نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول: نوشته اصلی توسط hos7ein نه تفاوتی فکر نکنم داشته باشه! اگه شد از دوستتون بپرسید که چطور ویزا کارت رو درست کردن ممنون میشم.(اگه pm بدین هم که چه بهتر) سپاس چشم در اين تاپيك قرار ميدم دوستان استفاده كنند ولي قولي نميدم
نقل قول: نوشته اصلی توسط serverland.ir سلام خدمت شما Name : Aimee May Telephone : 077 5757 9625 Email : AimeeMay@teleworm.us Street :26 Maidstone Road Postcode :CO6 7SS City :WEST BERGHOLT Country : United Kingdom VisaCard: 4556 9425 4695 2519 Expires: 9/2017 CVC2 328 مرسی ولی من هرچی میزنم روی * Card Security Number: و * Credit Card Number: خطا میده
نقل قول: نوشته اصلی توسط vistaix مرسی ولی من هرچی میزنم روی * Card Security Number: و * Credit Card Number: خطا میده خدمت شما tortak.com/view/free-domain-com-net-org.html
مرسی
نقل قول: نوشته اصلی توسط vistaix مرسی خواهش ميكنم اگه تجربه اي در اين زمينه پيدا كردين لطفا اون رو در اين تاپيك براي ساير بازديدكنندگان بيان كنيد متشكر
نقل قول: نوشته اصلی توسط serverland.ir خواهش ميكنم اگه تجربه اي در اين زمينه پيدا كردين لطفا اون رو در اين تاپيك براي ساير بازديدكنندگان بيان كنيد متشكر فعلا چون آدرس ایران دادم اکانت رو بست. دوباره ثبت نام کردم
نقل قول: نوشته اصلی توسط vistaix فعلا چون آدرس ایران دادم اکانت رو بست. دوباره ثبت نام کردم پس دوستان موقع ثبت آدرس ايران رو نديد كه دير يا زود ميبندند كلا اين امكان رو براي ايران درنظر نگرفتند
این سایتش که باز نمیشه!!!!
نقل قول: نوشته اصلی توسط cdcenterahmadi این سایتش که باز نمیشه!!!! سلام كدوم سايت؟
نقل قول: نوشته اصلی توسط serverland.ir با سلام دوستان كسي اطلاع داره دومين رايگاني كه در اين سايت ميسازيم تا كي اعتبار داره و بعدش تمديد رايگانه يا پولي؟ Wisconsin Get Your Business Online این سایت دوست عزیز 403. That’s an error.