پاسخ : فروش ویژه سرور ها مجازی((برای کسانی که کیفیت و ساپورت قوی میخواهند نه قیمت))!!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
boyf6636
منم از nars_vps سرور گرفتم . کیفیت سرور هاش عالیه. پشتیبانیش هم 20 .
ممنون از شما .موفق باشید
پاسخ : فروش ویژه سرور ها مجازی((برای کسانی که کیفیت و ساپورت قوی میخواهند نه قیمت))!!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nars_Vps
1- شما یک سرور مجازی با پور 10 گیگ از من تهیه کردید 300 مگ تضمینی دانلود میداد
2-ابیوز خورد و من باید خاموش میکردم ولی باز گفتم موردی نداره سرور جدید دادمتون
3- سرور انگیس دادم همه از کیفیتش میدونند روی سروری که رم 64 گیگ داره 120 ای پی 70 تا سرور دادن موردی نداره و همه راضی بودن.
4-همون موارد اول باید سرور رو خاموش کردم برای ابیوز دیگه الان نتونتی ....... بگی :)
نمیشه با ......جماعت در بیافتیم.از اسمتونمعلومه یاشار !!!!! امیدوارم متوجه منظورم شده باشید.بدرورد
شما در خالی بندی واقعا ماهری...
سرور 10 شما دوبار خاموش شد خودت گفتی مشکل داشت
بعد سرور انگلیس که دادی بین 70 نفر اشتراک بود اصلا با کیفیت نبود
من راضی نبودم 50 تومن برگشت ندادی ایشالا که با همین پولا موفق باشی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Y@SH@R
شما در خالی بندی واقعا ماهری...
سرور 10 شما دوبار خاموش شد خودت گفتی مشکل داشت
بعد سرور انگلیس که دادی بین 70 نفر اشتراک بود اصلا با کیفیت نبود
من راضی نبودم 50 تومن برگشت ندادی ایشالا که با همین پولا موفق باشی
این شالله (:|
سلام آقا رضا
من داشتم سرچ میکردم دیدم اینجا هستین پیغام ددوستانو دیدم
بعضی از دوستان کم لطفی کردن و دارن من خودم الان حدود 1 سال از شما 5 سرور خریدم و هر وقت دچار مشکل شدم با تلفن با مسنجر کمک کردین
حالا نمیدونم چرا از دوستان کم لطفی دارن
ولی من کمال تشکر دارم و ممنونم
موفق باشین
:53::53::53:
باسلام.کیفیت سرور عالیه تحویل 10 دقیقه ای پشتیبانیشون هم ک خوب بوده با تشکر.اینشالله همینطوری پیش بره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Arash_arash127
سلام آقا رضا
من داشتم سرچ میکردم دیدم اینجا هستین پیغام ددوستانو دیدم
بعضی از دوستان کم لطفی کردن و دارن من خودم الان حدود 1 سال از شما 5 سرور خریدم و هر وقت دچار مشکل شدم با تلفن با مسنجر کمک کردین
حالا نمیدونم چرا از دوستان کم لطفی دارن
ولی من کمال تشکر دارم و ممنونم
موفق باشین
:53::53::53:
شمالطف دارید .این شالله بتونیم از سروراختصاصی هم که تازه گرفتید رضایت شما رو جلب کنیم.
موفق باشید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
reza-2003
باسلام.کیفیت سرور عالیه تحویل 10 دقیقه ای پشتیبانیشون هم ک خوب بوده با تشکر.اینشالله همینطوری پیش بره
با سلام موفق باشید.:x