مدیران محترم این تالار رو ببندید چون دوستان مریض تشریف دارن
با تشکر
نمایش نسخه قابل چاپ
مدیران محترم این تالار رو ببندید چون دوستان مریض تشریف دارن
با تشکر
سلام
پیشپاپیش عذرمیخوام که توی این تاپیک دخالت میکنم
kamran_b عزیز
برای چی درخواست بسته شدن تاپیکو میدین؟جواب بدین بهشون و به قول خودتون دوستان هم که مریض هستند جوابشونو ندین.قرار نیست زمین به آسمون بباره که!!
دوستان حق دارند چون باور ساخته شدن سیستمی بهتر از whmcs براشون سخته.ده ها برنامه نویس کاملا حرفه حرفه ای دارن روی این سیستم کار میکنن و زیر 1 ماه نسخه جدید میدن بیرون.آیا شما بودجه و دانش این کارو دارین؟مطمئنا بعد از بیرون اومدن سیستمتون دارای بالا 1000 تا باگ هست.بودجه و دانش برای رفعشون دارین؟whmcs من خودم 2 تا باگ بهشون معرفی کردم.10 نفر مثل من میشه 20 تا باگ.20 تا باگ اونم برای سیستمی به این قدرت مندی خیلی زیاده.حالا فرض کنین شما جوری گفتین قوی تر از whmcs که انگار یه تیم 100 نفر برنامه نویس و یه تیم 100 نفره کشف باگ دارین
پیشنهاد میکنم برای اینکه هم دهن من و هم دیگر دوستان (قصد جسارت ندارم) بسته بشه یه دمو از سیستمتون بدین تا هم باگ هاش معرفی بشه بهتون و هم ما با این سیستم قوی تر از whmcs آشنا بشیم
باز هم معذرت بابت دخالت در تاپیکتون
بروز باشید
با سلام
امیدوارم شاهد سیستم خوب این دوست عزیزمون باشیم.
اگه سیستمشون از whmcs بهتر باشه و یا در همون حد باشه من ترجیح میدم که از این سیستم وطنی استفاده کنم.
با تشکر
سلام میدونم تاپیک قدیمی ولی من این کار رو انجام دادم و لینک ها درست شد اما به صورت خودکار در صفحات اعمال نمیشود یعنی هنوز .php آن ها هم دردسترس هست باید کار دیگری انجام شود ؟
میدونم لزومی به استفاده نیست اما مثلا من میخواهم cart.php را به cart.html تغییر بدهم این را کردم و با cart.html بالا می آید اما هنوز هم با cart.php دردسترس است و لینکهای محصولات با cart.php هستند