زحمت کش روزی از ساعت 8 صبح تا 5 عصر کار میکنه ساعتی15-20 هزار تومان کم کم در امدش هست
ظاهر کار ما خیلی اسون هست ولی وقتی واردش میشی تازه میفهمی چقدر مشکلات داره سوال این هست ایا کار ما کمتر از اونا ارزش داره؟ خودتون که این کاره هستین از صبح تا شب پای سیستم هستیم و داریم سرویس میدیم
من اینجوری حساب کردم باید حدود 45 تا 50 درصد هزینه ای که واسه ی هر سرور می کنیم درامد داشته باشیم یعنی اگه سرویس رو 400 تومان گرفتیم حداقل 350-400 درامد باشه
این نظر من بود چون کار خودمو با ارزش میدونم و فک کنم انقدر ارزش داشته باشه که از صبح تا شب میشینم چشمو میزارم حتی جمعه ها
با تشکر
ببینید حرف شما متین اما ببینید شما 2 تافروشنده میوه رو در نظر بگیرید
یکی توی بازار سبزی و میوه هست و یکی دیگه توی بالا شهر صاحبان مغازه نمی تونند بیان بگند که
مال اون بده و ...... وقتی مشتری خرید اگه ببینه با توجه به قیمتی که خریده ایا جنس خوبی دریافت کرده؟
اگر خب بوده می ره از ان می گیره و اگز نه که می ره از یه جای دیگه می خره
و به اینم کار نداریم که اجاره مغازه و خرید وسایل فروش و .... برای هر کدوم از مغازه دار ها چقدر در اومده
هیچ کس نمی تونه بگه که چون اون ارزون داره می ده من از کار و کاسبی افتادم و .....
شما صبر کنید خودتون عواقب کار و مشاهده می کنید نیازی هم نیست تاپیک رو ادامه بدید
در عرض 2 روز 4 تا براش تاپیک انتقاد باز می شه دیگه پول از ارزش افتاده ملت دنبال کیفیتند
البته نه همه !!!!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hpnn.wm
ببینید حرف شما متین اما ببینید شما 2 تافروشنده میوه رو در نظر بگیرید
یکی توی بازار سبزی و میوه هست و یکی دیگه توی بالا شهر صاحبان مغازه نمی تونند بیان بگند که
مال اون بده و ...... وقتی مشتری خرید اگه ببینه با توجه به قیمتی که خریده ایا جنس خوبی دریافت کرده؟
اگر خب بوده می ره از ان می گیره و اگز نه که می ره از یه جای دیگه می خره
و به اینم کار نداریم که اجاره مغازه و خرید وسایل فروش و .... برای هر کدوم از مغازه دار ها چقدر در اومده
هیچ کس نمی تونه بگه که چون اون ارزون داره می ده من از کار و کاسبی افتادم و .....
شما صبر کنید خودتون عواقب کار و مشاهده می کنید نیازی هم نیست تاپیک رو ادامه بدید
در عرض 2 روز 4 تا براش تاپیک انتقاد باز می شه دیگه پول از ارزش افتاده ملت دنبال کیفیتند
البته نه همه !!!!!
سلام چشم دیگه ادامه نمیدم فقط امیدوارم یکم این داستان ها حل بشه واسه هممون خوبه
با تشکر از همه ی دوستان
ميزبان دانلود جان شما خودتون تا ديروز آفر 10 توماني زده بودين تو انجمن .با رم يك گيگ. واسه جذب مشتري بود؟!. نميشه به يكي گفت فلان قدر بده.
كسي كه 5 سال با هرتنز كار مي كنه به نظر شما برابر شما كه ديروز با هرتنز آشنا شدين آفر مي گيره؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ms313
ميزبان دانلود جان شما خودتون تا ديروز آفر 10 توماني زده بودين تو انجمن .با رم يك گيگ. واسه جذب مشتري بود؟!. نميشه به يكي گفت فلان قدر بده.
كسي كه 5 سال با هرتنز كار مي كنه به نظر شما برابر شما كه ديروز با هرتنز آشنا شدين آفر مي گيره؟
دوست من اول اینکه اینطور خشن حرف نزنید
دوم اینکه در قبال این همه افر باید این کار رو می کردند تا حداقل چند تا مشتری داشته باشند
سوم اینکه مثل یه حراج هست
در ضمن برای 5 نفر بود نه بیشتر
و یه چیز دیگه اینه که الان کل تاپیک رو بخونید می فهمید که هر کس می تونه با هر قیمت سرور بفروشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ms313
سلام خدمت شما
یک نگاه به تاپیک بندازین
تعداد 7 سرور (فقط 7 سرور) رو چنین افری دادیم
تاپیکی که استارتر گذاشت رو نگاه بفرمایید ما خودمون گفتیم 2-3 بار
قیمت رم 1 ما 25 هزار تومان هست در سایت میتونید مشاهده کنید فقط 7 تا سرور به دلیل فروش کم این 3 روز گفتیم تخفیفی بزاریم
مطمعن باشین اگه قانونی باشه من اولین کسی هستم که اجراش میکنم
با نشکر
یواش یواش موضوع تفعییر میکند . . .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hpnn.wm
دوست من اول اینکه اینطور خشن حرف نزنید
دوم اینکه در قبال این همه افر باید این کار رو می کردند تا حداقل چند تا مشتری داشته باشند
سوم اینکه مثل یه حراج هست
در ضمن برای 5 نفر بود نه بیشتر
و یه چیز دیگه اینه که الان کل تاپیک رو بخونید می فهمید که هر کس می تونه با هر قیمت سرور بفروشه
خب شما كه مي گين كسي ارزون بده استاندارد نيست ايان الان استاندارد ميشه؟
اين باعث توهين به همكار هايي ميشكه ارزون مي فروشن. در ضمن مشتري عقل داره فكر نكنم نيازي باشه يه نفر واسه مشتري تصميم بگيره.
پ.ن: ماشالله يه پا روان شناس هستين از كجا فهميدن خشن حرف زدم ؟
دوستان دعوا نکنید
ما هم راضی نیستیم به این قیمت بفروشیم قیمت اصلی رو تو سایتمون مشاهده فرمایید
ولی به دلیل اینکه قیمت های جالبی دیده میشه ما هم مجبوریم حداقل چنتا ارزون تر بدیم البته گفتم 7 تا مگرنه هزینه ی خود سرورم در نمیاد مطمعن باشید اگه وضع درست شه هیچ وقت نمیام چنین افری بدم
و دیگه هم فک نکنم چنین افری بدم
موفق باشید