پاسخ : چرا پرداخت امن پاسارگاد طرفدار نداره؟؟؟؟
بهترین پیشنهاد برای شما، درگاه بانک ملت میتونه باشه
البته باید دقت کنید از ماژول خوبی استفاده کنید که نه مشکل ستل داشته باشه و نه مشکلات امنیتی و باگ های ...
پیروز باشید
من پرداخت امن پاسارگاد رو گرفتم نه برای مشتری و نه برای ما مشکلی نداشته تنها مشکلش عدم تطبیق کامل با whmcs هست چون پرداخت مشتری کامل نمیشه تا ما تایید کنیم. پرداخت بانک هم سه روز پس از تاریخ ذکر شده تحویل ما در فاکتورهای whmcs هست در کل برای اینکه مشتری به ما و خریدش اعتماد داشته باشه خوبه. از نظر عملکردی می توانست بهتر عمل کنه من عملکرد زرین پال رو بهتر دیدم و این سیستم رو هم داریم راضی تر هستم. این نوع از سیستم های پرداخت برای تضمین خدمات دادن به مشتری خوبه در غیر اینصورت هیچ سیستم دروازه پرداخت بانک ملت نمی شود. شاید عملکرد ضعیف بانک پاسارگاد در دروازه پرداخت امن و اینکه خودشون نتونستن مشکل whmcs را حل کنن و ماژولها رو کسان دیگه ای نوشتن و بانک اصلا در جریان کار نیست ظاهرا باشه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Arna
بهترین پیشنهاد برای شما، درگاه بانک ملت میتونه باشه
البته باید دقت کنید از ماژول خوبی استفاده کنید که نه مشکل ستل داشته باشه و نه مشکلات امنیتی و باگ های ...
پیروز باشید
بحث چیز دیگست عزیزم
می خوام بدونم چرا پرداخت امن طرفدار نداره
نه این که چه پرداخت انلاینی بگیرم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
exactserver
من پرداخت امن پاسارگاد رو گرفتم نه برای مشتری و نه برای ما مشکلی نداشته تنها مشکلش عدم تطبیق کامل با whmcs هست چون پرداخت مشتری کامل نمیشه تا ما تایید کنیم. پرداخت بانک هم سه روز پس از تاریخ ذکر شده تحویل ما در فاکتورهای whmcs هست در کل برای اینکه مشتری به ما و خریدش اعتماد داشته باشه خوبه. از نظر عملکردی می توانست بهتر عمل کنه من عملکرد زرین پال رو بهتر دیدم و این سیستم رو هم داریم راضی تر هستم. این نوع از سیستم های پرداخت برای تضمین خدمات دادن به مشتری خوبه در غیر اینصورت هیچ سیستم دروازه پرداخت بانک ملت نمی شود. شاید عملکرد ضعیف بانک پاسارگاد در دروازه پرداخت امن و اینکه خودشون نتونستن مشکل whmcs را حل کنن و ماژولها رو کسان دیگه ای نوشتن و بانک اصلا در جریان کار نیست ظاهرا باشه.
از اسکریپت خود سایتشون استفاده می کنید یا whmcs.ir یا ...؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hostironi
از اسکریپت خود سایتشون استفاده می کنید یا whmcs.ir یا ...؟
از whmcs برنامه را نصب کردم فارسی ساز و ماژول پرداخت بانک ملت رو از whmcs.ir گرفتم ولی ماژول پرداخت امن پاسارگاد رو از خود سایت پرداخت امن پاسارگاد گرفتم به سایت امن پاسارگاد هم گفتم ولی نتونستن مشکل رو حل کنند و گفتند به خاطر اینه که سرور شما خارج از ایران هست. درست میکنیم ولی اصلا در جریان عملکرد برنامه نبودند و نمی دانم الان هم مشکل برقراره یا نه چون مشتری ها هم پرداخت بانک ملت رو به اون ترجیح میدن و تا الان دو سه تا پرداخت بیشتر اونجا ثبت نشده ولی بانک ملت دائم پرداخت داریم و خوب هم کار میکنه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nima17701
دلیل عدم استفاده تسویه طولانی است
دوستان توجه داشته باشند از اول تیر ماه نیز کارمزد کسر میشود
چقدر کارمزد می گیره؟
تو سایتش ننوشته
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hostironi
چقدر کارمزد می گیره؟
تو سایتش ننوشته
بله در این مورد چیزی تو سایتشون ذکر نشده
منتها چند روز پیش با ما تماس گرفتند ، گفتند طبق مصوبه قانون بانک مرکزی از اول تیر 2% کارمزد کسر میشود
ولی چون شما جزء فروشگاه های برتر ما هستید تنها 0.5% کسر میشود .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hostironi
بحث چیز دیگست عزیزم
می خوام بدونم چرا پرداخت امن طرفدار نداره
نه این که چه پرداخت انلاینی بگیرم
با سلام
در رابطه با این مورد در #11 خدمتتون عرض کردم ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hostironi
چقدر کارمزد می گیره؟
تو سایتش ننوشته
تماس بگیرید راهنماییتون کنند : 88043361
امروز که 25شهریوره هنوز کارمزدی اعمال نکردن
دقیقا این مشکل رو داشتیم که بعد از پرداخت مشتری، به سایت فروشنده برگشت داده نشده، پول به حساب فروشنده واریز میشه، ولی در پنلی فروشنده، به عنوان تایید نشده آورده میشه!
(ببخشید که این تاپیکو بالا آوردم، چون دیدم پاسخ کاملی نداده بودن، منم تجربمو گفتم با پیپاد)
به خاطر اینکه همه فکر میکنن فیک پیجه :d