پاسخ : رسانگار - سرور مجازی آلمان / آمریکا - پورت 1Gbps - منابع 100 اختصاصی -تخفیفات ویژه ماهیانه - Cpanel رایگان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
wanener
سرور جدید در کشور انگلستان در دیتا سنتر Redstation با هارد دیسکهای Raid SSD و پورت 1 گیگابیت اختصاصی اضافه شد !
تعداد سرویسهای ارئه شده روی این سرور با توجه به درخواست مشتریان فعلی محدود می باشد
اولویت ارائه سرویس با افرادی می باشد که درخواست خود را زودتر ثبت نمایند
در صورت تکمیل سرور تا جداکثر 48 ساعت سرور جدید اضافه خواهد شد
من یکی می خوام. الآن درخواستم ثبت شد!؟ توی سایت هست بخرم!؟ من که چیزی ندیدم. رفتم ثبت نام کردم و یه سفارش ثبت کردم. تو توضیحات نوشتم مشخصات رو.
پاسخ : رسانگار - سرور مجازی آلمان / آمریکا - پورت 1Gbps - منابع 100 اختصاصی -تخفیفات ویژه ماهیانه - Cpanel رایگان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pazis
من یکی می خوام. الآن درخواستم ثبت شد!؟ توی سایت هست بخرم!؟ من که چیزی ندیدم. رفتم ثبت نام کردم و یه سفارش ثبت کردم. تو توضیحات نوشتم مشخصات رو.
با سلام
لینک های خرید در سایت اضافه شده اند
شماره سفارش و یا شماره فاکتور خود را اعلام فرمائید تا اقدام لازم صورت پذیرد
با احترام
ظرفیت سرور انگلستان افزایش داده شده است
دوستانی که منتظر دریافت سرویس بوده اند سرور خود را به ترتیب دریافت خواهند نمود
از مشتریان عزیزی که تا کننون استفاده کننده سرورهای اختصاصی مجازی ما بوده اند درخواست می گردد نظرات خود را در خصوص این سرویس ها در این تاپیک اعلام فرمایند
تایید میشن به شدت
پشتیبانی و نحوه برخوردشون خیلی خوبه
سرور اختصاصی انگلستان با 40 درصد تخفیف برای 3 ماه اول
512MB RAM - 50GB HDD + 1TB BW + 1CoreCPU
فقط 11000تومان
نصب تمامی سیستم عامل ها امکان پذیر می باشد
کد تخفیف ویژه امروز : GXNHNBI621
سرور اختصاصی مجازی انگلستان با 30 درصد تخفیف برای 3 ماه اول
1024MB RAM - 100GB HDD + 1.2TB BW + 2CoreCPU
فقط 19600تومان
کد تخفیف ویژه امروز : 1RKZ89KH7I
این کد فقط برای 10 نفر اول که سفارش خود را ایجاد نمایند فعال خواهد شد
در صورت سفارش با استفاده از این کد تخفیف از یک عیدی فوقالعاده که قبل از عید فطر اعلام خواهد شد بهره مند خواهید شد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
wanener
سرور اختصاصی مجازی انگلستان با 30 درصد تخفیف برای 3 ماه اول
1024MB RAM - 100GB HDD + 1.2TB BW + 2CoreCPU
فقط 19600تومان
کد تخفیف ویژه امروز : 1RKZ89KH7I
این کد فقط برای 10 نفر اول که سفارش خود را ایجاد نمایند فعال خواهد شد
در صورت سفارش با استفاده از این کد تخفیف از یک عیدی فوقالعاده که قبل از عید فطر اعلام خواهد شد بهره مند خواهید شد
تمام شد
پیشنهاد ویژه جدید به زودی ارائه خواهد شد
فقط برای امروز و برای 5 نفر
VDS آلمان با 30 درصد تخفیف برای 6 ماه
1024MB RAM - 100GB HDD + پهنای باند نامحدود
فقط 19600تومان
نصب تمامی سیستم عامل ها رایگان و امکان پذیر می باشد
کد تخفیف ویژه امروز : XDUP9U75EK
چرا كسي نظر نميده ؟
از دوستاني كه سابقه بالايي در فروم دارند كسي هست ايشون را تائيد كنند ؟
لينك آفرهاي قبلي ميشه داده شود؟