100 درصد نیست ولی من براتون میتونم انجام بدم .
نمایش نسخه قابل چاپ
100 درصد نیست ولی من براتون میتونم انجام بدم .
با سلام و درود!
خب ببینید تیم ها امنیتی و هکر ها دو دسته اند یکی کلاه سیاه ها هستن که کلا کارشون سو استفاده و خراب سازی هیت :)
اما در این حال هکر هایی هستن که با تمام تلاش در مقابل رخنه گر های کلاه سیاه می ایتند و با تمام قدرت امنیت سیستم های شخصی و .. را تامین میکنند !
معمولا اینجور هکر ها مضر نیستن بلکه کاملا مورد اعتماد و حرفه ای به کار ادامه میدن
بنده چند وقتی تو زمین این طور چیز ها هستم و تیم های بسیاری به فعالیت پرداختم ..
اما تیم امنیتی هکران کلاه سفید یه چیزایی تجربه کردم که همیشه دست بوسشون هستم !
این تیم با داشتن هکر ها و افراده دولتی کاره خودشون رو ادامه میدن و خیلیاشون هم در فتا و سپاه فعال هستن ..
چند شرکت هم از لحاظ امنیت تامین میکنند !
تا به امروز با این دامین فعالیت میکنن : http://white-hg.com/cc
من تصادفی با این تاپیک برخورد کردم و گفتم آدرس این هکر ها رو به شما بدم بلکه کمکی کرده باشم http://white-hg.com/cc
البته صلاح خویش رو خود دانید ..
تاپیک برای 4 سال پیش هست :| زیر خاکی میکشین بیرون :|
با وجود اینکه تاپیک قدیمی هست اما میتونه موضوعات مفیدی بچه ها طبق تجربه ای که دارند بدند و کاربران دیگه یاد بگیرند و بشناسند کدوم فرد یا تیم خوبه یا مورد اعتماد هست و غیره اما بنده 2 جا را در حد تجربه ی خودم قبول دارم و باهاشون کار کردم و قابل اعتماد و کار درست هستند جز اسطوره های پنهان حساب میشند .
1 : iranhack.org
2: irpowerweb.com
اما دوستان خیلی های دیگه هستند اما من یا بچه های دیگه نمیدونند چون پنهان کار میکنند برای اشخاص خاص حالا چه شرکت سازمان ها چه پلیس .
اما securehost.ir و سیمرغ تیم و bertina هم نباید فراموش بشه امنیت کانفیگ و غیره ی حرفه ای دارند .
بنظرم به یک فرد خاص که کارای هک و امنیت انجام داده کارتو بدی بهتره تا اینکه به یک تیم بدی. چون ارزون تر باهات می فته
سلام پیشنهاد من فقط و فقط securehost.ir هست ما سایت ثامن بلاگیم با این همه حمله و ... اول خدا بعد هم تنظیمات بسیار عالی این شرکت هست که نگه داشت سایت را من با خیلی جاها کار کردم جدا میگم تو این دو سال که با این شرکت دارم کار میکنم واقعا نهایت رضایت را دارم ماژول هایی باید رو سرور نصب میشد که اصلا خیلی شرکت ها اسمشم نشنیده بودن چه برسه به نصبش اما این شرکت به راحتی نصب میکرد و پاسخگوییشون حتی نصف شبم هست اگر شک داشتید 2 شب تایپیک بزنید همان لحظه پاسخ بگیرید
آشیانه بهترین هست ...
آشیانه الان برای گروه های خاص! کار میکند.