با سلام
روی همه سرویس ها این مشکل رو دارید یا فقط یک سرویس .
ما هم این مشکل رو داشتیم که تونستیم مشکل رو حل کنیم .
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام
روی همه سرویس ها این مشکل رو دارید یا فقط یک سرویس .
ما هم این مشکل رو داشتیم که تونستیم مشکل رو حل کنیم .
حتما مشکل دارند که میان اعلام میکنننقل قول:
دوست عزیز هیچ تعصبی در کار نیست! فقط در جواب دوست خوبمون جناب کیانی گفتم چون میبینم همه جا میگن که کیم سوفی و ...
وگرنه بیکار که نیستند!!!!!!!!!!!!!!!!!
سلام
منم سرور از او وی اچ دارم و سرعت دانلودم روی 5 الی 8 است کسی راه حل ندارد ؟ ممنون میشم راهنمائی کنید
:x
والله من خودم سرور دارم از ovh در حال حاضر و روش سرور مجازی دارم از کیم سوفی هم دستم بوده برای تست یک مورد البته اون برای ارایه سرویس استفاده نکردم
ولی در کل وضعیت این دوتا سرویس دهنده را کامل خبر دارم که چی هستش عزیز ( کاری ندارم یکی میگه سهام دارش هست یکی میگه شریک یکی میگه ....این بحثها اصلا نیست )
کلا کسیم سوفی یکسر ی مشکلات و موارد داره سرچ کنید خودتون هم تاپیکهای مختلف هم بحثهای مختلف توی تاپیکهای مختلف در موردش شده پس من از روی اینکه خوشم باید یا بدم باید نگفتم سر حرفم هم هستم
کالا پورت وشرایط کیم سوفی و ovh فرقشون زمین تا اسمون (من اینو توی پیج قبل گفتم بعضی ذدوستان ظاهار نارحت شده بودن زا این حرف ) و یک نکته بگم با توجه به نیاز و هزنیه که دوستان میخواسیتن انجام بدن من خودم چندین نفر فرستادم برای خریدپیش یکیاز همین فروشندهای کیم سوفی پس من مشکل خاصی ندارم با کیم سوفی ولی ادم باید واقعیت بگه
هادرهای این دیتا سنتر مشکل دار هستند نمیگم همشون ولی این مورد بوده
بار اولم هم نیست که با این دیتا سنتر کار میکنم اگر الان 6 یا 7 ماه که دارن افر سرور اختصاصی میدن فورشندها و ملت هم شروع به فروش ویپیاسهای اینجا کردن من 2 سال یپش داشتم سرور از اینجا و سرور مجازیش میفورختم
فروش سرور مجازی دیتا سنتر فرانسه ovh باپورت 1 گیگ تعداد محدود با قیمتهای ویژه
آغاز شده توسط MagicVps.Com, February 6th, 2010 11:18 PM
فروش سرور مجازی دیتا سنتر فرانسه ovh باپورت 1 گیگ تعداد محدود با قیمتهای ویژه
----------------------------------------------------------
این موارد با توجه به پست قبل زدم که خدای نکرده کسی فکرنکنه مشکل یا کسی یا جایی داشتم
دوستان بخیال این بحثها بشن مشکلات همکارن را با کمک هم حل کنند اگر دوستی مشکلی داره
موفق باشید
سلام
روی این سرور من هنوز ترافیک و مصرفی ندارم که بخاطر انها کند شده باشد.
تست دانلود با سرور اصلی هم درست نیست. چون هر دو سرور در یک مجموعه هستند و سرعت اینترنت تاثیری روی این تست ندارد.
مهم تست سرعت با سایت در فاصله دورتر هست تا کیفیت اینترنت را سنجید.
http://www.speedtest.net/result/2059629093.png
دوست عزیز
سرعت دانلود روی سرور های kimsufi که پورتشون 100 هست باید حدود 5-15 مگابایت باشه!
بیشتر از این نباید توقع داشته باشین
ما 1 سرور از ovh فرانسه با پورت 1 داریم سرعت دانلود 30-80 مگابایت هست
البته اوایل مشکل داشت بعد جناب پارسیان پیگیری کردن و مشکل حل شد
!!!!نقل قول:
سرعت دانلود روی سرور های kimsufi که پورتشون 100 هست باید حدود 5-15 مگابایت باشه!
پورت 100 نهایت در حال اختصاصی 12.5 مگ بیشتر نمیده