منم نوبت بزنم ببینم چی میشه :دی
نمایش نسخه قابل چاپ
منم نوبت بزنم ببینم چی میشه :دی
آگونیس عزیز
مطمئن باشید چشمای نفر آخری که پست میزاره و تقاضای قالب میکنه رو یکسال منتظر نمیذارم
واسه قالب اختصاصی پولی هم که عرض نمودین براتون پیغام خصوصی بزنم میتونم بگم شرمندم داداش الان تایپیک پنجم رو زدین بعد اینکه قالب تایپیک های اول تا چهارم رو تحویل دادم در خدمتتون هستم و اینکه قالبهای رایگان شاید از قالب پولی بهتر از آب در بیاد چون عادتمه ،چیز بدی رو گرون بفروشم ولی در هدیه دادن به دوست هیچ کوتاهی نمیکنم
و اینکه آگونیس عزیز میتونی به این تایپیک مراجعه کنید
www.webhostingtalk.ir/f176/51181
و تقاضای قالب اختصاصی با هزینه بدید
کارهای آقا مهران مورد تاییده
ایمیلشونم نوشتن
با اینکه نرخ طراحیشون بالاست ولی تو تایپیک ازشون خواهش کردم هزینه هارو کمی بیارن پایین
با تشکر
لینک طراحی قالب whmcs به همراه ماژول ویرایش صفحات
دادا مهدی لطفا لینکی از شرکت میزبانی وبتون بذارید تا بدونم واسه هاست خودتون میخواین
ارادت
سلام دادا
امتحاناتم شروع شده واسه همین کم پیدام
من ارادت دارم (دربست)
و آی دیتون رو هم کسی گاز نگرفته::دی بنابه مسائل امنیتی مسدود شده (میخواستن گاز بگیرن
- :59:
و اینکه هنگام رمز ورود دادن به ایمیل از اسپیس هم استفاده کنین تا 99 درصد گاز گرفتن رو کاهش بده
امری بود دادا در خدمتم
ارادت
سلام محسن جان
فعلا بعد امتحان وقتمو واسه whmcs میذارم ولی کلا واسه هر قالبی سیستم مدیریتی خواستین در خدمتم
گرافیک لگو آیکون و ....هم همینطور
با تشکر
h2a عزیز خواسته ی مهمی ندارم و خواسته ام مالی نیست
وقتی قالب هارو تحویل دادم یه خواسته ای کوچیک خواهم داشت که اونم اختیاری هست صرفا واسه بی ارزش نشدن طراحیم
خواسته ی مالی نیست
با تشکر
دادا مشکلی نیست اگه هم مشکلی هست حل کردنش مشکل نیست
مشکلی که حل کردنش مشکلی نداشته نباشه!خب مشکل نیست
ارادت دادا اوکی میشه
قول مردونه
دادا تایپیک سوالی نیست
محسن عزیز بعضی از دوستان با سرمایه ی کمی شروع به فعالیت کردن و طراحی قالب هم(که شاهدشیم از سرور گرونتر قیمت میدن (اختصاصی رو)درحالی که واسه برنامه نویس (زحمت داره این جای خود)ولی یه ثمره ای هم داره اونم تمرین و تکرار کارشه
برنامه نویسی که هفته ای دو برنامه مینوسه با برنامه نویسی که هفته ای 10 تا برنامه ردیف میکنه فرقش اینه که برنامه ای نویسه 10 کاره 5 برابر بیشتر حرفه ای تر میشه(هیشکس کامل نیست و نمیتونه ادعای کامل شدن داشته باشه)
بعضی ها معتقدا که (مثلا تو کار هاستینگ)باید شرایط رو سخت کنیم و مشکل ایجاد کنیم واسه تازه کارها تا دست زیاد نشه
ولی من معتقدم که باید شرایطی ایجاد کنیم که همه بتونن به خواستشون برسن و با اینکار باعث بشیم که لیاقت ها مشخص بشه
کل ایران بیان میزبانی هاست راه بندازن باز اونی که به کار و وظیفه اش آشنایی داره محبوبتره(پیشرفت ها هم زیاد میشه
دادا محسن معذرت سردرد دادم یه پاسخ کلی بود
ارادتمندم
- :-s
سلام
داداش اسم منم تو لیستت بگذار
دمت گرم