پاسخ : میزبانی وب (افرانت یا پارس آنلاین)
سلام ! اگر بتونید از مخابرات تهیه کنید پورتتون رو عالی میشه ! من الان 10 مگابیت پورت دارم از مخابرات نا محدود 408 هزار تومان روش سرور گیم بالا آوردم اونهم بین دوستان و آشنایان ! هزینه های جانبی رو هم با هم تقسیم کردیم !
نمونه سرعت دانلود : http://up.p30day.com/images2/79689044691390861463.jpg
سرعت روی بستر اینترانت هم تا 1.3 مگابایت هست . یا علی
اساتید گرامی! آیا فراکارانت سرورهاش رو از افرانت میگیره؟
زیاد تفاوتی نداره
اما من باشم افرانت را انتخاب میکنم
1 فایل پیوست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
payam_shzbax
گروگان گیری سرور کردن ازتون؟؟ >:)
تصویر نامه عذر خواهی شرکت محترم سامان سیستم از افرانت بابت ادعای مفقود شدن سرور، پیوست می باشد.گویا ایشان با یکی از شرکت های همکارشان مشکلاتی داشتند و در این میان موضوعاتی را به افرانت نسبت داده بودند که خلاف واقع بوده و پس از روشن شدن موضوع با نامه پیوست عذر خواهی نمودند.از شرکت محترم سامان سیستم درخواست گردید موضوع را راسا در این فضا و در کنار پست های قبلی منعکس نمایند که متاسفانه پیگیری ها به نتیجه نرسید و لذا جهت شفاف شدن موضوع و بنا بر عرف جاری در این فضا تصویر نامه قرار گرفت.
فایل پیوست 8751
1 فایل پیوست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Am!r
سرور مارو اومدن برداشتن بردن،گفتیم سرور ما کو؟ گفتن شما اصلا سرور نداشتید اینجا! قرارداد رو نشون دادیم گفتن ها؟ :d
تصویر نامه عذر خواهی شرکت محترم سامان سیستم از افرانت بابت ادعای مفقود شدن سرور، پیوست می باشد.گویا ایشان با یکی از شرکت های همکارشان مشکلاتی داشتند و در این میان موضوعاتی را به افرانت نسبت داده بودند که خلاف واقع بوده و پس از روشن شدن موضوع با نامه پیوست عذر خواهی نمودند.از شرکت محترم سامان سیستم درخواست گردید موضوع را راسا در این فضا و در کنار پست های قبلی منعکس نمایند که متاسفانه پیگیری ها به نتیجه نرسید و لذا جهت شفاف شدن موضوع و بنا بر عرف جاری در این فضا تصویر نامه قرار گرفت.
فایل پیوست 8752
پارس انلاین رو پیشنهاد میکنم
پشتیبانیشون هم خوب هست
موفق باشید
یا علی