سلام به لینک امضا مراجعه بفرمایید
نمایش نسخه قابل چاپ
دوست عزیز وقتی یکی یه سرور میگیره حتما کار کردن با اونم بلده وگرنه هیشکی نمیره بدون دانش سرور تهیه کنه .. در ضمن پرداخت ها رو به صورت ماهانه انجام خواهیم داد.نقل قول:
دان بودن سرور درصورتی که دلایلی مانند پرداخت نکردن هزینه سرور و یا مشکلات فنی نرم افزاری و ... باشد میشود سهل انگاری کردن و کنترل نکردن کاملا تخصصی
من از ایرانی سرور گرفته بودم ولی خب ایرانی سرور شرکت نیست؟نقل قول:
پریدن اطلاعات باید دلیل داشته باشه اون شرکتی که به شما این حرف را زدن شرکت نبودن یا یه فروشنده تابستانی بیش نبودن.
به هر حال مقصر شما بودید که اطلاعات شما از 100 گیگ شده بود 2 گیگ چون بکاب نمیگرفتید:
در ضمن کجای دنیا وظیفه ریسلره که بک آپ بگیره؟مگه من به قسمت مدیریت سی پنل دسترسی دارم که براش تعریف کنم هر روز بکاپ بگیره؟
سلام
فروش ویژه سرور- رم ۱۰۲۴ فقط ۲۰ تومان امریکا - آلمان
به همراه کنترل پنل
website: مبین هاست - سبد خرید
ای دی یاهو: *********
یا متوجه نشدید هنوز عزیز یا ...
رسیلر میشه نماینده شما ،بنده صحبتنم با شما سر سرور مجازی هست ،شما وقتی از ما هم نمایندگی هاست وب (رسیلر بگیرید ) وظیفه مدیر سرور هست بکاب تهیه بکند یعنی ما
وقتی شما هم از ما سرور مجازی تهیه میکنید وظیفه مدیر سرور مجازی یعنی شما هست بکاب تهیه کنید از هاست هاتون.
این دو مورد را با هم قاطی نکنید.
اگر در آنجا رسیلر بودید وظیفه اون شرکت بوده میتوانید چنین حرفی که گفتید به شما زدن حتما تیکتی یا چیز کتبی بوده دیگه توسط آن ازشون شکایت کنید و ...
الان دیگه شما سرور میخواید و به سیپنل دسترسی دارید که بکاب در سرور خارجی براش تنظیم کنید.
قصد بنده راهنمایی بود دوستان دیگه هم دیدید که چه گفتند درباره بکاب
حالا با خودتان هست انتخاب
یا حق
سرور مجازی 512
پهنای باند : نامحدود
سیستم عامل : انتخاب کاربر
20 گيگ هارد ســرور
پورت ارتبااطی 1 گیگ
ماهانه 20,000 تومان