پاسخ : نظر شما در مورد Redstation انگلیس
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mr_Parham
هر دو
خیلی لطف میکنید پاسخ میدید مخصوصا این که اکسپرس لیچ هم هم تورنت داره هم لیچر هم ارشیو جمع میشه رو سرور
شما از کودوم دیتا سنتر استفاده میکنید ؟ چی را پیشنهاد میکنید ؟
به نظرتون برا این کار هتزنر یا اوی اچ یا رد استیشن کودوم را انتخاب کنم ؟
رد استیشن واقعا سرور های قوی داره و میشه به کیفیتش اعتماد کرد ولی هتزنر که هیچی...
خودم میخوام از رد استیشن استفاده کنم ولی موندم چه کنم یه سرور ماهی 1.5 در بیاد برام بعد هم به مشکل بخورم..!!!!
کسی پیشنهادی داره ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Only4U
خیلی لطف میکنید پاسخ میدید مخصوصا این که اکسپرس لیچ هم هم تورنت داره هم لیچر هم ارشیو جمع میشه رو سرور
شما از کودوم دیتا سنتر استفاده میکنید ؟ چی را پیشنهاد میکنید ؟
به نظرتون برا این کار هتزنر یا اوی اچ یا رد استیشن کودوم را انتخاب کنم ؟
رد استیشن واقعا سرور های قوی داره و میشه به کیفیتش اعتماد کرد ولی هتزنر که هیچی...
خودم میخوام از رد استیشن استفاده کنم ولی موندم چه کنم یه سرور ماهی 1.5 در بیاد برام بعد هم به مشکل بخورم..!!!!
کسی پیشنهادی داره ؟
شما دقیقا چه استفاده ای دارید ؟
و اینکه چه نوع سخت افزار و سروری نیاز دارید ؟
با چه مقدار مصرف (آی پی و پهنای باند)
رداستیشن یک دیتاسنتر انگلیسی هست و اونها هم تابع قوانین انگلیس هستند که میشه گفت مشابه آمریکا هست و نه سایر کشورهای اروپایی
چون توی سایر کشورهای اروپا زیاد به تورنت حساس نیستند (البته در مقایسه با انگلیس عرض میکنم)
در مورد تورنت اگر تورنت خصوصی باشه مشکلی نیست! تورنت های عمومی هم تا زمانی که شکایتی نشود مشکلی نخواهد داشت. در مورد تورنت هم یه چیز جالب بگم که isp های انگلیسی جدیدا سایتهای تورنت رو فی-لتر کرده اند!
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
s.w.a.t
در مورد تورنت اگر تورنت خصوصی باشه مشکلی نیست! تورنت های عمومی هم تا زمانی که شکایتی نشود مشکلی نخواهد داشت. در مورد تورنت هم یه چیز جالب بگم که isp های انگلیسی جدیدا سایتهای تورنت رو فی-لتر کرده اند!
موفق باشید
این شکایت که میگن چیه ؟ الان من روی یه وی پی اس تورنت یوز کنم این وسط کیه که شکایت میکنه ؟
من از اکثر جاها سرور داشتم. ! زمانی که تورنت میزنید مشکلی نداره ولی نباید بذارید سید بشه ! یعنی شما نباید فایل رو به اشتراک بگذارید !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sheitonakshirazi
نیاز به تعریف نداره
سخت افزا عالی
پورت عالی
پشتیبانی عالی
دیگه چی میخواین؟
ما هم از این دیتا سنتر از شرکت کاکوهاست سرور داریم و از آلمان و دیگر دیتاسنترها بهتر هست اما نمیدونم چرا سرعت پورت و سرور یکم کم هست :?
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
RezaFH
شما دقیقا چه استفاده ای دارید ؟
و اینکه چه نوع سخت افزار و سروری نیاز دارید ؟
با چه مقدار مصرف (آی پی و پهنای باند)
رداستیشن یک دیتاسنتر انگلیسی هست و اونها هم تابع قوانین انگلیس هستند که میشه گفت مشابه آمریکا هست و نه سایر کشورهای اروپایی
چون توی سایر کشورهای اروپا زیاد به تورنت حساس نیستند (البته در مقایسه با انگلیس عرض میکنم)
پیام دادم خدمت شما
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
s.w.a.t
موفق باشید
عجب! با این اوصاف که سایتای تورنت ***** بشه که دیگه قابل استفاده نیستتن!
با این اوصاف دقیقا و فقط برای تورنت و فایل شرینگ (ارشیو فایل و لیچ فایل) چه جایی توصیه میشه که هم پورت مناسب هم سخت افزار مناسب هم قیمت مناسب داشته باشه(مثل رد استیشن باشه) به نظرتون چقدر احتمال داره با رد استیشن به مشکل بخورم ؟ واقعا چی کار کنم من ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Sir.DarKNesS
این شکایت که میگن چیه ؟ الان من روی یه وی پی اس تورنت یوز کنم این وسط کیه که شکایت میکنه ؟
به سرور اختصاصی مربوطه و مدیر اون سرور
شما استفاده کنید ازتون شکایت کنن مدیر سرور مسئوله و...
بگذریم
از ادامه بحث در این تاپیک میگذرم و سعی میکنم با پیغام خصوصی اطلاعات بیشتر کسب کنم و این تاپیک را هم خراب نکنم
ببخشید اگه این بحث من باعث انحراف تاپیک هم شده !
نقل قول:
عجب! با این اوصاف که سایتای تورنت ***** بشه که دیگه قابل استفاده نیستتن!
باسلام عرض کردم ISP نه BW Provider های دیتاسنتر ها!
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
s.w.a.t
باسلام عرض کردم ISP نه BW Provider های دیتاسنتر ها!
موفق باشید
ببخشید استباه برداشت کردم :)