همکار گرامی ما تیکت رو برای چی گزاشتیم پشتیبانی داخل یاهو رو برایچی گزاشتیم اینجا باید این حرف ها رو بزنید لطفا تیکت کنید که همکاران براتون اوکی کنند لطفا اینجا از تاپیک ها ارسال نکنید...
نمایش نسخه قابل چاپ
همکار گرامی ما تیکت رو برای چی گزاشتیم پشتیبانی داخل یاهو رو برایچی گزاشتیم اینجا باید این حرف ها رو بزنید لطفا تیکت کنید که همکاران براتون اوکی کنند لطفا اینجا از تاپیک ها ارسال نکنید...
تاپیکت بروز میشود
یعنی چی خوب ما باید نظرات کاربران رو بدونیم، نمیشه که همینجوری ندیده و نشنیده هاست بگیریم، اگه قرار بود چشم بسته سرویس بگیریم که نمیومدیم انجمن، تو گوگل سرچ میکردم هر چه بادا باد!
الان اگه من نمیدونستم سایت ها خارج از ایران باز نمیشن میخواستم سفارش بدم، اونوقت بعد از دو روز پشیمون میشدم حالا خر بیار باقالی بار کن!
سلام همکار گرامی کاج هاست از ما سرویس گرفتند که به خاطر پورت که مال ورود به دایرکت ادمین 2222 نبود سرویس رو کنسل کردند کلیه هزینه براشون همون موقه برگشت داده شد و اینکه برای سایت ها در خارج ما اونجا رو ازاد گزاشتیم حتا پورت اف تی پی و تمامی پورت ها رو ازاد گزاشتیم ولی پورت 80 که بخواد سایت رو به صورت کامل نشون بده روی سرور محدود کردیم مدارک هست ما الان از امریکا میتونیم وصل بشویم و اطلاعات یا چیزهای دیگر را انتقال بدهیم برای اون دان تایم که بود بخاطر تعقیر سویچ های ما در دیتاسنتر پارس انلاین بود که الان درست شده سرویس های ما
تاپیکت بروز میشود سرویس های جدید در صفحه اصلی قرار گرفتند.
قالب جدیدتون هم مبارک سرویس دهی و پاسخ گویی سریع + ازشون راضی هستم ;;)
سلام. من از این آقا 2 سال پیش هاست خریدم و ایشون سر من کلاه گذاشتن. لطفا از ابن ایشون خرید نکنید تا مثل من سایتون نپره و دیتا بیس ها اینقدر داغون نشن که حتی نشه انتقالشون داد و کل پولتون رو بخوره و یک هاست ضعیف بهتون تحویل میده که حتی دو روز هم نمی تونه درست کار کنه و قطع نشه.