پاسخ : فروش ویژه ی سرور مجازی (آمریکا - آلمان - فرانسه ) تخفیف ویژه برای رم 1 گیگ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
scary-x2
یه سرور مجازی 20 تومنی چیه که آدم به خاطرش خوابش نبره . بیا خودم بهت 20 تومن بدم ولی الکی شایعه پراکنی نکن دوست عزیز
جواب شما هم همون موقع داده شد . الان اومدم این تاپیک رو دیدم . با اینکه واسه خیلی وقت بود ولی خواستم جواب بدم که دوستان هم بدونن جریان چی بوده و یک طرفه قضاوت نکنند
مطمئن باشید که جواب خوبی برای مشکل شما داده شده
اینجا هم جای انتقاد نیست که پیام میزارید . اینجا بخش فروشه پس بحث رو ادامه ندید که در همون تاپیک جوابتون داده بشه
20 تومان که فدای سرم! اگر 1 هفته خوابم نبر برای 20 تومان نبود برای این بود که سایتم نمی تونستم اپ کنم به خاطر شما و یا تلفن جواب نمیدادید یا خاموش میکردید یا جواب پیام نمیدادید
مهم نیست!
اما شما فکر کنم برای 20 تومان جواب تلفن نمیدید! حالا اگر خواستید بیاد من 20 تومان میدم بتون
شایعه پراکنی؟ :) مدارک گذاشتم شایعه چیه!
دوستان چشم دارن عقل دارند خودشون قضاوت می کنند!
دیگه هم باهاتون بحثی ندارم!
مدیریت میبینه کاربران میبینند قضاوت می کنند خودشون میدونند چیکار کنند
پاسخ : فروش ویژه ی سرور مجازی (آمریکا - آلمان - فرانسه ) تخفیف ویژه برای رم 1 گیگ
سلام من قصد دخالت ندارم.
ولی اقا مهدی من خیلی وقته میشناسم ار این اخلاقا ندارن.نهایتش واسه 20 ت خودشئون رو خراب نمیکنند.میدنش یه مشتری دیگه 20 ت بهتون بک میدن.
شما هم باید قبلش میگفتید اقا iis نصب میکنید یا نه ؟
شاید پشتیبان نرم افزاری نکنند.باید قبلش صحبت مکردین نه بعد.بعد هم نهایت یه سرچ میکردین خدتون اموزش نصیب میگرفتید.
مهدی جان این شالله بتونه جواب خوبی بده.
موفق باشید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
poriya_hashie
20 تومان که فدای سرم! اگر 1 هفته خوابم نبر برای 20 تومان نبود برای این بود که سایتم نمی تونستم اپ کنم به خاطر شما و یا تلفن جواب نمیدادید یا خاموش میکردید یا جواب پیام نمیدادید
مهم نیست!
اما شما فکر کنم برای 20 تومان جواب تلفن نمیدید! حالا اگر خواستید بیاد من 20 تومان میدم بتون
شایعه پراکنی؟ :) مدارک گذاشتم شایعه چیه!
دوستان چشم دارن عقل دارند خودشون قضاوت می کنند!
دیگه هم باهاتون بحثی ندارم!
مدیریت میبینه کاربران میبینند قضاوت می کنند خودشون میدونند چیکار کنند
همه چیز که عکس نبوده . شما هم تو عکس با حجت چت کردید نه با من .
اگر 20 تومن براتون مهم نبود میرفتید یه سرور دیگه میخریدید . پس مهم بوده
تلفن بنده هم هیچوقت خاموش نبوده . نکنه از خاموش بودن تلفن بنده هم عکس دارید ؟
من 100 تا مشتری دارم . اگه بخوام به خاطر شما یک نفر تلفن رو خاموش کنم تمام مشتری هام میپره
عکس هم مدرک خوبی نیست چون جزئیات توش نیست و توضیحات دیگه پشت تلفن داده شده بود
دوستان هم اگر عاقل باشن با یه عکس قضاوت نمیکنند
بحث تمام در این تاپیک . ادامه ندید تا تاپیک انتقادات اوکی بشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nars_Vps
سلام من قصد دخالت ندارم.
ولی اقا مهدی من خیلی وقته میشناسم ار این اخلاقا ندارن.نهایتش واسه 20 ت خودشئون رو خراب نمیکنند.میدنش یه مشتری دیگه 20 ت بهتون بک میدن.
شاید پشتیبان نرم افزاری نکنند.باید قبلش صحبت مکردین نه بعد.بعد هم نهایت یه سرچ میکردین خدتون اموزش نصیب میگرفتید.
موفق باشید.
دوست گلم اون تاپیک رو ببین فایل ضمینه رو دانلود کن ببین من از قبل چه چیز هایی گفتم! و چه چیز هایی به من دادند :)
این کارم کردم از جای دیگه خرید کردم!
والا اینجور که شما میگید باید میومدم فیلم میگرفتم
با عکس مشخص نیست؟ ببخشید دفعه دیگه فیلم میگیرم
عکس مدرک نیست؟ جالبه!
با حجت چت کردم با خودتون تلفنی صحبت کردم اس ام اس دادم!
دیگه جدی بحثی ندارم
کاربران میبینند نظر میدن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nars_Vps
سلام من قصد دخالت ندارم.
موفق باشید.
ممنون رضا جان . میتونم جوابشون رو همینجا بدم . تایپش یکم طولانی میشه ولی دوباره تایپ میتونم بکنم. ولی میخوام بخش فروش به حاشیه کشیده نشه و مدیریت هم یکم مسئولیت پذیر باشند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
scary-x2
ممنون رضا جان . میتونم جوابشون رو همینجا بدم . تایپش یکم طولانی میشه ولی دوباره تایپ میتونم بکنم. ولی میخوام بخش فروش به حاشیه کشیده نشه و مدیریت هم یکم مسئولیت پذیر باشند
ایمیل بدید به مدیریت پیگیری می کنند اگر پیگیری نشد همینجا بذارید :)
جالبه هنوز بعد چند روز هیچ جوابی من ندیدم :)
من امروز به مدیریت این سایت ایمیل میدم و حتما درخواست خودم رو بهشون میدم :)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
poriya_hashie
جالبه هنوز بعد چند روز هیچ جوابی من ندیدم :)
من امروز به مدیریت این سایت ایمیل میدم و حتما درخواست خودم رو بهشون میدم :)
حتما این کارو بکنید . اگه جواب دادن به ما هم بگید . من که 2 هفته پیش پیام ارسال کردم هنوز خبری نشده
بله بعد از چند هفته تازه امروز پیام تایید تاپیک رسید دستم
اینم مشکل دوستمون
http://www.webhostingtalk.ir/f129/46018/