کار این سایت اینه که شما وقتی دامین رو ثبت کردی و قشنگ بردیش بالا بیاد بگه حالال بیا پیش ما 20 دلار ثبت کن.
من یک دونه ثبت کردم بعد 24 ساعت حذفش کردن.
نمایش نسخه قابل چاپ
کار این سایت اینه که شما وقتی دامین رو ثبت کردی و قشنگ بردیش بالا بیاد بگه حالال بیا پیش ما 20 دلار ثبت کن.
من یک دونه ثبت کردم بعد 24 ساعت حذفش کردن.
بله دقیقا به همین شکلی هست که یوزر mr.Alireza گفت.
حتی اگه تمام موارد درست انجام بدید بعد 24 ساعت یوزرتون غیر فعال میشه و دیگه نمی تونید وارد پنل مدیریت دامین بشید و ازتون می خواد که 20 دلار پرداخت کنید
سلام دوستان
کلا همینطوره
بنده هم قبلا چندین بار از جاهای مختلف برای ثبت دامنه رایگان استفاده کردم، به محض اینکه ببینن شما یه دامنه معنی دار و خوب ست کردین سریع میبندن
ولی یه چیز عجیب و غریب و عریض و طویل ثبت کنین زیاد گیر نمیدن
در هر صورت هر چیز رایگانی عواقب خوبی نداره... و بعدها ضد حال شدیدی میخورده آدم
موفق باشید
هرجا که سرویس دامین رایگان ارائه بدند 100% الکی هست و به ظاهر واقعی
حتما به مشکل بر میخورید
بنظر من راحت یه دامین بخرید و خیالتون هم راحت
اگر هم رایگان میخواید که جز tk و co.cc و این جور چیزا رایگان نیست
این دامین که یک ماه میگذره و هنوز پابرجاست حالا یا این قضیه عملی بوده ولی فقط برای ایشون یا اینکه
کلا سر کاریه و فقط برای جذب بازدید این آمورش داده شده و برای این یک دامین هم پول پرداخت شده...:106:
مهندس اون دو تا هم حذف شد؟ 8-|
دیروز یک پست کاملا مشابه این در یک تایپیک کاملا مشابه این زدم ، حالا باب اسپم اینم روش. این سایت بیچاره بعد از معرفی شدن تو ایران ورشکست کرد ، با الکسا دامینشو چک کنین بیشترین بازدید از ایرانه ،، لا اقل با آیپی غیر ایران برین توش ،.سایت خوبی و من تایید میکنم ، اما چندتا نکته مهم داره ، اول این که مشخصات این کارت جکی چان رو به هیچ وجه وارد نکنین. ، اگر خودتون کارت دارین یا اگر میتونین یکی پیدا کنین ، از دوستتون بگیرین یا غیره ، اون رو بزنین ، چون رو این مسءله حساسن و سری بلاک میکنن ،. حتما با آیپی غیر ایرانی و در صورت توانایی با سرور مجازی اقدام به ثبت نام کنین. این دامنه ها برای کارای حساس بدرد نمیخورن برای تست کردن ، نهایت یک وبلاگ ، یا برای پرکردن یک دامنه خاص و گذاشتنش برای فروش. خصوصا که می تونین درخاست لغو دامنه رو بدید.
دوستان این دامین رو نگاه کنید دست نوشته های پوریا - دست نوشته های پوریا
به تاریخ ثبت دامین هم نگاه کنید
pouria67.com Whois - pour ia67 - Who.is
Expiration Date: 2013-06-18
Creation Date: 2012-06-18
Last Update Date: 2012-06-18
الان حدود 2 ماه هست که ثبت شده dns هاشم روی سرور خودم ست کردم
بدون مشکل داره کار میکنه
آقا ما یک سوتی دادیم یک دامین اینجا ثبت کردیم که اسمش قشنگ بود
حالا مثل.... پشیمون شدم می خوام دامین رو خودم ثبت کنم
چطوری میل بزنم آزاد کنن دامین رو؟ یکی از دوستان گفت میل بزنی تو 10دقیقه آزاد می کنن
سلام دوستان!!
این ویزا که مشکل داره؟!؟!من نتونستم باهاش دامین بزنم!!یه ویزا دیگه می شه بگید؟!
از قدیم گفتن هرچقدر پول بدی آش می خوری . اینجا که دیگه پولی در کار نیست . :))