پاسخ : درخواست هاست دانلود
۲۲ پست اسپم حذف شد.
صاحب تاپیک محترم اخرین پستتون خیلی افتضاح بود. تکرار بشه بدون رد خور بن میشید.
نصیحت کردن لازم نیست. پلن هاتون رو بذارید فقط.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
varesan
اخه داداش این هزینه برای من زیاده . چطور یکی میگه 3 هزار تومان یکی می گه 30 هزار تومان یکی هم مثل شما می گه 12 هزار تومان . خوب به هر حال باید یه قیمت مناسب رو انتخاب کرد
varesan عزیز ، برای اینکه مشکلت حل شود اخرین پیشنهاد بهت می دهم ! امیدوارم دیگه نه نیاری که دیگه بنده به این تاپیک نمی ایم !
من به شما به جای 12,000 تومان ماهیانه 9,000 تومان ماهیانه می گیرم !
اگر OK بودی که پیغام خصوصی بده ، نبود هم حرف های ما رو نا شنیده بگیر !
موفق باشی ، پیشاپیش عید قربان هم به شما و همه دوستان گلم تبریک می گوییم ! <:-P
من 10 گیگ رو سالانه 60 هزار تومان به شما قیمت دادم . اگر بخواهید ماهانه بخرید 25 درصد به مبلغ اضافه میشه . یعنی میشه سالانه 75 هزار تومان . 75 هزار تقسیم بر 12 میشه ماهانه 6250 تومان .
7 روز هم تست رایگان میدهم .برای تست لطفا دومینی معرفی کنید تا در سرور هاست شود .
آی دی من در یاهو : parsaserver@yahoo.co.uk
اکانت تست
لطفا کلیک کنید
یوزر
democom
پسورد
test
در ضمن می توانم لیست مشتریان پارسا سرور را طی ایمیل یا پیغام خصوصی معرفی کنم تا از تک تک آنها کیفیت رو جویا شوید .
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
parsaserver
سلام
با کیفیت خوب و آپتایم بالا و تضمینی 10 گیگ فضای لینوکس با 90 گیگ پهنای باند ماهانه رو می تونم به قیمت سالانه 60 هزار تومان در اختیار شما قرار بدم بقیه امکلانات حتی ادآن دومین و پارک دومین نامحدود هست . کنترل پانل هاست شما سی پانل 11 خواهد بود .
در صورت نیاز به پهنای باند نامحدود 50 درصد به مبلغ هاست اضافه خواهد شد .
برای کیفیت و آپتایم بالا می تونیم با شما قرارداد رسمی ببندیم و در قرارداد بسته شده تضمین کنیم شرکت ما ثبت شده هست .
لیست پلان های ما :
http://parsaserver.com
ایمیل من :
parsaserver@gmail.com
به شما 7 روز هاست تست رایگان می دهیم تا کیفیت هاست رو تست کنید برای تست لطفا دومینی معرفی کنید تا در سرور هاست شود .
آی دی من در یاهو :
parsaserver@yahoo.co.uk
اکانت تست
لطفا کلیک کنید
یوزر
democom
پسورد
test
در ضمن می توانم لیست مشتریان پارسا سرور را طی ایمیل یا پیغام خصوصی معرفی کنم تا از تک تک آنها کیفیت رو جویا شوید .
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
varesan
اخه داداش این هزینه برای من زیاده . چطور یکی میگه 3 هزار تومان یکی می گه 30 هزار تومان یکی هم مثل شما می گه 12 هزار تومان . خوب به هر حال باید یه قیمت مناسب رو انتخاب کرد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
varesan
یک نگاه بکن ، هاست بک آپ هم داره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
parsaserver
من 10 گیگ رو سالانه 60 هزار تومان به شما قیمت دادم . اگر بخواهید ماهانه بخرید 25 درصد به مبلغ اضافه میشه . یعنی میشه سالانه 75 هزار تومان . 75 هزار تقسیم بر 12 میشه ماهانه 6250 تومان .
7 روز هم تست رایگان میدهم .برای تست لطفا دومینی معرفی کنید تا در سرور هاست شود .
آی دی من در یاهو :
parsaserver@yahoo.co.uk
اکانت تست
لطفا کلیک کنید
یوزر
democom
پسورد
test
موفق باشید
دوست عزیز شما که ماهیانه 6250 تومان می دید . امکاناتتون چیه ؟
در پست های قبلی امکانات رو تشریح کردم ولی باز تکرار می کنم
10 گیگ فضا با 90 گیگ پهنای باند بقیه امکانات همه نامحدود ( ایمیل - دیتابیس - ساب دومین - ادآن دومین - پارک دومین - ایمیل لیست و ... همه نامحدود )
کنترل پانل : سی پانل -
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
varesan
دوست عزیز شما که ماهیانه 6250 تومان می دید . امکاناتتون چیه ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
parsaserver
در پست های قبلی امکانات رو تشریح کردم ولی باز تکرار می کنم
10 گیگ فضا با 90 گیگ پهنای باند بقیه امکانات همه نامحدود ( ایمیل - دیتابیس - ساب دومین - ادآن دومین - پارک دومین - ایمیل لیست و ... همه نامحدود )
کنترل پانل : سی پانل -
موفق باشید
php هم ساپورت می کنه ؟
خوب معلومه ساپورت می کنه !!! هاست لینوکس با سی پانل 11 در اختیار شما قرار داده خواهد شد .
پلان تست :
لطفا کلیک کنید
یوزر
democom
پسورد
test
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
varesan
php هم ساپورت می کنه ؟
بهترین کیفیت و امنیت
بهترین پشتیبانی
ارزانترین قیمت
10 گیگ سالانه 69 هزارتومان و ماهانه 7 هزار تومان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
varesan
دوستان کسی این subhosting.net رو تضمین و پیشنهاد می کنه ؟
دوست عزیز کلیه موارد رو پشتیبانی می کنید ؟ از جمله php - mysql و ... ؟
سلام
والا یکی از دوستان من از همین subhosting.net هاست گرفته بود برای دانلود .
سایت دانلود موزیک و فیلم داشت راضی بود .
یک ماه شما هم می تونی امتحان کنی خوب نبود یکی دیگه .:113: